DVD-PREDVAJALNIKI

DVD-predvajalnik s tehnologijo za izboljšavo slike

DVP-SR760H
Pogled na predvajalnik DVD DVP-SR760H od spredaj

PMPC

€ 60,00

(z DDV)
Pogled na predvajalnik DVD DVP-SR760H od spredaj
Tričetrtinski prikaz za predvajalnik DVD DVP-SR760H
Tričetrtinski prikaz za predvajalnik DVD SR760H

Nov pogled na vaše priljubljene filme

Popolna izbira za vse, ki imajo obsežno zbirko DVD-jev ali filmov, shranjenih v računalniku ali na pomnilniškem ključu. Predvajalnik pametno izboljša vsebino filmov v standardni ločljivosti in omogoča bolj realistično doživetje ob gledanju. Rezultat je jasnejša slika in kakovost v skoraj visoki ločljivosti.

Približajte se visoki ločljivosti

Oglejte si stare klasike v novi luči ali pa sodobne filmske uspešnice s še čistejšo in ostrejšo sliko in več energije. Ločljivost standardnih DVD-jev povišajte na visoko ločljivost 1080p za še intenzivnejše doživetje, ki vas resnično pritegne v dogajanje.

Sprostite svoje digitalne filme in skladbe

Zakopljite se v knjižnice svojih filmov in glasbe ter si stare uspešnice privoščite na velikem zaslonu s prostorskim zvokom prek povezave USB. Za hiter dostop do knjižnice filmov priključite prenosni računalnik ali pa datoteke prenesite na pomnilnik.

Ustvarite organizirano in urejeno okolje

Zmanjšajte število kablov ter prek enega kabla HDMI® uživajte v vrhunski sliki in zvoku. Predvajalnik zaradi kompaktnega ohišja in čistih linij lahko postavite tudi na manjše prostore.

Značilnosti

Uživajte v jasnejši in ostrejši sliki ter zvoku

DVD-ji so videti in slišati bolje prek povezave HDMI®, ki sliko in zvok približa visoki ločljivosti.

Predvajajte široko paleto formatov

Predvajajte z različnih virov, kot so CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC, Linear PCM in Xvid.

Izberite hitro ali počasno predvajanje z zvokom

Predvajate lahko filme z zvokom in sliko s približno 1,5-krat višjo hitrostjo od običajne. Lahko pa tudi upočasnite predvajanje in si ogledate športne akcije.

Za največ šest DVD-plošč si predvajalnik zapomni, kje ste prekinili gledanje

Nadaljujte z gledanjem tam, kjer ste ga prekinili. Predvajalnik si lahko zapomni mesta za ponovno prekinjeno predvajanje do šestih plošč.

Glejte svojo diaprojekcijo z glasbo

Oglejte si slike v diaprojekciji in si izberite glasbo za ozadje.

Upravljajte predvajalnik in televizor z istim daljinskim upravljalnikom

Z daljinskim upravljalnikom televizorja predvajajte ali prilagodite nastavitve vašega sistema, vključno z napajanjem, kanali in uravnavanjem glasnosti.

Kompaktna in ergonomska zasnova

Predvajalnik meri le 270 mm in združuje številne funkcije v kompaktni in stilski zasnovi.

Specifikacije

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju