GTK-XB72 

Dvignite raven zabave

Z enodelnim zvočnim sistemom GTK-XB72 bo vaša zabava nepozabna. Ko združite globok nizkotonski zvok z živahno LED-osvetlitvijo, se zdi, kot bi bili na velikem glasbenem dogodku.

ZVOČNI SISTEMI

Visokozmogljiv zvočni sistem XB72 EXTRA BASS

GTK-XB72

Slika Visokozmogljiv zvočni sistem XB72 EXTRA BASS

PMPC

€ 355,80

(z DDV)
Logotip funkcije EXTRA BASS™️

EXTRA BASS™ okrepi vse nizke tone

Pritisnite gumb EXTRA BASS in popestrite glasbo z neverjetno mogočnimi nizkimi toni. Sistem okrepi nizke tone in ustvari globoke ter izrazite nizke tone. Način vklopite preprosto tako, da pritisnete gumb in že lahko prisluhnete odmevajočim nizkim tonom.

Slika zvočnika GTK-XB72 v navpičnem in vodoravnem položaju

Navpična in vodoravna postavitev

Prilagodljiva dvosmerna nastavitev prinaša odličen zvok ne glede na to, kam postavite sistem. Postavite ga vodoravno za učinek klasičnega kasetofona ali pa pokončno, če nimate veliko prostora. Vgrajeni senzor optimira predelavo zvoka v stereo zvok ne glede na izbrano nastavitev.

Diagram, ki prikazuje, kako deluje ZVOK V ŽIVO

Kot bi bili res tam

Na voljo je povsem nov način poslušanja glasbe, pritisnite gumb za ZVOK V ŽIVO, pametno nagnjeni zvočniki pa skupaj s tehnologijo DSP glasbo razpošljejo široko v prostor. Popestrite zabavo z edinstveno tridimenzionalno izkušnjo zvoka ter ustvarite praznično vzdušje kjer koli.

Popestrite zabavo s svetlobnimi učinki

GTK-XB72 se ponaša z vgrajeno večbarvno LED-osvetlitvijo linij spredaj, ob straneh in na vrhu, utripajočimi lučmi na zvočniku v glavnem delu ohišja ter utripajočim stroboskopom, ki dopolni učinek. Odlična kombinacija za klubsko vzdušje.

Posnetek osvetlitve linij na zvočniku GTK-XB72 od blizu

Osvetlitev linij

Posnetek luči na zvočniku GTK-XB72 od blizu

Lučka na zvočniku

Posnetek stroboskopa zvočnika GTK-XB72 od blizu

Stroboskop

Logotip aplikacije Sony | Music Center

Prilagodite nastavitve v aplikaciji Sony |Music Center

Upravljajte nastavitve z aplikacijo Sony | Music Center. Prenesite jo v pametni telefon in brezžično upravljajte glasbo. Lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka, izbirate najljubše sezname predvajanja v telefonu ali pomnilniku USB in pripravite naslednjo skladbo, pri čemer niste odvisni od zvočnega sistema.

Izboljšajte zabavo z aplikacijo Fiestable

Z aplikacijo Fiestable v pametnem telefonu nadzirate barvo svetlobe, vklopite DJ-način in način za karaoke. Ko v pametnem telefonu v aplikaciji Fiestable tapnete luči za zabavo, zaslon zrcali svetlobne učinke zvočnega sistema z utripanjem luči in spreminjanjem barv v ritmu glasbe. Število pametnih telefonov, ki se lahko pridružijo, je neomejeno, zato je skupno doživetje vseh na zabavi nepozabno. 

Ljudje na zabavi uživajo v soju luči za zabavo, ki jih upravljajo v aplikaciji Fiestable, nameščeni v pametnem telefonu
Pridobite ga z Googlovim logotipom

Sony | Music Center za Android

Prenesite z logotipom za App Store

Sony | Music Center za iOS

Fiestable za Android

Fiestable za iOS

Razširite svoj zvočni sistem 

Zvočni sistem je lahko še zmogljivejši z brezžično zabavno verigo prek tehnologije Bluetooth®. Če s tehnologijo Bluetooth® priključite več zvočnikov, dobite še močnejši izhodni zvok. Aktivirajte eno napravo kot gostiteljsko, nato pa s sinhronizirano glasbo in osvetlitvijo pripravite vse k plesu v istem ritmu.

Logotipa za NFC in Bluetooth®

Brezhibno pretakanje z NFC in Bluetooth®

Z napravo, ki podpira NFC, se dotaknite zvočnega sistema za hitro, brezhibno povezavo in začnite pretakati svojo glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC? Nič hudega. Vzpostavite povezavo s tehnologijo Bluetooth* in že ste pripravljeni na pretakanje.

Ikona USB

Vrata USB omogočajo priključitev, predvajanje in polnjenje

Priklopite pomnilniški ključek USB, pametni telefon ali tablico in predvajajte vse svoje digitalne datoteke. Združljivosti z oblikami zapisa mp3 in WMA ponuja neprekinjeno zabavo, hkrati pa lahko še polnite svojo napravo.

Specifikacije in funkcije
Dvignite raven plesnih zabav s tem zmogljivim enodelnim zvočnim sistemom. Ko združite EXTRA BASS in ZVOK V ŽIVO z živahno LED-osvetlitvijo, ki vključuje tudi osvetlitev linij, lučkami na zvočniku in utripajočimi lučmi, se zdi, kot bi bili na velikem glasbenem dogodku. Zvok je še mogočnejši, če z brezžično zabavno verigo prek tehnologije Bluetooth® dodate nekaj zvočnikov.
  • EXTRA BASS™ za globok, izrazit zvok

  • Navpična in vodoravna postavitev

  • Spodbudite zabavo z osvetlitvijo linij zvočnika, lučkami na zvočniku in utripajočo lučjo

  • Pretakajte in upravljajte kar s pametnim telefonom z aplikacijo Sony | Music Center

  • S tehnologijo Bluetooth® lahko z brezžično zabavno verigo priključite več zvočnikov

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju