GLASBENI SISTEMI

Visokozmogljiv zvočni sistem M60D z DVD-jem

MHC-M60D
Slika Visokozmogljiv zvočni sistem M60D z DVD-jem

PMPC

€ 457,50

(z DDV)
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem M60D z DVD-jem
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem M60D z DVD-jem
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem M60D z DVD-jem
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem M60D z DVD-jem
Popestrite hišno zabavo  

Naj bo vaša naslednja zabava tema vseh pogovorov v mestu. MHC-M60D združuje svetlejše luči in glasnejšo glasbo v vaši dnevni sobi ter tako ustvarja pristno klubsko ozračje. 

Ikona mikrofona za karaoke
Obvestilo za vse ljubitelje karaok 

Organizirajte karaoke. Na voljo sta dva vhoda za mikrofone, kamor lahko brez težav priključite mikrofon in se pridružite s petjem. 

Logotipa LDAC in BLUETOOTH®
Visokokakovostno pretakanje glasbe

Nemoteno pretakajte glasbo visoke kakovosti s tehnologijama LDAC™ in BLUETOOTH®. 

Logotip DSEE
Izboljšajte kakovost glasbe

Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) ohrani kakovost zvoka stisnjene digitalne glasbe.

Pozabite na vse v soju luči

Luči na zvočniku MHC-M60D utripajo v ritmu glasbe. Popolnoma jih lahko nadzirate v sistemu ali pa kar iz dlani z aplikacijo Fiestable.

Pokažite svoj pevski talent

Zabavajte vse okrog sebe – z dvema vhodoma za mikrofon lahko vi in vaši gostje skupaj prepevate ob najljubših skladbah. Poskrbite za pridih rock and rolla tako, da priključite kitaro na enega od vhodov in uporabite sistem kot ojačevalnik za kitaro. Izkoristite tri načine – "Clean" za čist zvok, "Overdrive" za rokerski zvok kitare in "Nizki toni" za bas kitaro.  

Vaši prijatelji, ki pojejo karaoke, s kitarami in z mikrofoni
Brezžična zabavna veriga
Dvignite razpoloženje na zabavi z dodatnimi zvočniki

Če prek povezave Bluetooth® priključite več domačih glasbenih sistemov, je zvok še mogočnejši. Priključite do 50 združljivih domačih zvočnih sistemov in sinhronizirajte glasbo ter osvetlitev.

Bodite na čelu zabave kar na plesišču

Z aplikacijo Sony | Music Center upravljate glasbo in nastavitve zvoka neposredno v telefonu. Z aplikacijo Fiestable vklopite DJ-način in način za karaoke. Z intuitivnim nadzorom gibanja izvedete vse spremembe že z obratom v zapestju.

Pametni telefon Sony se sinhronizira z zvočniškim sistemom
Sony | Music Center za iOS
Sony | Music Center za Android
Fiestable za iOS
Fiestable za Android
Logotip Kralj zabave
Postanite kralj zabave

Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable. Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Vgrajeni DVD-predvajalnik za ljubitelje filmov

Gledanje filmov z vgrajenim DVD-predvajalnikom je enostavno. Uživajte v bogastvu zvoka, ki oživi priljubljene prizore. Za priključitev televizorja potrebujete samo kabel HDMI.

Z nogometnim načinom poustvarite napetost na stadionu v svojem domu

Preklopite MHC-M60D na nogometni način in se prepustite pristnemu stadionskemu doživetju. Izklopite govor in se potopite v množico tako, da kar najbolj zmanjšate glasnost govora in povečate navdušene krike množice.

Nogometni način
Logotip za S-Force Front Surround
Prepustite se kinematografskemu prostorskemu zvoku

S tehnologijo S-Force Front Surround, ki reproducira polje virtualnega prostorskega zvoka, lahko v svoji dnevni sobi uživate v pristnem kinematografskem ter virtualnem prostorskem zvoku. 

Glasbo lahko nadzira več ljudi

Vi in prijatelji lahko s tehnologijo BLUETOOTH® istočasno povežete do tri pametne telefone. Izbor skladb je še večji, saj lahko skladbe predvajate iz vseh svojih glasbenih knjižnic.

Grafična slika, ki prikazuje zvočniški sistem MHC-M60D in povezane naprave

Specifikacije in funkcije

Status legende na naslednji zabavi z zvočniškim sistemom MHC-M60D vam ne uide. Z večbarvnimi lučmi na zvočniku, ki utripajo v ritmu glasbe, lahko doma ustvarite klubsko vzdušje in uživate v boljšem zvoku zabave s pretakanjem visokokakovostnega zvoka iz pametnega telefona v zvočnik s tehnologijo LDAC™.
  • Ustvarite vzdušje z lučmi v zvočniku

  • Na voljo imate vhoda za karaoke in kitaro, da lahko zapojete in zaigrate na instrument

  • DJ-učinke upravljate z aplikacijo Fiestable

  • Vgrajen DVD-predvajalnik z izhodom HDMI

  • Nogometni način

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju