Prenos glasbe visoke ločljivosti

Uživajte v glasbi, kot so si zamislili izvajalci. Pri spodnjih glasbenih storitvah lahko enostavno kupujete in poslušate zvočne datoteke visoke ločljivosti.

Glasba, kot je še niste slišali

Kot je visoka ločljivost povsem spremenila gledanje filmov, bo zvok visoke ločljivosti povsem spremenil vašo najljubšo glasbo.

sistem za visoko ločljivost
Kupite. Prenesite. Poslušajte.

Poslušanje glasbe v visoki ločljivosti je zelo enostaven postopek.

Izbirate lahko med številnimi datotekami z zvokom visoke ločljivosti, ki jih nudijo ponudniki glasbenih storitev. Kupljene datoteke prenesite v računalnik in predvajajte z mobilnim ali domačim sistemom za zvok visoke ločljivosti.

Kupujte datoteke pri teh priljubljenih ponudnikih glasbenih storitev:

Nekateri naslovi mogoče niso na voljo v vaši državi.

Berlinska filharmonija

Že več kot 100 let je glasba Berlinske filharmonije dokumentirana na posnetkih, zato lahko v njej uživajo ljubitelji glasbe z vsega sveta . Z ustanovitvijo svoje lastne znamke pa odpiramo novo poglavje v zgodovini orkestra. S svojimi posnetki želimo zagotoviti celovito glasbeno doživetje, ki dosega najvišje tehnične in uredniške standarde ter zagotavlja našo glasbo iz različnih perspektiv. Naša spletna stran omogoča prenašanje v 24 bitih in do 192 kHz, stereo in prostorski zvok. Uporabnik lahko izbira med formatoma datotek WAV in FLAC.

Bleep

Bleep zbira glasbo z vsega sveta in sestavlja zbirke najboljše glasbe vseh zvrsti v najvišji možni kakovosti, vključno z vedno večjo zbirko 24-bitnih originalnih posnetkov.

Cybele

Cybele je inovativna založba za klasično in sodobno glasbo, ki jo nudi na psihičnih nosilcih, kot datoteke za prenos visoke ločljivosti FLAC brez izgube kakovosti in čistem formatu DSD.

Gimell

Prenesite klasične vokalne harmonije skupine Tallis Scholars, ki so jih posneli pri svoji založbi Gimell, in jih poslušajte v čistem zvoku visoke ločljivosti.

hd-klassik

Odkrijte raznovrstni svet avdiofilskih klasičnih založb in uživajte v pristnem zvoku brezčasne glasbe v datotekah za prenos FLAC in DSD visoke ločljivosti, zlatih pogonih USB, SACD-jih, CD-jih in drugih formatih.

Linn Records

Založba Linn Records je prva omogočila prenašanje originalnih studijskih posnetkov brez zaščite pred kopiranjem, saj doma želimo poslušati glasbo visoke kakovosti. Linn Records je zato spletni portal Gramophone razglasil za založbo leta 2010.

Založba Naim

Založba zastopa najbolj nadarjene glasbenike in zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka pri številnih glasbenih zvrsteh v 24-bitni visoki ločljivosti Naim 192 KHz v formatu WAV, FLAC ali ALAC.

7digital

Na voljo vam je ena največjih zbirk skladb visoke kakovosti na svetu. Kupljene skladbe so shranjene v "oblačnem" vsebniku, do katerega lahko dostopate prek spleta ali mobilnih aplikacij.

Izpopolnjen digitalni zvok

Zvok visoke ločljivosti zagotavlja glasbo, kot si jo je zamislil izvajalec.

Izdelki za zvok visoke ločljivosti

Če želite priročno uporabo med gibanjem ali popolnoma zmogljiv domači sistem, s Sonyjevimi napravami za zvok visoke ločljivosti vedno uživate v glasbi, kot si je zamislil izvajalec.