Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V02 s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V02 s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V02 s tehnologijo BLUETOOTH®

Značilnosti

Zapolnite prostor za zabavo z zvokom

Praznično vzdušje lahko ustvarite na rojstnodnevnih zabavah, ob posebnih priložnostih ali pa dvignete razpoloženje na kratkih srečanjih. Ob nizkotonskih zvokih, ki se slišijo daleč, in ki jih zagotavlja JET BASS BOOSTER, bo glasba na zabavi še mogočnejša.

Nagnjeni visokotonci

Zapolnite sobo z zvokom zabave, ki jo ponuja nagnjena visokotonska enota, s katero se zvok razprši širše v prostoru.

S funkcijo JET BASS BOOSTER boste občutili ritem glasbe tudi na večji oddaljenosti

Zračni tok nizkotonskih zvokov se kanalizira skozi cevasto zasnovo bas refleksa, zato jih jasno slišite in fizično občutite, ne glede na to, kje ste v množici in kako daleč ste.

Dvignite energijo z lučkami na zvočniku

Ustvarite odlično klubsko vzdušje z zvočniki z LED-osvetlitvijo. Modra luč utripa v vzorcih in se sinhronizira z ritmom glasbe.

Glasovno upravljanje v aplikaciji Fiestable

Skladbo lahko zamenjate in vklopite luč in utripanje luči preprosto tako, da ukaze izgovorite. V aplikaciji Fiestable izberite možnost glasovnega upravljanja in izgovorite ukaz za luč in zvok – vse bo izpolnjeno.

Izboljšajte izkušnjo z lučmi za zabavo v aplikaciji Fiestable

Ko v pametnem telefonu v aplikaciji Fiestable tapnete luči za zabavo, zaslon telefona začne zrcaliti svetlobne učinke zvočnega sistema z utripanjem luči in spreminjanjem barv v ritmu glasbe. Število pametnih telefonov, ki se lahko pridružijo, je neomejeno, zato je skupno doživetje vseh na zabavi nepozabno.

Postanite kralj zabave

Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable. Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Bodite na čelu zabave kar na plesišču

Z aplikacijo Sony | Music Center upravljate glasbo in nastavitve zvoka neposredno v telefonu. Z aplikacijo Fiestable pa aktivirate DJ-način in način za karaoke. Z intuitivnim nadzorom gibanja izvedete vse spremembe že z obratom v zapestju.

Združljivo s stojalom

MHC-V02 ima vgrajeno namestitveno odprtino, zato ga lahko dvignete na stojalo, tako da je projekcija zvoka še učinkovitejša in doseže še več ljudi, ne glede na to, ali stojijo ali sedijo.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom

Komunikacija v bližnjem polju (NFC – Near Field Communication) in tehnologija Bluetooth® odpravljata potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite slušalk za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC? Nič zato. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

LDAC™ omogoča pretakanje visokokakovostnega zvoka prek povezave Bluetooth®

LDAC™ pošlje približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth®, zato je doživetje ob brezžičnem poslušanju vrhunsko.

Ročica za enostavno prenašanje

Zvočnik MHC-V02 lahko kadar koli premaknete, primite priročno ročico za prenašanje, dvignite zvočnik in ga odnesite na mesto zabave.

Dvignite razpoloženje na zabavi z dodatnimi zvočniki

Če prek povezave Bluetooth® priključite več domačih glasbenih sistemov, je zvok še mogočnejši. Priključite do 50 združljivih domačih zvočnih sistemov in sinhronizirajte glasbo ter osvetlitev.

S priključkom za več naprav lahko glasbo upravlja več ljudi

Vi in prijatelji lahko s tehnologijo Bluetooth® istočasno povežete do tri pametne telefone s sistemom MHC-V02. Skladbe boste lahko predvajali iz vseh svojih glasbenih knjižnic, zato bo izbor še večji.

Vrata USB omogočajo priključitev, predvajanje in polnjenje

Predvajajte skladbe, shranjene v napravi USB, ali pa ustvarite lastne sezname predvajanj po meri z neposrednim snemanjem s CD-ja na USB. Preprosto priključite napravo na vrata PLAY/REC in že se lahko začnete pripravljati na naslednjo zabavo, kjer boste predvajali vse svoje priljubljene skladbe. Ali pa vrata USB uporabite tudi za polnjenje pametnega telefona, ko ste na zabavi.

Specifikacije
Dvignite raven zabav s tem zmogljivim enodelnim zvočnim sistemom. Ritem najljubših skladb lahko občutite na veliki oddaljenosti. Veselite se ob luči na zvočniku, ki utripa v ritmu glasbe, in upravljajte predvajanje v pametnem telefonu.
  • Nizkotonski zvoki, ki se slišijo daleč, s funkcijo JET BASS BOOSTER

  • Lučka na zvočniku

  • Glasovno upravljanje v aplikaciji Fiestable/lučke za zabavo v aplikaciji Fiestable

  • Ročaj za varno dvigovanje in preprosto prenašanje

  • Združljivo s stojalom

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju