BREZZRCALNI FOTOAPARAT APS-C SERIJE E

Fotoaparat Lens-Style s senzorjem z 20.1 milijoni slikovnih pik ILCE-QX1

ILCE-QX1 / ILCE-QX1L
Slika Fotoaparat Lens-Style s senzorjem z 20.1 milijoni slikovnih pik ILCE-QX1

Samo ohišje

ILCE-QX1

PMPC

€ 305,00

(z DDV)

Ohišje + zmogljiv objektiv z zoomom 16–50 mm

ILCE-QX1L

PMPC

€ 459,00

(z DDV)
Slike Fotoaparat Lens-Style s senzorjem z 20.1 milijoni slikovnih pik ILCE-QX1
Slike Fotoaparat Lens-Style s senzorjem z 20.1 milijoni slikovnih pik ILCE-QX1
Slike Fotoaparat Lens-Style s senzorjem z 20.1 milijoni slikovnih pik ILCE-QX1
Slike Fotoaparat Lens-Style s senzorjem z 20.1 milijoni slikovnih pik ILCE-QX1
Slike Fotoaparat Lens-Style s senzorjem z 20.1 milijoni slikovnih pik ILCE-QX1
Slike Fotoaparat Lens-Style s senzorjem z 20.1 milijoni slikovnih pik ILCE-QX1
Slike Fotoaparat Lens-Style s senzorjem z 20.1 milijoni slikovnih pik ILCE-QX1
Slike Fotoaparat Lens-Style s senzorjem z 20.1 milijoni slikovnih pik ILCE-QX1
Slike Fotoaparat Lens-Style s senzorjem z 20.1 milijoni slikovnih pik ILCE-QX1
Slike Fotoaparat Lens-Style s senzorjem z 20.1 milijoni slikovnih pik ILCE-QX1

Značilnosti

Podpora za objektiv serije E vam omogoča ustvarjalnost

Snemajte profesionalne fotografije s številnimi združljivimi objektivi serije E. Z makroobjektivom se približajte manjšim predmetom, z glavnim objektivom pa ustvarjajte čudovito zamegljeno ozadje. Odločite se lahko celo za teleobjektiv z optičnim stabilizatorjem slike SteadyShot™, ki vam približa predmete in zagotavlja natančne profesionalne posnetke.

CMOS-senzor Exmor™ velikosti APS-C za profesionalne fotografije

S fotoaparatom Lens-Style snemajte fotografije kakovosti DSLR. Ogromen slikovni CMOS-senzor Exmor™ APS-C in slikovni procesor BIONZ X™ zagotavljata izjemno natančne fotografije z 20,1 milijona slikovnih pik. Snemajte podrobne in jasne slike, svetle pokrajine in čudovito zamegljeno ozadje – vse to s pametnim telefonom.

BIONZ X™ za vrhunske podrobnosti in teksture

Sonyjev mehanizem za slikovno obdelavo z izjemno hitro obdelavo pristno reproducira teksture in podrobnosti, kot jih vidi človeško oko. BIONZ X™ s sprednjim čipom LSI (Large Scale Integration), ki pospešuje obdelavo, omogoča naravnejše podrobnosti, pristnejše slike, bogatejše stopnjevanje odtenkov in nižjo stopnjo šuma pri snemanju fotografij ali videoposnetkov.

Vgrajena bliskavica za šibko osvetlitev

Z vgrajeno bliskavico snemajte odlične posnetke, tudi pri šibki svetlobi. Vrednost GN4 zagotavlja zanesljivo in natančno fotografiranje v temnih pogojih, ko se lahko pojavita šum in zameglitev. Tudi protisvetloba in nočna fotografija nista več problem, vrhunski samodejni način pa omogoča tudi popolno ostrenje.

Vrhunski samodejni način ve, kaj snemate

Nobeni pogoji niso prezahtevni. Vrhunski samodejni način samodejno prepozna različne pogoje nastavitve fotoaparata prilagodi tako, da je vsak posnetek optimalen. Fotoaparat v zahtevnih pogojih vklopi različne funkcije, kot sta neprekinjeno fotografiranje in samodejni visoki dinamični razpon, zato vedno snemate enostavno.

Ročno upravljanje za svobodnejše fotografiranje

Privoščite si svobodno fotografiranje z ročnim upravljanje v slogu DSLR. Ta fotoaparat Lens-Style ima načine P/A/S, omogoča vam upravljanje zaslonke, hitrosti zaklopa itd. Rezultat so čudovite fotografije profesionalnega videza s pametnim telefonom.

Wi-Fi® za svobodno brezžično uporabo

Vzpostavite povezavo Wi-Fi®, da videoposnetke in druge vsebine iz fotoaparata enostavno prenesete v pametni telefon Android ali iOS ali tablični računalnik. Nato pa videoposnetke hitro prenesite na najljubše spletne strani in družabna omrežja, da si jih lahko ogledajo tudi sorodniki in prijatelji. 

Intuitivno upravljanje z aplikacijo Imaging Edge Mobile

Pametni telefon ali tablični računalnik lahko z aplikacijo Imaging Edge Mobile spremenite v daljinski upravljalnik in enostavno upravljajte fotoaparat. Jasen uporabniški vmesnik omogoča enostavno enoročno upravljanje vseh nastavitev fotoaparata, tudi osvetlitve, zaklopa in zooma, kar je idealno za skupinske posnetke.

Več o tem

Vsestranska namestitev objektiva omogoča različne zorne kote

Snemajte fotografije z različnih zornih kotov. Fotoaparat Lens-Style nastavite na prej težko dostopna mesta in z mobilno napravo prevzemite nadzor nad funkcijami, kot so povečava, okvirjanje in kadriranje. Dodatni komplet za fotografiranje pod vsakim kotom (ADP-FSK1) zagotavlja zanesljiv oprijem za vsestransko fotografiranje.

Enostavno shranjevanje, prenašanje in izmenjava

Posnetkov ne boste nikoli izgubili – posnete fotografije se samodejno shranijo v fotoaparat Lens-Style in pametni telefon ali tablični računalnik . Enostavno namestite aplikacijo Imaging Edge Mobile in prenesite fotografije iz fotoaparata prek povezave Wi-Fi v pametni telefon ali tablični računalnik. Nato fotografije lahko organizirate, urejate ter delite s prijatelji in sorodniki ali jih prenašate v najljubša družabna omrežja in delite z vsem svetom.

Več o tem

Dodaten daljinski upravljalnik za pogled v živo za upravljanje več fotoaparatov

Z dodatnim daljinskim upravljalnikom za pogled v živo upravljajte do pet fotoaparatov. Na zapestnem barvnem monitorju preverjajte zorne kote, začnite/prekinit snemanje s petimi fotoaparati hkrati in istočasno spreminjajte nastavitve na vseh enotah. Zaradi vgrajenega vmesnika Wi-Fi® ne potrebujete kablov.

Namestite na stojalo za prilagodljivo fotografiranje

Povsem zanesljivo snemajte pri daljši osvetlitvi in osupljive pokrajine. Fotoaparat Lens-Style enostavno pritrdite na stojalo in snemajte stabilnejše kot iz roke. Če fotoaparat Lens-Style pritrdite na stojalo, lahko enostavno snemate na zahtevnem terenu, pri šibki svetlobi in skupinske posnetke. 

Različna razmerja stranic za prilagodljivo snemanje

Z različnimi razmerji stranic snemajte fotografije, ki izstopajo. Izbirate lahko med standardnimi fotografskimi razmerji, kot sta 3:2 in 4:3, širokozaslonskim razmerjem 16:9 ali kvadratom za fotografije, kakršne si želite.

Fotografije si oglejte v barvah TRILUMINOS™

Fotografije in videoposnetke si oglejte v bogatih in naravnih barvah na velikem zaslonu. Ta fotoaparat Lens-Style podpira Sonyjevo tehnologijo za barve TRILUMINOS – najljubše fotografije si oglejte v pristnih barvah na televizorju z zaslonom TRILUMINOS. Razširjena barvna lestvica omogoča čudovit prikaz rdečih, svetlo modrih in smaragdnih odtenkov za živahne pokrajine. Z naravno obdelavo kožnih odtenkov so lepši tudi obrazi.

Samodejni visoki dinamični razpon in optimizator dinamičnega razpona za naravno stopnjevanje

Od temnih senc do svetlih poudarkov – samodejni visoki dinamični razpon (visok dinamični razpon) zajame vsa stopnjevanja odtenkov v prizoru. Deluje tako, da razširi dinamični razpon slik za jasen in osupljiv kontrast. Ko fotografirate hitro premikajoče se predmete, preklopite na optimizator dinamičnega razpona za naravnejši kontrast.

Samodejno ostrenje z zaklepom sledi premikajočim se predmetom

Snemajte kristalno jasne fotografije, ki so vedno izostrene. Samodejno ostrenje z zaklepom glede na značilnosti predmeta samodejno prilagaja velikost ciljnega okvirja. Zato se lahko povsem osredotočite na predmet, saj fotoaparat v vseh razmerah poskrbi, da je slika vedno izostrena.

Podprto v Capture One Express (za Sony)

Capture One Express (za Sony) sodi med najboljše pretvornike RAW, ki predvaja natančne barve in neverjetne podrobnosti. Vsebuje prilagodljivo upravljanje digitalnih virov in vsa potrebna orodja za prilagajanje ter omogoča hitro in odzivno delovanje v prilagodljivi in vgrajeni rešitvi. * Če imate vprašanja glede nakupa, uporabe in podpore za rešitve Capture One, se obrnite na Phase One.

Brezplačen prenos (pojdite na spletni stran Phase One)

Specifikacije

Z novim fotoaparatom Lens-Style lahko snemate fotografije, ki ste jih doslej lahko samo s fotoaparatom z izmenljivim objektivom. S CMOS-senzorjem Exmor APS-HD z 20,1 milijona slikovnih pik lahko s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom snemate osupljivo podrobne posnetke s čudovito zamegljenim ozadjem.
  • CMOS-senzor Exmor® APS-C z 20,1 milijona slikovnih pik

  • Mehanizem BIONZ X za vrhunske podrobnosti in odpravljanje šumov

  • Snemajte in delite visokokakovostne slike iz naprave iOS in Android

  • Snemanje v formatu AVCHD za čudovite videoposnetke

Združljivost objektiva
Sonyjevi objektivi serije E
Vrsta senzorja
APS-C
Vrsta senzorja
Vrsta APS-C (23,2 x 15,4 mm), CMOS-senzor Exmor™
Število slikovnih pik (dejanskih)
20,1 milijona slikovnih pik
Občutljivost ISO (oznaka za priporočeno osvetlitev)
ISO 100–16000
Čas delovanja baterije (fotografije)
Do 440 posnetkov

Kaj je v škatli?

Zapestni pašček, Nastavek za pametni telefon, Akumulatorska baterija NP-FW50, Kabel mikro USB, ADP-FSK1

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene

Mnenja uporabnikov