GLASBENI SISTEMI

Visokozmogljiv zvočni sistem V02 s tehnologijo BLUETOOTH®

MHC-V02
Slika Visokozmogljiv zvočni sistem V02 s tehnologijo BLUETOOTH®

PMPC

€ 233,80

(z DDV)
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V02 s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V02 s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V02 s tehnologijo BLUETOOTH®
Dvignite raven zabav

S tem enodelnim zmogljivim zvočnim sistemom se lahko ritmu svojih najljubših skladb prepustite, tudi če ste bolj oddaljeni od sistema. Uživajte v soju luči na zvočniku, ki utripajo v ritmu glasbe, in upravljajte predvajanje kar v pametnem telefonu.

Zapolnite prostor za zabavo z zvokom

Praznično vzdušje lahko ustvarite na rojstnodnevnih zabavah, ob posebnih priložnostih ali pa dvignete razpoloženje na kratkih srečanjih. Ob nizkotonskih zvokih, ki se slišijo daleč, in ki jih zagotavlja JET BASS BOOSTER, bo glasba na zabavi še mogočnejša povsod v prostoru.

MHC-V02D z nagnjenimi visokotonci
Nagnjeni visokotonci

Zapolnite sobo z mogočnim, prazničnim zvokom, ki jo ponuja nagnjena visokotonska enota, s katero se zvok razprši širše po prostoru.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

Zračni tok nizkotonskih zvokov se kanalizira skozi cevasto zasnovo bas refleksa, zato jih jasno slišite in fizično občutite, ne glede na to, kje ste v množici in kako daleč ste.

Dvignite energijo z lučkami na zvočniku

Ustvarite odlično klubsko vzdušje z zvočniki z LED-osvetlitvijo. Modra luč utripa v vzorcih in se sinhronizira z ritmom glasbe.

MHC-V02 z LED-osvetlitvijo zvočnika
Pokažite svoj pevski talent

Poskrbite za popolno zabavo. Če na vhod priključite mikrofon, lahko skupaj z gosti prepevate ob najljubših skladbah. Priključite kitaro in uporabite sistem kot ojačevalnik za kitaro ter na ta način dodajte pridih rock and rolla. Izkoristite tri načine – "Clean" za čist zvok, "Overdrive" za rokerski zvok kitare in "Nizki toni" za bas kitaro.

Oseba na zabavi uporablja glasovni nadzor v aplikaciji Fiestable, nameščeni v pametnem telefonu
Glasovno upravljanje v aplikaciji Fiestable

Zamenjajte skladbo, vklopite luč ali izberite utripanje vseh luči preprosto tako, da ukaze izgovorite. V aplikaciji Fiestable preprosto izberite glasovni nadzor in izgovorite ukaz – na voljo je do 39 različnih ukazov, vključno s predvajanjem glasbe, osvetlitvijo in načinom KARAOKE.

Ljudje na zabavi uživajo v soju luči za zabavo, ki jih upravljajo v aplikaciji Fiestable, nameščeni v pametnem telefonu
Luči za zabavo v aplikaciji Fiestable

Ko v pametnem telefonu v aplikaciji Fiestable tapnete luči za zabavo, zaslon telefona začne zrcaliti svetlobne učinke zvočnega sistema z utripanjem luči in spreminjanjem barv v ritmu glasbe.

Logotip kralja zabave
Postanite kralj zabave

Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable. Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Oseba na zabavi uporablja aplikacijo Sony | Music Center v svojem pametnem telefonu
Bodite na čelu zabave kar na plesišču

Z aplikacijo Sony | Music Center nadzirate nastavitve glasbe in zvoka kar v svojem telefonu. Poleg tega lahko z aplikacijo Fiestable nadzirate barvo svetlobe, vklopite DJ-način in način za karaoke. Z intuitivnim nadzorom gibanja lahko vse nastavitve spremenite že z nekaj obrati v zapestju. 

Logotip za Google Play
Sony | Music Center za Android
Logotip trgovine App Store
Sony | Music Center za iOS
MHC-V02, nameščen na stojalu
Združljivo s stojalom

MHC-V02 ima vgrajeno namestitveno odprtino, zato ga lahko dvignete na stojalo, tako da je projekcija zvoka še učinkovitejša in doseže še več ljudi, ne glede na to, ali stojijo ali sedijo.

Dvignite razpoloženje na zabavi z dodatnimi zvočniki

Če s tehnologijo Bluetooth® povežete več domačih zvočnih sistemov, je zvok še mogočnejši. Povežete lahko do 50 združljivih domačih zvočnih sistemov in sinhronizirate glasbo ter osvetlitev.

Ikona za LDAC™
LDAC™ za pretakanje visokokakovostnih vsebin s povezavo Bluetooth®

LDAC™ pošlje približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth®, zato je doživetje ob brezžičnem poslušanju vrhunsko. 

Slika povezave več naprav
Povezava z več napravami

S tehnologijo Bluetooth® lahko vi in vaši prijatelji istočasno seznanite do tri pametne telefone s sistemom MHC-V02 in na ta način uživate ob poslušanju skladb iz vseh glasbenih knjižnic.

MHC-V02 med prenašanjem z vgrajenimi ročaji
Zabavo si lahko pripravite kjer koli

Sistem MHC-V02 ima vgrajene ročaje za prenašanje, zato ga lahko prenesete k prijateljem ali pa enostavno premaknete iz enega prostora v drugega.

Specifikacije in funkcije

Dvignite raven zabav s tem zmogljivim enodelnim zvočnim sistemom. Ritem najljubših skladb lahko občutite na veliki oddaljenosti. Veselite se ob luči na zvočniku, ki utripa v ritmu glasbe, in upravljajte predvajanje v pametnem telefonu.
  • Nizkotonski zvoki, ki se slišijo daleč, s funkcijo JET BASS BOOSTER

  • Lučka na zvočniku

  • Glasovno upravljanje v aplikaciji Fiestable/lučke za zabavo v aplikaciji Fiestable

  • Ročaj za varno dvigovanje in preprosto prenašanje

  • Združljivo s stojalom

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju