DODATNI ZVOČNIKI

Dodatni brezžični globokotonec SA-SW5 s 300 W

SA-SW5
Slika Dodatni brezžični globokotonec SA-SW5 s 300 W

PMPC

€ 799,00

(z DDV)
Slike Dodatni brezžični globokotonec SA-SW5 s 300 W
Slike Dodatni brezžični globokotonec SA-SW5 s 300 W
Slike Dodatni brezžični globokotonec SA-SW5 s 300 W
Slike Dodatni brezžični globokotonec SA-SW5 s 300 W
Slike Dodatni brezžični globokotonec SA-SW5 s 300 W
Izboljšajte razvedrilo z nizkimi toni

Brezžični nizkotonec SA-SW5 našim izdelkom za domači kino omogoči globlje nizke tone, s katerimi se boste lahko še bolj poglobili v filme in glasbo. Začutite, kako pristno je lahko doživetje ob gledanju filmov z razločnimi in močnimi nizkimi toni ter subtilnimi visokofrekvenčnimi zvoki.


Globoki in izraziti nizki toni

Z nizkimi toni moči 300 W, ki prihajajo iz zmogljivega 180 mm gonilnika s pasivnim hladilnikom, doda ta nizkotonec nepogrešljiv pečat vsemu, kar gledate ali poslušate. Naj vas presunejo mogočne eksplozije in globoki nizki toni brez popačenja. Uživali boste tudi v jasnih glasovih in izjemni ločljivosti pristne filmske glasbe.

Zasnova kocke z vsesmernim zvokom

Naš sistem za domači kino, zvočniški modul in dodatni zvočniki so zasnovani v okviru skupnega koncepta Omnidirectional Block. Dizajn izdelka SA-SW5 je optimalno ujema s temi sistemi. Prefinjeni zaobljeni robovi predstavljajo celovito kocko, ki prostor napolni z zvokom. Kombinacija materiala s teksturo poudari skladnost koncepta z okoljem dnevne sobe.

Oglejte si tehnologijo od znotraj

Z vrhunsko tehnologijo zvoka, vključno z magnetnim vezjem Σ in ločeno robno zarezo, doda zvočnik SA-SW5 vaši razvedrilni vsebini globoke in mogočne nizke tone brez popačenja.

Tehnologija za vrhunsko kakovost zvoka
Slika s presekom strukture magnetnega vezja Σ
Magnetno vezje Σ za globoke in mogočne nizke tone

Sonyjeva tehnologija magnetnega vezja Σ (Sigma) omogoča globoke in mogočne nizke tone tako, da izkoristi magnetno silo, ki poganja tuljavo. Pri vezjih klasične zasnove se veliko te magnetne sile porazgubi.

Slika ločene robne zareze od blizu
Ločene robne zareze

Ločena robna zareza, še en Sonyjev tehnološki vrhunec, izboljša navpično simetrijo amplitude, nepogrešljivo za kristalno čist zvok. To omogočajo koncentrični rezi ob robu, ki nadzorujejo obremenitev znotraj in zunaj roba membrane.

Ikona omrežja Wi-Fi
Enostavna nastavitev

Ko vklopite SA-SW5, ta samodejno vzpostavi brezžično povezavo s sistemom za domači kino ali zvočniškim modulom. Postopek je hiter in preprost, zanj pa ne potrebujete nobenega kabla.

Specifikacije in funkcije

Povečajte intenzivnost sistema za domači kino in zvočniškega modula. Ta brezžični globokotonec izvabi vse skrite globine filmov in glasbe z bogatimi, nizkimi toni z močjo 300 W iz 18-mm gonilnika.
  • 300 W bogatih, nizkih tonov iz 180-mm gonilnika

  • Pasivni zvočnik za močnejše nizke tone brez zvoka vetra

  • Magnetno vezje Σ za globoke, nizke tone z manj popačenja

  • Brezžična povezljivost za enostavno namestitev

  • Vrhunska zasnova se ujema z našim sistemom za domači kino in zvočniškim modulom

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju