ODRAZ REALNOSTI

Vsaka slika je čudovita v ločljivosti 4K
Ne samo 4K, to je Sonyjev 4K

S Sonyjevimi televizorji z najnovejšimi tehnologijami za izboljšanje podrobnosti in zmanjšanje šuma je slika vedno ostra, natančna in neverjetno pristna.

Ne samo 4K, to je Sonyjev 4K
OBIČAJNO
Ne samo 4K, to je Sonyjev 4K
4K PROCESSOR X1™/4K HDR PROCESSOR X1/4K PROCESSOR X1™ EXTREME
Odkrijte, kaj vse se skriva za vsakim prizorom

Podrobnosti v naših televizorjih 4K HDR zagotavljajo zmogljivi procesorji. Z naprednimi algoritmi za odpravljanje šuma in izboljšanje jasnosti ti procesorji ustvarijo slike, ki so ostre, čiste in neverjetno pristne.

Več moči, boljša zmogljivost, več lepote

4K HDR Processor X1™ Extreme 

Obdelava slike v realnem času je z našo novo razvito tehnologijo 4K HDR Processor X1 Extreme za 40 % boljša od tiste, ki jo je zagotavljal uveljavljen 4K Processor X1™. Ločljivost vsega, kar gledate, poviša tako, da skorajda doseže kakovost 4K HDR.

En čip, neverjetno resnično

4K HDR Processor X1™

Novi procesor 4K HDR Processor X1 s tehnologijama predmetno usmerjene prenovitve slike HDR in Super Bit Mapping 4K HDR reproducira več globine, teksture in naravnih barv kot 4K Processor X1™. Pri višjih ravneh osvetlitve so barve čiste, zato so slike izjemno pristne.

Preberite, zakaj so naši procesorji izjemni
4K HDR Processor X1™ Extreme
4K HDR Processor X1™ Extreme (novo)

Vključuje te funkcije:

Predmetno usmerjena prenovitev slike HDR
Super Bit Mapping 4K HDR
Dual database processing
Dynamic Contrast Enhancer
Natančna barvna preslikava

4K HDR Processor X1
4K HDR Processor X1™ (novo)

Vključuje te funkcije:

Predmetno usmerjena prenovitev slike HDR
Super Bit Mapping 4K HDR
Dynamic Contrast Enhancer

4K Processor X1™
4K Processor X1™

Vključuje te funkcije:

Dynamic Contrast Enhancer
Precision colour mapping

Kar najbolj pristno

Object-based HDR remaster 

Lepota vsega gledanega je zdaj blizu lepote, ki jo ponuja 4K HDR. Videli boste obrise gora, skrite teksture cvetlic, globino oblakov in divjino v naravnem kontrastu ter barvah. Slika na zaslona je naravnejša in pristnejša.

Običajno
Vključuje Object-based HDR remaster
Vključuje Object-based HDR remaster
Ne vključuje tehnologije Object-based HDR remaster
Pristnejše barve in kontrast

Object-based HDR remaster (1) analizira barvo posameznih predmetov na zaslonu in prilagodi kontrast, kar je v nasprotju z večino televizorjev, kjer se prilagodi kontrast le ob eni krivulji črno-belega kontrasta (2). Zaradi posamične obdelave predmetov zagotavlja ta televizor večjo globino, teksturo in pristnejše slike. 

Manjši učinek barvnih pasov za bolj tekočo sliko

Super Bit Mapping™ 4K HDR 

V sončnem zahodu je več tisoč odtenkov, senc in stopnjevanj svetlobe. Super Bit Mapping 4K HDR razkrije vse. Med gledanjem za vas ustvari tekočo in naravno sliko, brez učinka barvnih pasov, ki ga je mogoče zaznati na zaslonu drugih televizorjev.

Ne vključuje tehnologije Super bit mapping 4K HDR
8-BITNI VIR
Vključuje Super bit mapping 4K HDR
PO 14 BIT-NI OBDELAVI
64-krat več odtenkov barv v vsakem prizoru

14-bitna obdelava signala razbije strnjene barvne pasove in učinkovito izravna stopnjevanje senc – ob prikazu enakovrednega 14-bitnega stopnjevanja, celo iz 8-bitnega vira, prikaže 64-krat več odtenkov barv od običajnega zaslona.

Obdelava 8-bitnega vira za pridobitev 14-bitne enakovredne vsebine

Še podrobnejša slika z zbirkami podatkov za zmanjšanje šumov in višanje ločljivosti

Dual database processing

Ena zbirka podatkov se uporablja za čiščenje slike, da se zmanjšajo zaslonski šumi. Druga zbirka se uporablja za višanje ločljivosti, s čimer se izboljša jasnost. Ti zmogljivi zbirki podatkov za izboljšanje slike delujeta skupaj in dinamično izboljšujeta ločljivost slikovnih pik v realnem času. V vsaki zbirki podatkov je več deset tisoč sklicev, ki smo jih z leti izkušenj zbrali pri ustvarjanju televizijskih in filmskih vsebin.

Ne vključuje tehnologije dual database processing
OBIČAJNO 
Vključuje dual database processing
VKLJUČUJE DUAL DATABASE PROCESSING
1. Zbirka podatkov za zmanjševanje šumov

Zbirka podatkov prepozna stisnjen šum, kar vključuje podatke o tem, kako naj bi bila videti slika »prej in potem«, ter odstrani šum stisnjene slike.

2. Zbirka podatkov za višanje ločljivosti

Tudi zbirka podatkov za višanje ločljivosti vključuje podatke »prej in potem«, na osnovi katerih zvišuje ločljivost signala in ustvarja pristnejšo sliko.

Čudovita izboljšana ločljivost vsake slike

Edinstveni tehnologiji za obdelavo slike 4K X-Reality™ PRO in X-Reality™ PRO izboljšata ločljivost vsake slikovne pike tako, da je neverjetno jasna. Napredne tehnike odpravljanja šumov in posebna zbirka podatkov z vzorci zagotavljata veliko pristnih podrobnosti v vsakem prizoru.

Revolucionarno pristna slika

Tehnologiji 4K X-Reality™ PRO in X-Reality™ PRO z različnimi tehnikami za zmanjšanje šuma slike izostrita in izboljšata. Oglejte si, kako prizori postanejo jasnejši, bolj tekoči in naravnejši.

Vse slikovne pike so pristnejše

Tehnologiji 4K X-Reality™ PRO in X-Reality™ PRO vzorce v slikah primerjata z vzorci v edinstveni zbirki podatkov, kar zagotavlja najboljši odtenek, nasičenost in svetlost vsake slikovne pike. Z znanjem, ki smo ga pridobili pri razvoju in izpopolnjevanju filmskih uspešnic in TV-oddaj, pri vseh vsebinah zagotavljamo vrhunske in pristne podrobnosti.