DVD-PREDVAJALNIKI

DVD-predvajalnik s povezavo USB

DVP-SR370
Pogled na predvajalnik DVD DVP-SR370 od spredaj

PMPC

€ 60,00

(z DDV)
Pogled na predvajalnik DVD DVP-SR370 od spredaj
Tričetrtinski prikaz za predvajalnik DVD DVP-SR370
Pogled na predvajalnik DVD DVP-SR370 od zgoraj
Kompakten predvajalnik za vse formate.

Malenkosti razkrivajo velika presenečenja. Predvajate lahko različne formate, vključno z DVD-ji in shranjenimi filmi v računalniku ali pomnilniku.

Zvok in slika DVD-jev iz majhne in vsestranske naprave

DVD-predvajalnik kompaktne velikosti je idealen za uporabo v kuhinji ali spalnici. Predvajate lahko filme različnih formatov, glasbo in fotografije – prek vrat USB pa tudi vsebine v pomnilniku ali prenosnem računalniku.

Sprostite svoje digitalne filme in skladbe

Zakopljite se v knjižnice svojih filmov in glasbe ter si stare uspešnice privoščite na velikem zaslonu s prostorskim zvokom prek povezave USB. Za hiter dostop do knjižnice filmov priključite prenosni računalnik ali pa datoteke prenesite na pomnilnik.

Specifikacije in funkcije
  • Predvajajte filme, fotografije in skladbe iz naprave USBPredvajate lahko vsebine neposredno iz predvajalnika USB ter filme, glasbo, fotografije in diaprojekcije.

  • Predvajajte široko paleto formatovTi so CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (tudi 8 cm DVD-ji), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC in Linear PCM.

  • Izberite hitro ali počasno predvajanje z zvokomPredvajajte filme z zvokom in fotografije v približno 1,5-kratni običajni hitrosti. Lahko pa tudi upočasnite predvajanje in si ogledate športne akcije.

  • Za največ šest DVD-plošč si predvajalnik zapomni, kje ste prekinili gledanjeNadaljujte z gledanjem tam, kjer ste ga prekinili. Predvajalnik si lahko zapomni mesta za ponovno prekinjeno predvajanje do šestih plošč.

  • Ustvarite svojo diaprojekcijo z zvočno spremljavoOglejte si slike v diaprojekciji in si izberite glasbo za ozadje.

  • Upravljajte predvajalnik in televizor z istim daljinskim upravljalnikomZ daljinskim upravljalnikom DVD-predvajalnika lahko upravljate in prilagajate nastavitve predvajalnika in televizorja, kot so vklop, izbira kanala in nastavitev glasnosti.

  • Kompaktna in ergonomska zasnovaPredvajalnik meri le 270 mm in združuje številne funkcije v kompaktni in stilski zasnovi.

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju