Dobrodošli v ZONE

Ste pripravljeni izostriti čute in se hitreje odzvati, da boste nepremagljivi med igranjem? Berite naprej, da izveste, kako pripraviti nove slušalke za igranje INZONE in si zagotoviti največjo prednost.

Odkrijte vse, kar vam lahko ponudijo vaše slušalke

Uvod

Začnimo

Ne glede na to, ali so vaše slušalke za igranje INZONE brezžične ali žične, omogočajo enostavno povezovanje z vašo napravo za igranje. Zahvaljujoč nizkemu zamiku in dobri sinhronizaciji slike in zvoka boste uživali v gladki izkušnji igranja.


Povezovanje z računalnikom, PS5 ali pametnim telefonom
Vzpostavitev povezave z napravami Bluetooth
Funkcije in prilagoditev

Odkrijte tehnologijo 360 Spatial Sound za igranje

Naš 360 Spatial Sound za igranje aktivirate prek programa INZONE Hub PC, kar omogoči reprodukcijo prostorskega zvoka iz večkanalnega zvočnega signala – tako kot so si zamislili ustvarjalci igre. Aplikacija za pametne telefone 360 Spatial Sound Personalizer vam zagotovi prostorski zvok, prilagojen obliki vašega ušesa, za resnično osebno prilagojeno izkušnjo med igranjem.

Igranje po vaši meri

Naša programska oprema za osebne računalnike INZONE Hub vam omogoča osebno prilagoditev vaše izkušnje INZONE z nastavitvijo različnih načinov delovanja, kar vključuje tudi različne nastavitve zvoka in strojne opreme. Zvočne frekvence natančno prilagodite prek izenačevalnika, da zagotovite večjo jasnost in bolj pristno doživetje.


Osebna prilagoditev zvočnega polja

Če želite uživati popoln zvok za obliko vašega ušesa, ustvarite osebno prilagojen profil poslušanja tako, da fotografirate ušesa prek aplikacije v pametnem telefonu – 360 Spatial Sound Personalizer.

360 Spatial Sound Personalizer
Osebna prilagoditev zvoka za INZONE Buds

Uživajte v zvoku, ki je optimiziran za vaš ušesni kanal. Slušalke INZONE Buds predvajajo preizkusne zvoke iz pogonskih enot in s pomočjo mikrofonov za povratne zvoke izmerijo, na kakšen način zvok izpolni vaš ušesni kanal. Aplikacija za računalnik INZONE Hub uporablja to akustično analizo za osebno prilagoditev izkušnje prostorskega zvoka.

Uporaba slušalk INZONE Buds

Senzorji na dotik na naših slušalkah INZONE Buds ponujajo intuitiven nadzor s konicami prstov za širok nabor funkcij.

Uporaba slušalk INZONE

Naše slušalke INZONE H9, INZONE H5 in INZONE H3 imajo ergonomsko zasnovane upravljalne gumbe in vrtljive gumbe, da boste med igranjem lahko enostavno spreminjali funkcije in nastavitve. 

Podpora in pogosta vprašanja

Posodobitve vdelane programske opreme

Prek programa INZONE Hub namestite najnovejšo programsko opremo slušalk, da uživate v novih funkcijah ali razrešite določene težave.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanje o slušalkah INZONE? Oglejte si pogosta vprašanja drugih uporabnikov slušalk INZONE. Morda boste našli odgovor, ki ga iščete.

Ilustriran logotip osebe, ki nosi slušalke
Podpora in novice

Pridobite najnovejša posodobitve vdelane programske opreme, novice in opozorila.