Skoči na vsebino
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem z DVD-jem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem z DVD-jem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem z DVD-jem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem z DVD-jem

Značilnosti

Osvetljava zvočnikov ustvari zabavno vzdušje

Ustvarite odlično vzdušje z lučmi v zvočniku. Luči lahko upravljate z aplikacijo Fiestable ali v samem sistemu in opazujete, kako usklajeno utripajo v ritmu.

Z uporabo funkcij za karaoke lahko zapojete

Enostavno se s prijatelji pomerite v karaokah: preprosto priključite MHC-M60D na TV in vstavite DVD za karaoke. Dva vhoda za mikrofon, točkovanje in zvočni učinki omogočajo sestavo skupin prijateljev za vrhunsko tekmovanje v karaokah. Vgrajena funkcija za utišanje vokalov utiša pevski glas na CD-ju, da lahko prepevate najljubše skladbe.

Zraven lahko še zaigrate na kitaro

Vhod za kitaro vam omogoča, da najljubše skladbe spremljate z igranjem na instrument. Enostavno jo priključite, pritisnite tipko za kitaro in pustite, da zmogljiv zvok preglasite učinke, tako da vaša kitara pride do izraza. Igrajte le instrument ali pa priključite mikrofon in zraven še zapojte.

Z DJ-učinki lahko skladbe popestrite po svoje 

Navdušite množico z DJ-učinki. Štirje različni učinki so temelj vaše zabave: Flanger ustvari globok bučen učinek; WAH popači zvok; Isolator izpostavi poseben frekvenčni pas; PAN pa ponese zvok skozi zvočnike. DJ-učinke lahko preprosto uporabljate z aplikacijo in nadzorom s kretnjami za zabave. Ustvarjanje seznamov predvajanja za zabave še nikoli ni bilo preprostejše.

Z brezžično zabavno verigo lahko prek povezave Bluetooth® razširite zvočniški sistem

Če prek povezave Bluetooth® priključite več domačih glasbenih sistemov, je zvok še mogočnejši. Prek tehnologije Bluetooth® priključite do 50 združljivih domačih glasbenih sistemov in sinhronizirajte glasbo ter osvetlitev.

Postanite kralj zabave

V aplikaciji Fiestable lahko že z enim klikom delite z drugimi informacijo o stanju vašega novega zvočnega sistema v družabnem omrežju. Nato vklopite glasbo, se povzpnite na lestvici ljudi, ki prirejajo zabavo, ter pustite, da vas razglasijo za kralja zabave.

Združite glasbo z aplikacijo Sony | Music Center

Z aplikacijo Sony | Music Center za Android in iOS nadzirate nastavitve glasbe in zvoka kar v svojem telefonu.

Aplikacija Fiestable

Fiestable je brezplačna aplikacija za iOS in Android, s katero upravljate svetle barve ali vklopite načina DJ in karaoke. Z intuitivnim nadzorom gibanja lahko vse nastavitve spremenite že z nekaj obrati v zapestju.

Oglejte si filme z vgrajenim DVD-predvajalnikom

Ob zmogljivi glasnosti in zvočnem tlaku se lahko vživite v dogajanje vsakega prizora, saj vas postavita v središče dogajanja. Dnevno sobo spremenite v kino in gostite nepozabne filmske večere.

Izhod HDMI za enostavno nastavitev

Izhod HDMI (ARC) vam omogoča, da preprosto priključite sistem na televizor. Medtem ko gledate televizijo in DVD-je na navadnem zaslonu lahko poslušate mogočen zvok, ki prihaja iz zvočnikov MHC-M60D.

Kinematografski zvok S-Force Front Surround za pristne užitke ob gledanju filmov 

Uživajte v pristnem zvoku, ki vas potegne v osrčje dogajanja. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, časovno zapoznitev zvoka in spekter zvočnih valov – samo s kanali levih in desnih zvočnikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvočnih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske ločljivosti v širšem območju poslušanja.  

Nogometni način

Ob gledanju lepe tekme se lahko vsakič počutite, kot da bi bili na stadionu. Izklopite govor, da poudarite hrup množice in se popolnoma prepustite izjemno pristnemu doživetju ob gledanju.

DSEE samodejno obnovi podrobnosti digitalne glasbe

Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku na CD-ju.

LDAC vam omogoča pretakanje kakovostnejšega zvoka prek povezave Bluetooth®

LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth®, kar zagotavlja vrhunsko brezžično doživetje ob poslušanju.

S priključkom za več naprav lahko glasbo upravlja več ljudi

Vi in prijatelji lahko s tehnologijo Bluetooth® istočasno povežete do tri pametne telefone s sistemom MHC-M60D. Skladbe boste lahko predvajali iz vseh svojih glasbenih knjižnic, zato bo izbor še večji.

Specifikacije
Spremenite svoj dom v mesto za najboljše zabave leta z zvočniki MHC-M60D. Z večbarvnimi lučmi v zvočniku, ki se gibljejo v ritmu glasbe, ustvarite klubsko vzdušje. Boljši zvok zabave zagotavlja pretakanje visokokakovostnega zvoka iz pametnega telefona v zvočnik s tehnologijo LDAC™.
  • Ustvarite vzdušje z lučmi v zvočniku

  • Na voljo imate vhoda za karaoke in kitaro, da lahko zapojete in zaigrate na instrument

  • DJ-učinke upravljate z aplikacijo Fiestable

  • Vgrajen DVD-predvajalnik z izhodom HDMI

  • Nogometni način

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju