ZVOČNI SISTEMI

Glasbeni sistem s povezavo Wi-Fi/tehnologijo BLUETOOTH®

CMT-SX7 / CMT-SX7B
Slika Glasbeni sistem s povezavo Wi-Fi/tehnologijo BLUETOOTH®

FM/AM

CMT-SX7

PMPC

€ 575,02

(z DDV)

DAB/FM

CMT-SX7B

PMPC

€ 610,00

(z DDV)
Slike Glasbeni sistem s povezavo Wi-Fi/tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Glasbeni sistem s povezavo Wi-Fi/tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Glasbeni sistem s povezavo Wi-Fi/tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Glasbeni sistem s povezavo Wi-Fi/tehnologijo BLUETOOTH®
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Vsi elementi prijetnega glasbenega doživetja

Vse je na voljo – s tehnologijo DSEE HX poslušajte CD-je, zvočne datoteke in glasbene storitve v skoraj visoki ločljivosti. Sproščajte se ob poslušanju radia ali prek povezav Wi-Fi® in Bluetooth s podporo za LDAC vzpostavite brezžično povezavo z glasbo v drugi napravi. Glasbo lahko celo poslušate v več prostorih svojega doma.

Takoj pripravljeno na uporabo

Priloženo je vse, kar potrebujete. Komplet vključuje visokokakovostna zvočnika, zato lahko takoj začnete uživate v glasbi odličnega zvoka.

CD predvajalnik

Obrišite prah z zbirke CD-jev in najljubše stare skladbe poslušajte v jasnem in natančnem zvoku.

Digitalni radio DAB

Izbirate lahko med številnimi radijskimi postajami DAB za čist zvok ali pa poslušate oddaje na frekvencah FM in AM.

Vrata USB

Povežite pametni telefon, pomnilnik USB, tablični ali celo osebni računalnik za zvok visoke ločljivosti.

Uživajte v zvoku osupljive kakovosti

Kot bi s standardne ločljivosti preklopili na sliko HD – skladbe z zvokom visoke kakovosti močno prekašajo kakovosti skladb mp3 in CD-jev, saj slišite vsak dih, vsak udarec bobna in vsak ton. Povsem digitalni ojačevalnik S-Master HX™ zmanjšuje morebitno popačenje, zato vedno uživate v popolnem studijskem zvoku.

Ustvarjajte čudovito glasbo

Kjer se združijo strojna in programska oprema ter strast

Tehnologiji S-Master HX in DSEE HX zagotavljata izjemno razvedrilo z zvokom visoke ločljivosti. Skladbo lahko s poslušanjem v več prostorih poslušate povsod v svojem domu. Prek povezave Wi-Fi® poslušajte zvok visoke ločljivosti, prek povezave LDAC Bluetooth pa pretakajte zvok skoraj visoke ločljivosti.

Uživajte v vsaki noti

Pri standardnih ojačevalnikih je potrebna večkratna pretvorba digitalnih signalov v analogne. Sonyjev ojačevalnik S-Master je 100 % digitalen, kar omogoča mogočnejši zvok brez popačenja, višjo učinkovitost in manjšo velikost. Digitalni ojačevalnik S-Master HX je izboljšan za zvok visoke ločljivosti in natančen zvok pri visokih frekvencah (nad 40 kHz).

Obnovite kakovost stisnjenih datotek

Tehnologija DSEE HX kakovost zvoka stisnjenih digitalnih glasbenih datotek (mp3, ACC, ATRAC in WMA) približa zvoku HD. DSEE HX obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, za bogat in naraven zvok digitalne glasbe.

Optimirano predvajanje

ClearAudio+ s številnimi Sonyjevimi edinstvenimi tehnologijami za obdelavo zvoka zagotavlja jasen in visokokakovosten zvok pri vseh zvrsteh glasbe.

Brezžično uživajte v vrhunskem zvoku

LDAC za visokokakovostno brezžično pretakanje in poslušanje v več prostorih omogočata poslušanje najljubših skladb v izjemno prijetnem zvoku – povsem brez kablov.

Visokokakovostno brezžično pretakanje zvoka

LDAC je nova zvočna tehnologija podjetja Sony, ki omogoča poslušanje visokokakovostnih brezžičnih zvočnih posnetkov prek povezave Bluetooth®. LDAC zagotavlja boljše doživetje ob brezžičnem poslušanju glasbe.

Zvok AirPlay
AirPlay

Predvajajte glasbo v najljubših napravah Apple. Naprave s podporo za AirPlay združite prek povezave LAN in začnite s pretakanjem najljubših skladb.

NFC™ z enim dotikom in Bluetooth®
Brezžično pretakanje

Pretakajte glasbo iz izbranih pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Enostavno je – vzpostavite povezavo Wi-Fi®, NFC ali Bluetooth in začnite.

Povezava Wi-Fi
Povezava DLNA

Povežite naprave s podporo za DLNA, kot so računalnik, televizor in prenosni strežnik, in glasbo prek domačega sistema LAN pretakajte v brezžični zvočnik.

Glasbo poslušajte v drugem prostoru

Skladbo lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo SongPal (različice 3.0) poslušate kjerkoli v svojem domu. S povezavo SongPal povežite izbrane zvočniške module in zvočnike Sony, nato pa glasbo iz različnih glasbenih storitev, računalnika ali omrežja DLNA pretakajte po več prostorih.

Povežite z glasbo

Pretakanje prek DLNA, AirPlay ali Chromecast built-in in Spotify

Prek povezave DLNA, AirPlay ali Chromecast built-in in storitve Spotify Connect brezžično pretakajte glasbo iz pametnega telefona oz. tabličnega ali prenosnega računalnika. Prenašajte nove skladbe iz spletnih glasbenih storitev ali prek etherneta poslušajte glasbo v računalniku. S povezavo NFC lahko z enim dotikom vzpostavite povezavo Bluetooth in upravljate vse v pametnem telefonu z aplikacijo SongPal.

Deluje s Pomočnikom Google

Z aplikacijo Pomočnik Google, ki je vgrajena v izdelke, lahko z glasom upravljate Sonyjeve zvočne izdelke. Povečajte glasnost, preskočite na naslednjo skladbo ali ustavite predvajanje glasbe, ne da bi dvignili prst.

Media Object

Oglejte si ga v akciji

Enostavno dostopajte do glasbe

S tehnologijo Chromecast built-in (v preteklosti Google Cast™) in storitvijo Spotify Connect imate hiter dostop do zakladnice glasbe in veliko drugega.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Spotify
Spotify Connect

Aplikacijo Spotify uporabljajte kot daljinski upravljalnik in vsebine Spotify predvajajte z zvočno napravo.

Pretakanje prek tehnologije Chromecast built-in

Prenašajte glasbo, poddaje in radio iz 100+ zvočnih aplikacij, kot so Google Play™ Music in druge.

Media Object


Oglejte si ga v akciji

Združite svojo glasbo

Enostavno upravljanje pretakanja z novo aplikacijo SongPal

Aplikacija SongPal vam omogoča enostavno in intuitivno upravljanje predvajanja. Namestite jo v izbrani pametni telefon ter upravljajte predvajanje glasbe, nastavitve naprave in druge funkcije – vse to z eno aplikacijo.

Z enim dotikom prostor napolnite z glasbo

Ko se vrnete domov, se s pametnim telefonom dotaknite konzole, da povezavo Bluetooth s slušalk preklopite na zvočni sistem, nato pa brezžično uživajte v glasbi, ki prostor napolni s kakovostnim zvokom.

Specifikacije

Vse je na voljo – s tehnologijo DSEE HX poslušajte CD-je, zvočne datoteke in glasbene storitve v skoraj visoki ločljivosti. Sproščajte se ob poslušanju radia ali prek povezav Wi-Fi® in Bluetooth s podporo za LDAC vzpostavite brezžično povezavo z glasbo v drugi napravi. Glasbo lahko celo poslušate v več prostorih svojega doma.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE HX z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX za čist zvok

  • Enostavna povezava Bluetooth® z NFC z enim dotikom

  • Wi-Fi z DLNA, AirPlay in Chromecast built-in za pretakanje glasbe

Velikost zvočnika
14,5 x 24,5 x 22,5 cm
Izhodna moč
100 W
Wi-Fi
DA
AirPlay
DA
Chromecast built-in
DA
Spotify Connect
Da
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju