ZVOČNI SISTEMI

Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s tehnologijo BLUETOOTH®

MHC-GT5D

Slika Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s tehnologijo BLUETOOTH®

PMPC

€ 933,30

(z DDV)
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s tehnologijo BLUETOOTH®

Začnite s predvajanjem mogočnega zvoka

Uživajte v mogočnih nizkih tonih izhodne moči 2400 W z lijakom za zvočni tlak, ki okrepi in izboljša vse filmske prizore ali ritme. Z različnimi možnostmi nastavitve lahko enostavno z gledanja filma preklopite na živahno zabavo.

  • Lijak za zvočni tlak
  • Trisistemski zvočniški sistem
Pametna visoka zmogljivost

Pametna visoka zmogljivost

Energijsko učinkoviti lijak za zvočni tlak ustvarja višji zvočni tlak pri nižji izhodni moči, kar je bolje tako za zvok kot za okolje.

Brezžični domači zvočni sistem s tehnologijo DSEE

Vse skladbe slišite podrobneje

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

Tehnologija DSEE kakovost zvoka stisnjenih glasbenih datotek (mp3, ACC, ATRAC in WMA). Obnovi visoke in nizke tone, ki se izgubijo med stiskanjem, za bogat zvok, ki je bližje kakovosti CD-jev.

MEGA BASS

Vklopite MEGA BASS za mogočnejše nizke tone pri najljubših skladbah in akcijskih prizorih.

S tehnologijo MEGA BASS okrepite nizke tone domačega glasbenega sistema

Premaknite ga na mesto, ki je primerno za zabavo

Uporabite priročne ročaje in namestite za širok zvok

Globokotonec MHC-GT5D ima priročna kolesca in ročaj za vlečenje, ki omogočata enostavno premikanje, zato je idealen za zabave. Samostojne enote zvočniškega modula se enostavno pritrdijo na ročaj pod kotom 10 stopinj za enakomerno razpršitev po širokem prostoru ali na stojalo za prilagodljivejše nameščanje.

Občutite glasbo, uživajte v barvah

Z živahno LED-osvetlitvijo globokotonca na plesišču ustvarite pravo zabavno vzdušje. Večbarvne luči lahko projicirate na strop, steno ali tla. Izbirate lahko med vzorcem pik ali črt, ki se sinhronizira z ritmom glasbe, da na plesišču ustvarite klubsko vzdušje.

Bodite povezani

S sistemom MHC-GT5D predvajajte najljubše skladbe in sezname predvajanja v izbranih pametnih telefonih. Z NFC z enim dotikom vzpostavite povezavo Bluetooth® in takoj začnite s pretakanjem.

Brezžični domači glasbeni sistem s povezavama NFC in Bluetooth
Domači glasbeni sistem upravljajte z aplikacijo Fiestable

Nadzorujte zabavo

Prenesite aplikacijo Fiestable za upravljanje osvetlitev zvočnikov, dodajanje DJ-učinkov, predvajanje glasu ali izbiro skladb – vse to s pametnim telefonom.

Popestrite zabavo

Z zabavnimi funkcijami poskrbite za živahno plesno zabavo. Uporabljajte številne ustvarjalne DJ-učinke – od prenašanja zvoka po zvočnikih in izolacije vokalov do dodajanja WAH ter drugih značilnih DJ-učinkov. Z zabavno verigo lahko z zvočnimi kabli povežete in sinhronizirate več sistemov za še mogočnejši zvok.

Domači glasbeni sistem z DVD-predvajalnikom in funkcijami za karaoke

Pokažite svoj pevski talent

Z dvema izhodoma za mikrofon in številnimi funkcijami, kot je način Karaoke-PON za utišanje vokalov CD-ja, lahko pripravite epske dvoboje v karaokah.

Nastavite kinematografski zvok

Sistem prek optičnega vhoda povežite s televizorjem ter uživajte v neverjetnem zvoku filmov in TV-oddaj. Zvočni modul lahko namestite na zid ali enostavno postavite pod televizor, kompakten globokotonec pa se idealno prilega manjšim prostorom.

Virtualni prostorski zvok

Zvočnike razporedite ločeno ali kot en dolg zvočniški modul, da bodo ustrezali namestitvi vašega domačega kina. Z načinom navideznega prostorskega zvoka boste uživali v pristnem 360-stopinjskem zvočnem polju.

Brezžični domači glasbeni sistem z navideznim prostorskim zvokom
Brezžični domači glasbeni sistem z nogometnim načinom

Stopite ob igrišče

Z nogometnim načinom izboljšajte naravne zvoke športnih dogodkov, ki jih spremljate. Lahko celo utišate komentar in se počutite, kot bi sami sedeli na štadionu.

Brezžični domači glasbeni sistem s tehnologijo ClearAudio+

Naj vam nobena beseda ne uide

Vklopite način Clear Dialogue za jasnejše vokale v vsakem prizoru. Idealen je za gledanje filmov in TV-oddaj pri nizki glasnosti ali predvajanje domačih videoposnetkov.

Brezžični domači zvočni sistem z vgrajenim DVD-predvajalnikom

Pripravite zbirko filmov

Z vgrajenim DVD-predvajalnikom je gledanje najljubših filmov enostavno. Sistem povežite s televizorjem in vsem svojim najljubšim prizorom dodajte pravo ogrodje.

Z aplikacijo SongPal upravljajte domači glasbeni sistem

SongPal 3.0 za pametno daljinsko upravljanje

Svet glasbe v vaših rokah

Aplikacija SongPal 3.0 vam omogoča enostavno in intuitivno upravljanje predvajanja. Namestite jo v mobilni telefon in prevzemite nadzor nad predvajanjem glasbe, nastavitvami naprave in drugimi funkcijami – vse to z eno aplikacijo.

Priključite, predvajajte, prenašajte

Dva vhoda USB in protiprašen CD-pogon

Skladbe brez računalnika s CD-ja ali drugega pomnilnika USB enostavno kopirajte in prenesite na pomnilnik USB. Predvajate lahko najljubše skladbe mp3, na novo odkrivate stare CD-je ali sestavljate sezname predvajanja za zabave.

Brezžični domači glasbeni sistem z dvema vhodoma USB in CD-pogonom
Brezžični domači glasbeni sistem z dvema zvočnima vhodoma

Dva zvočna vhoda

Ko gledate filme ali igrate igre, lahko zvok okrepite tako, da MHC-GT5D povežete s televizorjem, igralno konzolo in drugimi napravami.

Brezžični domači glasbeni sistem z radiem FM

Radio FM

Z radiem FM poslušajte najljubše oddaje ali najljubše DJ-je.

Specifikacije in funkcije
Uživajte v mogočnih nizkih tonih izhodne moči 2400 W z lijakom za zvočni tlak, ki okrepi in izboljša vse filmske prizore ali ritme. Z različnimi možnostmi nastavitve lahko enostavno z gledanja filma preklopite na živahno zabavo.
  • Nov lijak za zvočni tlak za mogočne nizke tone 

  • DSEE z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • Enostavna povezava Bluetooth z NFC z enim dotikom

  • Pretakajte in upravljajte s pametnim telefonom z aplikacijo SongPal

  • LED-osvetljava in DJ-učinki ustvarijo pravo zabavno vzdušje

Velikost zvočnika
Velikost globokotonca (35 cm x 1, stožčasti), Velikost srednjetonca (9 cm x 4, stožčasti), Velikost visokotonca (5 cm x 2, stožčasti)
Izhodna moč
2400 W
Vhodni in izhodni priključki
Analogni zvočni izhod (1), Analogni zvočni vhod (1), Digitalni zvočni izhod (1), Kompozitni video izhod (1), Sprednji izhod za zvočnik (1), Vhod za mikrofon (2), Vrata USB (2)
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju