GLASBENI SISTEM S POVEZAVO BLUETOOTH®

Polne specifikacije in funkcije

CMT-X5CD

PMPC

€ 297,78

(z DDV)

Zvok

Tip zvočnika
Celoten obseg + pasivni zvočnik
Velikost zvočnika
65 mm
Izhodna moč
Skupaj 40 W

Velikost in teža

Dimenzije (ŠxVxG)
385 x 178 x 81 cm
Teža
2,7 kg

Funkcije

USB
DA
CD
Da

Vmesnik

Vhodni in izhodni priključki
Analogni zvočni vhod (1), Sprednji izhod za zvočnik (2 vgrajena zvočnika), Vrata USB (1)

Bluetooth

Frekvenčni razpon
87,5–108,0 MHz/50 KHz

Splošne značilnosti

Daljinski upravljalnik
RM-AMU197
Poraba energije
24 W (med delovanjem), 0,5 W (v stanju pripravljenosti)

Okolju prijazne nastavitve in varčevanje z energijo

Poraba energije (stanje pripravljenosti)
0,5 W
Poraba energije (omrežno stanje pripravljenosti) – priključki
1,8 W (Bluetooth)
Stanje pripravljenosti vklopljeno
Po 15 minutah
Omrežno stanje pripravljenosti vklopljeno – priključki
Po 15 minutah (Bluetooth)
Stikalo za vklop/izklop brezžičnih omrežij
Pridržite gumb AMS in tipko za vklop enote.

Brezžične povezave

Brezžične zmožnosti
Bluetooth®, NFC
NFC
DA

Barvne možnosti

whiteblack

Kaj je v škatli

  • Kabel AC
  • Antena (FM)
  • Litijeva gumbasta baterija
  • Daljinski upravljalnik
  • Navodila za uporabo
  • Garancijska kartica
Placeholder

Značilnosti

40 W moči za glasbo 

Zagotovite si 40 W mogočnega zvoka, ki napolni ves prostor, iz 2-kanalnega zvočniškega sistema. Dva zvočnika polnega razpona predvajata uravnotežen stereo zvok z visokimi, srednjimi in nizkimi frekvencami. In rezultat? Jasen, uravnotežen in mogočen zvok, ki je enako vrhunski pri vsaki glasnosti.

Povezava Bluetooth® za enostavno pretakanje glasbe

Tehnologija Bluetooth® vam na osnovi radijskih valov omogoča hitro vzpostavitev brezžične povezave kratkega dosega, ki je ne motijo predmeti na poti signalov. Ko sta napravi združeni, lahko iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika v združljivo napravo pretakate vse najljubše vsebine, tudi filme, slike in glasbo.

Celična membrana s sljudo za nepopačen zvok

Idealen partner za sodobno glasbo z izrazitimi nizkimi toni. Večina zvočnikov uporablja papirnate membrane, ki se sčasoma upognejo in poslabšajo, kar popači zvok. Nizkotonci s celično membrano s sljudo so trpežni in obliko ohranijo tudi med premikanjem pri visokem pritisku in visoki hitrosti, zato nizke tone lahko predvajate glasneje in s tem ne zmanjšate kakovosti zvoka.

Dvojni pasivni zvočniki za mogočnejše nizke tone

Uživajte v mogočnih nizkih tonih, ob katerih ne ostanete mirni. Dvojni pasivni radiatorji se odzivajo na gibanje zraka skozi zvočnik in s tem umetno ustvarjajo prostor v ohišju. Ta prostor omogoča večji pretok zraka skozi zvočnike, kar zagotavlja vrhunski zvok, predvsem pri nizkih frekvencah, iz manjše enote.

Digitalni ojačevalnik S-Master za prefinjen zvok

Čist in nefiltriran zvok. Tehnologija S-Master z enostavno potjo signala in popolno digitalno obdelavo okrepi digitalne zvočne signale brez predhodne pretvorbe v analogno obliko. Zato signali ostanejo čisti vse do končnega izhoda iz zvočnika, zvok pa je pristnejši in bolj uravnotežen.

ClearAudio+ za jasen in oster zvok

Sonyjeva edinstvena tehnologija ClearAudio+ samodejno prilagaja nastavitve zvoka za izjemno zvočno doživetje. ClearAudio+ s profesionalnimi tehnologijami za digitalno obdelavo signala zvočne formate optimira tako, da zagotavljajo jasen in visokokakovosten zvok – pri vseh zvrsteh glasbe.

Nastavljivi in prednastavljeni izenačevalniki za optimiran zvok 

Nastavljivi in prednastavljeni izenačevalnik zagotavlja popoln zvok za najljubše skladbe. Ročno prilagajajte glasen za posamezne skladbe, najljubše nastavitve shranite kot prednastavitev ali izbirajte med obstoječimi prednastavitvami in uživajte v najboljšem zvoku. Izbira je vaša.

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe 

Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku na CD-ju.

Slika Glasbeni sistem s povezavo BLUETOOTH®

Poslušanje z enim dotikom za takojšnje predvajanje glasbe

Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. S pametnim telefonom ali drugo napravo* s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju in začnite s pretakanjem glasbe. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno v nastavitvah za Bluetooth®. *Oglejte si združljive naprave

Iskanje združljivih naprav

Združite glasbo z aplikacijo SongPal

Prenesite aplikacijo SongPal za pametni telefon ali tablični računalnik in upravljajte glasbeno zbirko. Vzpostavite povezavo Wi-Fi® ali Bluetooth® in si zagotovite brezžični dostop do najljubših skladb v računalniku, strežniku ali priljubljeni spletni glasbeni storitvi. Z aplikacijo lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka za odličen in uravnotežen zvok.

Čudovita in elegantna zasnova  

Eleganten dodatek vsakemu prostoru. Z gladko površino in čistimi linijami se povsem zlije z ozadjem, vendar s prefinjeno minimalistično zasnovo vseeno pritegne pozornost. Poudarjen obseg je značilnost zasnove Definitive Outline.

Kompaktna zasnova širine 385 mm 

Vse funkcije popolnega glasbenega sistema spravite v ergonomsko zasnovo. Kompakten enodelni glasbeni sistem z zmogljivimi dvojnimi zvočniki, CD-predvajalnikom in vgrajenim radijskim sprejemnikom FM je širok samo 385 mm, zato je idealen za kuhinjski pult ali nočno omarico. 

Vgrajen CD-predvajalnik za zbirko CD-jev

Z vgrajenim CD-predvajalnikom lahko predvajate klasične albume ali kompilacijske CD-je. S tem glasbenim sistemom lahko predvajate plošče CD, CD-R in CD-RW ter tako poslušate studijske posnetke, mešane kompilacije in iz spleta prenesene skladbe. 

Radijski sprejemnik FM za najljubše oddaje

Želite poslušati najljubše DJ-je? Z gumbom radia FM izberite postajo in poslušajte. 

Radijski sprejemnik DAB/DAB+ za čistejši zvok*

Vgrajeni sprejemnik DAB/DAB+ zagotavlja stabilen sprejem, več postaj in zvok brez motenj. Dostopajte do ogromnega števila radijski postaj DAB z jasnim in stabilnim sprejemom. Radijski sprejem DAB se za razliko od radia FM prekine samo, če je signal prešibak, zato je zvok čistejši in doslednejši. *Ni na voljo za CMT-X5CD

Vrata USB za predvajanje glasbe in polnjenje

Enostavno predvajajte in polnite. V vrata USB lahko priključite pomnilnik USB, pametni telefon, tablični ali prenosni računalnik in poslušate svojo celo glasbeno zbirko. Ni energije? Nič zato. Tablični računalnik ali pametni telefon med predvajanjem glasbe lahko tudi polnite. 

Zvočni vhod AUX IN za žično predvajanje glasbe 

Enostavno lahko predvajate skladbe iz iPoda ali digitalnega predvajalnika. Napravo z enoto enostavno povežite prek kabla AUX IN (naprodaj ločeno) in najljubše skladbe poslušajte iz zvočnikov polnega razpona.