Moč slike

Kjerkoli ste in karkoli se dogaja, lahko s Sonyjevim fotoaparatom α ali Cyber-shot™ trenutke ujamete na edinstven način, natančno, priročno in elegantno.

Spoznajte Sonyjevo družino

S fotoaparatom Sony lahko enostavno fotografirate prijatelje ali osupljiv sončni zahod. Vendar s katerim? Z našim vodnikom si oglejte fotoaparate Cyber-shot™ ter fotoaparate α serij E in A.

Fotoaparat Sony Cyber-shot

Fotoaparati Cyber-shot

Z enostavnostjo in priročnostjo fiksnega objektiva serija fotoaparatov Cyber-shot sega od običajnih kompaktnih do vrhunskih modelov s kakovostjo profesionalnih fotoaparatov.

Fotoaparat Sony serije E

Fotoaparati α serije E

Uživajte v kakovosti in zmogljivosti fotoaparata DSLR s približno polovico velikosti in teže. Fotoaparati α serije E imajo izmenljive objektive in velike občutljive senzorje Exmor™.

Fotoaparat Sony serije A

Fotoaparati α serije A

Fotoaparati polnega formata s številnimi funkcijami in različnimi objektivi serije A omogočajo zanimivo in zabavno snemanje profesionalnih fotografij.

Sony nudi objektive prihodnosti

Objektivi, ki jih odlikujejo visoka ločljivost in spektakularni učinki zameglitve, zagotavljajo dolgoletno vrhunsko zmogljivost in imajo najnaprednejša ohišja.

Sonyjeva družina objektivov

Steklo za vrhunske fotoaparate

Novi objektivi, nove možnosti

Od zooma do makra – z različnimi objektivi Sony lahko fotografirate različne svetove. Od arhitekturnih podrobnosti na četrtem nadstropju do rosne kapljice – z našimi objektivi lahko uresničite vizijo.

Ustvarjalnost z dodatno opremo

Fotografijo nadgradite z različno dodatno opremo – na vgrajeni nastavek namestite iskalo, zunanjo bliskavico, mikrofon ali drugo dodatno opremo in ustvarjalnosti pustite prosto pot.

Objektiv Sony

Fotoaparati Lens-Style

Opremo zaščitite z zanesljivimi nastavki za pametni telefon in mehkimi torbicami.

Fotoaparat Sony Cyber-shot

Fotoaparati Cyber-shot

Pomnilniške kartice, baterije, torbice in še več vas pripravijo za fotografiranje, shranjevanje in deljenje fotografij.

Fotoaparat α z izmenljivim objektivom

Fotoaparati α z izmenljivimi objektivi

Bliskavice, mikrofoni, navpična držala in druga oprema za novo raven ustvarjalnosti.

ZA LASTNIKE