Skoči na vsebino
Fotoaparati

Fotoaparati v slogu DSLR

Z našimi fotoaparati v slogu DSLR vedno snemate boljše fotografije. Oglejte si, kako naši modeli poudarjajo najboljše dele slike, in izberite idealnega zase.

Snemajte boljše fotografije

Privoščite si Sonyjev vrhunski fotoaparat v slogu DSLR. Naši modeli imajo velike senzorje Exmor in hitre slikovne procesorje BIONZ X, ki zagotavljajo jasne in ostre slike živahnih barv. Združljivi so tudi s številnimi objektivi ZEISS in Sony G.

Zasnova Sonyjevega fotoaparata v slogu DSLR
Slika, posneta s Sonyjevim najboljšim fotoaparatom v slogu DSLR

Odkrijte nove podrobnosti

Odločite se za Sonyjev vrhunski fotoaparat v slogu DSLR in razširite ustvarjalna obzorja. Z izboljšanim dinamičnim razponom, nižjo stopnjo šuma in vrhunsko zmogljivostjo pri šibki svetlobi so posnetki vedno jasni in ostri. Ločljivost je izboljšana.

Vedno jasne fotografije

Z našimi najboljšimi fotoaparati v slogu DSLR snemajte živahne fotografije. CMOS-senzorji Exmor z osvetlitvijo ozadja zajamejo več podrobnosti. Teksture obogati slikovni procesor BIONZ X, ki zmanjša šum ter zagotavlja svetle in jasne fotografije.

Procesor digitalnega fotoaparata Sony v slogu SLR
Objektivi za Sonyjeve fotoaparate v slogu DSLR

Prevzemite nadzor nad fotoaparatom

Naše prilagodljive fotoaparate v slogu DSLR lahko uporabljate v vsakem okolju. Opremite jih lahko z objektivi serij A in E. Naši objektivi na sončni svetlobi ali ob mračnem sončnem zahodu fotografije napolnijo s podrobnostmi in živahnimi barvami.

Enostavna fotografija

Naši fotoaparati v slogu DSLR imajo vgrajene funkcije, kot so samodejno ostrenje, zaznavanje obrazov in samodejno okvirjanje predmetov, zato so posnetki vedno jasni in čisti. Sonyjevo iskalo Tru-Finder pa zagotavlja enostavno kompozicijo.

Slika, posneta s Sonyjevim najboljšim fotoaparatom v slogu DSLR
Sonyjev digitalni fotoaparat v slogu SLR s povezavama NFC in Wi-Fi®

V trenutku vzpostavite povezavo in delite

Izbrani modeli Sonyjevih fotoaparatov v slogu DSLR imajo vgrajeni povezavi NFC in Wi-Fi® za izmenjavo fotografij in videoposnetkov. Vsebine lahko iz fotoaparata prenesete v tablični računalnik ali pametni telefon Android brez kablov ali nastavitve.