Skoči na vsebino
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem

Značilnosti

EXTRA BASS™ okrepi vse nizke tone

Pritisnite gumb EXTRA BASS in glasbo popestrite z neverjetno mogočnimi nizkimi toni. Sistem okrepi nizke tone in ustvari globoke in izrazite nizke tone. Pritisnite gumb za vklop načina in se prepustite odmevajočim nizkim tonom.

LDAC™ vam omogoča pretakanje kakovostnejšega zvoka prek povezave BLUETOOTH®

LDAC™ je Sonyjeva zvočna tehnologija, ki omogoča brezžično predvajanje najkakovostnejšega zvoka prek povezave Bluetooth. LDAC™ s 3-kratnim prenosom podatkov zagotavlja napredno doživetje brezžičnega poslušanja vse vaše glasbe.  

DSEE™ samodejno obnovi podrobnosti digitalne glasbe

Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE™ (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku na CD-ju.

ClearAudio+ obogati glasbo

Sonyjeva edinstvena tehnologija ClearAudio+ samodejno prilagaja nastavitve zvoka za izjemno zvočno doživetje. ClearAudio+ s profesionalnimi tehnologijami za digitalno obdelavo signala nastavitve optimira tako, da zagotavlja jasen in visokokakovosten zvok pri igranju iger, poslušanju glasbe ali gledanju filmov.

Brezžična zabavna veriga prek povezljivosti Bluetooth®

Z brezžično zabavno verigo vsi hkrati uživajte v isti skladbi. S tehnologijo Bluetooth® povežite do 10 združljivih brezžičnih zvočnikov ter sinhronizirajte glasbo in osvetljavo, tako da bodo vsi plesali v istem ritmu.

Z vgrajeno baterijo lahko glasbo predvajate kjer koli

Si želite zabave na prostem ali pa nekje, kjer ni elektrike? Povsod, kjer niste priklopljeni v omrežno napajanje, glavno vlogo prevzame vgrajena baterija, s katero imate na voljo 16 ur predvajanja, pri največji glasnosti pa 3,5 ure. Druga možnost je aktiviranje načina Stamina, s čimer bo glasnost nekoliko zmanjšana, predvajanje pa bo trajalo pet ur.

Več luči ustvari zabavno vzdušje

Ustvarite odlično klubsko vzdušje z LED-osvetlitvijo z več lučmi. Osvetlitev linij okrog zvočnikov ustvarja različne barvne vzorce, od čiste bele do mavričnih barv. Barvne luči na zvočniku vse osvetlijo od zadaj, utripajoče luči pa utripajo kot v klubu. Osvetlitev je usklajena z ritmom, s tem pa se tudi ujema z glasbenim razpoloženjem in vzdušjem.

Enodelna zasnova za popolno prenosnost

Zaradi enodelne zasnove lahko s sistemom GTK-XB90 v hipu priredite zabavo, kjerkoli že ste. Ni pomembno, ali se s prijatelji družite doma ali pa z zabavo nadaljujete drugje, saj ima kompaktna zasnova sistema vgrajen ročaj za lažje prenašanje in priročnost.

Osvetljava neskončnih ogledal ustvari osupljive vizualne učinke

Zaradi neskončnih ogledal lahko uživate v možnih učinkih osvetlitve. Postavljena so okrog luči na zvočniku in svetlobo odbijajo v neskončnem ritmu naprej in nazaj ter tako ustvarjajo navdihujoče vzdušje zabave.

Prilagodite nastavitve v aplikacijah Sony |Music Center in Fiestable

Z aplikacijo Sony | Music Center zlahka upravljajte nastavitve za zabavo kar s plesišča. Z vtičnikom Fiestable lahko brezžično spreminjate barvo osvetlitve zvočnikom ali aktivirate DJ-učinke. Zaradi funkcije za intuitivni nadzor gibanja lahko vse to dosežete že z nekaj obrati v zapestju. Izbirate lahko tudi najljubše sezname predvajanja in pripravite naslednjo skladbo, ne da bi morali stati za mešalno mizo.

Z vhodom za mikrofon boste prvi glas zabave

Če želite zabavo voditi, samo priklopite mikrofon. Sistem GTK-XB90 vključi vaše vokale neposredno v miks.

Brezhibno pretakanje z NFC™ in Bluetooth®

S tehnologijama Near Field Communication (NFC™) in Bluetooth ni več potrebe po žičnih povezavah in zapletenih postopkih nastavitve. Za hitro, brezhibno povezavo se z napravo, ki omogoča tehnologijo NFC™, samo dotaknite slušalk, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC™? Nič zato. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

S priključkom za več naprav lahko glasbo upravlja več ljudi

S sistemom GTK-XB90 in sočasno uporabo tehnologije Bluetooth lahko s prijatelji združite do tri pametne telefone. Vsi boste lahko predvajali skladbe iz svojih glasbenih knjižnic, zato boste imeli še večjo izbiro pesmi.

Enostavno priključite v vrata USB in predvajajte

Na vrata USB lahko priključite pomnilnik USB, pametni telefon ali tablični računalnik in predvajate vse digitalne datoteke. Sistem je združljiv s formati MP3, WMA in WAV, da boste lahko poskrbeli za pestro zabavo z najljubšimi seznami predvajanja. Sistem GTK-XB90 vašo napravo za predvajanje tudi ponovno napolni, ko jo priključite, tako da bo vedno napolnjena.

Z zabavno verigo lahko razširite zvočniški sistem

Zvočniškemu sistemu dodajte več moči. Če želite močnejši izhodni zvok, povežite več stereo zvočnikov z zvočnim kablom. Prvo napravo vklopite kot gostiteljsko napravo za zabavo ter glasbo sinhronizirajte z drugimi sistemi v verigi.

Zvočni vhod in izhod

Priklopite opremo za zvok in sliko na zvočni vhod in izhod. Povežite televizor ali dodatni zvočnik in izboljšajte zvok domačega razvedrila.

Specifikacije
S sistemom GTK-XB90 podoživite tiste navdihujoče klubske ali festivalske trenutke. Ob zvoku EXuTRA BASS™ si vsak zaželi zaplesati, z osupljivo osvetljavo neskončnih ogledal pa glasba oživi tudi na videz. Z vgrajeno akumulatorsko baterijo se lahko pričnete zabavati tudi brez omrežnega napajanja.
  • EXTRA BASS™ za globok, izrazit zvok

  • Z akumulatorsko baterijo se lahko zabavate kjer koli

  • Osvetljava neskončnih ogledal ustvari zabavno vzdušje

  • Upravljajte zvočne in svetlobne učinke z aplikacijo Sony | Music Center

  • Z brezžično zabavno verigo priključite več zvočnikov

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju