GLASBENI SISTEMI

Glasbeni sistem s povezavama NFC IN BLUETOOTH®

MHC-ECL77BT
Slika Glasbeni sistem s povezavama NFC IN BLUETOOTH®

PMPC

€ 256,71

(z DDV)
Slike Glasbeni sistem s povezavama NFC IN BLUETOOTH®
Slike Glasbeni sistem s povezavama NFC IN BLUETOOTH®

Značilnosti

Poslušanje z enim dotikom za takojšnje predvajanje glasbe

Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. S pametnim telefonom ali drugo napravo* s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju in začnite s pretakanjem glasbe. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno v nastavitvah za Bluetooth®. *Oglejte si združljive naprave

Iskanje združljivih naprav

Združite glasbo z aplikacijo SongPal

Prenesite aplikacijo SongPal za pametni telefon ali tablični računalnik in upravljajte glasbeno zbirko. Enostavno vzpostavite povezavo Bluetooth® ali Wi-Fi® in si zagotovite dostop do vseh najljubših skladb v računalniku, strežniku ali najljubši spletni glasbeni storitvi. Z aplikacijo lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka za odličen in uravnotežen zvok.

MEGA BASS okrepi nizke tone

Pritisnite gumb MEGA BASS in glasbo popestrite z neverjetno mogočnimi nizkimi toni. Sistem okrepi nizke tone in ustvari mogočnejši zvok. Pritisnite gumb za vklop načina in se prepustite odmevajočim nizkim tonom.

Vgrajen CD-predvajalnik za zbirko CD-jev

Z vgrajenim CD-predvajalnikom lahko predvajate klasične albume ali kompilacijske CD-je. S tem glasbenim sistemom lahko predvajate plošče CD, CD-R in CD-RW ter tako poslušate studijske posnetke, mešane kompilacije in iz spleta prenesene skladbe.

Priključite, predvajajte in snemajte prek povezave USB

Predvajajte skladbe, shranjene na ključku USB, in jih snemajte na CD ali drug ključek USB. Enostavno priključite napravo v vrata za predvajanje/snemanje in že lahko začnete. Če snemate neposredno na ključ USB, lahko privzeto bitno hitrost 128 kb/s povišate na 256 kb/s za boljšo kakovost zvoka.  

Razširite glasbeni sistem prek zvočnega vhoda

Izkoristite vse možnosti domačega glasbenega sistema. Prek zvočnega vhoda lahko povežete televizor, igralno konzolo ali dodaten sistem za mogočnejši zvok pri vseh vsebinah.

Radijski sprejemnik FM za najljubše oddaje

Želite poslušati najljubše DJ-je? Z gumbom radia FM izberite postajo in poslušajte.

Specifikacije

Zabavo popestrite z glasbenim sistemom moči 470 W RMS. Prek povezav NFC za poslušanje z enim dotikom in Bluetooth® pretakajte najljubše skladbe in upravljajte sezname predvajanja v pametnem telefonu z aplikacijo SongPal. 16 cm nizkotonec predvaja bogate nizke tone, ki jih lahko še okrepite s funkcijo Mega Bass.
  • Skupna izhodna moč 470W RMS prostor napolni z zvokom

  • Povezavi NFC in Bluetooth omogočata brezžično pretakanje in poslušanje z enim dotikom

  • 16 cm nizkotonec in Mega Bass za mogočne nizke tone

  • Pretakajte in upravljajte s pametnim telefonom z aplikacijo SongPal

  • Najljubše skladbe predvajajte prek USB-ja

Velikost zvočnika
Velikost enote nizkotonca: (6,5 palca/16 cm), Velikost enote visokotonca: (1,5 palca/4 cm)
Izhodna moč
470 W
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju