KRMILNA ENOTA FOTOAPARATA

Polne specifikacije in funkcije

CCB-WD1

Velikost in teža

Dimenzije (ŠxVxG)
Pribl. Š 59,0 mm X V 40,5 mm X G 29,8 mm (2 3/8 X 1 5/8 X 1 3/16 palca)
Teža
Pribl. 90 g (3,2 oz) (le glavna enota)

Napajanje

Vir napajanja
DC 5,0 V, 1500 mA (priloženi omrežni napajalnik)

Vmesnik

Vhod/izhod
Večnamenski priključek/priključek mikro USB, hitri USB (USB 2.0), priključek LAN

Drugo

Temperatura delovanja
Od 0 do +40 ℃ (od 32 do 104 °F)

Kaj je v škatli

  • Omrežni napajalnik AC-UUE12 (1)
  • Kabel mikro USB (1)
  • Zaščita za kabel (1)
  • Povezovalni kabel z več priključki (2) (0.4 m/2,0 m, 1,31 čevlja/6,56 čevlja)
Placeholder

Značilnosti

Pustite domišljiji prosto pot pri uporabi sistema z več fotoaparati

S povezavo krmilne enote fotoaparata in fotoaparata – ali več parov krmilnih enot fotoaparata in fotoaparata – z računalnikom prek ethernetnega preklopnega zvezdišča omogočite zmogljivo upravljanje več fotoaparatov. To vam nato omogoča, da nadzirate predogled v živo, hitro prenesete datoteke v računalnik ter prilagodite nastavitve fotoaparata in načine fotografiranja. Poleg tega lahko nadzirate snemanje tako fotografij kot videoposnetkov. Izberite delovanje posameznih ali več fotoaparatov, da spremenite nastavitve.

Uporaba IP-omrežja za prilagodljivost sistema

Naslov IP lahko dodelite vsaki posamezni krmilni enoti fotoaparata, kar omogoča upravljanje fotoaparatov na oddaljenih območjih. Žična povezava LAN zagotavlja nemoten prenos slikovnih datotek v računalnik, kjer si jih lahko ogledate in po potrebi uredite. S tem je močno izboljšana prilagodljivost in natančnost fotografiranja z več fotoaparati, pa tudi olajšano delo s slikami.

Podpora za natančno sinhronizacijo videa

Sinhronizacija videa z natančnostjo od sličice do sličice je na voljo za snemanje videoposnetkov z več fotoaparati. Ta funkcija je še posebej priročna, ko želite pripraviti prefinjene videoposnetke, ko na primer želite spojiti fotografijo, narejeno s snemanjem videa z več fotoaparati, v 360-stopinjski videoposnetek.

Učinkovito centralizirano upravljanje podatkov slike

Ob uporabi hitrega omrežnega vmesnika lahko slike s kartice fotoaparata hitro prenesete neposredno v računalnik, takoj ko naredite posnetek. Ker je fotoaparate mogoče dodeliti in poimenovati datoteke, je upravljanje datotek enostavno tudi za posnetke, narejene z več fotoaparati, tako da lahko preprečite nenamerno prepisovanje.

Nevpadljiv, a nepogrešljiv

Zasnova krmilne enote fotoaparata je kompaktna in je tako majhna kot ohišje fotoaparata RX0. Videz in velikost sta nato nevpadljiva, da je izdelek v številnih razmerah fotografiranja skoraj neopazen, zato je idealna izbira v okoliščinah, kjer bi bil okoren fotografski sistem lahko moteč.

Povežite vsak par fotoaparata in krmilne enote, da zagotovite napajanje, predogled in upravljanje

Z eno samo večnamensko povezavo USB povežite krmilno enoto fotoaparata in fotoaparat, da omogočite upravljanje z računalnikom, predogled in prenos podatkov. Uporabite tudi priloženi omrežni napajalnik ali pa prenosno baterijo s povezavo USB, da zagotovite priročno napajanje krmilne enote in povezanega fotoaparata prek iste večnamenske povezave USB.

Priložena zaščita za kabel

Uporabite zaščito za priloženi kabel za trdno priključitev treh potrebnih kablov – večnamensko povezavo USB za fotoaparat, mikro USB za napajanje in ethernetno povezavo. S tem izboljšate zanesljivost celotnega sistema fotografiranja, ki vključuje več fotoaparatov.