Slike Prenosen DVD-predvajalnik z vrati USB
Slike Prenosen DVD-predvajalnik z vrati USB
Slike Prenosen DVD-predvajalnik z vrati USB
Kot bi pri sebi vedno imeli lasten kino

S tem vsestranskim prenosnim DVD-predvajalnikom lahko DVD-je predvajate kjerkoli. 17,8 cm/7-palčni široki LCD-zaslon predvaja svetlo in čisto sliko. Štirje zvočni načini glede na vsebino in okolje vedno zagotavljajo vrhunski zvok.

Optimiran zvok pri vseh vsebinah

Zvok lahko poslušate v štirih načinih: Dinamično – za pristen zvok; Dinamično prostorsko – za virtualni prostorski zvok; Dialog – za jasnejši govor; Standardno – za običajno naravnan zvok.

Sprostite svoje digitalne filme in skladbe

Zakopljite se v knjižnice svojih filmov in glasbe ter si stare uspešnice privoščite na velikem zaslonu s prostorskim zvokom prek povezave USB. Za hiter dostop do knjižnice filmov priključite prenosni računalnik ali pa datoteke prenesite na pomnilnik.

Specifikacije in funkcije
  • Predvajajte filme, fotografije in skladbe iz naprave USBPredvajate lahko filme, glasbo, fotografije in diaprojekcije neposredno iz predvajalnika USB.

  • Predvajajte široko paleto formatovTi so CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, 8 cm DVD (brez 8 cm DVD+R), JPEG, MP3 in Xvid.

  • Uživajte v svetlih slikah visoke kakovostiUživajte v pristnih filmih na širokem LCD-zaslonu visoke ločljivosti. Kot bi sedeli v kinodvorani – manjka samo pokovka.

  • Vedno uživajte v najboljšem možnem zvokuIzbirate lahko med 4 različnimi zvočnimi načini glede na vsebino, ki jo gledate, in pogoje, v katerih jo gledate.

  • Enostavno upravljanje s tipkami na dotikZ mehkimi tipkami na dotik upravljajte osnovne funkcije, kot so predvajanje, ustavitev in prilagoditev glasnosti.

  • Glejte dlje časaAkumulatorska baterija z dolgim časom delovanja z enim polnjenjem omogoča 4 ure gledanja na poti, kar zadostuje za dva filma.

  • Doma uživajte v vrhunskem zvokuPovežite ga z glasbenim sistemom za odličen zvok pri predvajanju filmov in CD-jev prek priloženega AV-adapterja.

  • Priključite ga na veliki zaslonPredvajalnik prek AV-vhoda povežite s televizorjem in vsebine predvajajte na velikem zaslonu.

  • Na poti polnite predvajalnikAdapter za avtomobilsko napajanje lahko vključite v vtičnico vžigalnika in zagotovite, da je predvajalnik vedno pripravljen na uporabo.

Izvedite več o energijsko varčnih funkcijah in našem prizadevanju za trajnostno prihodnost. Obiščite našo ekološko stran