GLASBENI SISTEMI

Visokozmogljiv zvočni sistem V13 s tehnologijo BLUETOOTH®

MHC-V13
MHC-V13

PMPC

€ 330,00

(z DDV)
MHC-V13
MHC-V13
MHC-V13
Zabavne funkcije
Zabavne funkcije
Fiestable
Fiestable
Trpežnost
Trpežnost
Pripravite najboljšo zabavo doslej

S tem enodelnim zmogljivim sistemom se lahko ritmu svojih najljubših skladb prepustite, tudi če ste bolj oddaljeni, in zaplešete v soju luči na zvočniku,
ko utripajo v ritmu glasbe, ki prihaja iz zvočnika MHC-V13. Poleg tega lahko vse nadzirate kar v pametnem telefonu. 

Zapolnite prostor za zabavo z zvokom 

Dvignite raven svojih zabav in na rojstnodnevnih zabavah, ob posebnih priložnostih ter na nepričakovanih srečanjih pripravite pravo festivalsko vzdušje.
Z visokoučinkovitimi visokotonci in ob nizkotonskem zvoku, ki se ob podpori tehnologije JET BASS BOOSTER sliši daleč, bodo vaši gostje na zabavi uživali ob mogočni
glasbi kjer koli v prostoru. 

MHC-V13
Razpršite zvok odlične kakovosti po prostoru za zabavo

Majhen, kompakten MHC-V13 se ponaša z mogočnim zvokom. Visokoučinkovita visokotonca in JET BASS BOOSTER razpršijo zvok po prostoru za zabavo, tako da glasba od sprednjega dela enote seže širše ter višje ter lahko vsi gosti uživajo v bogatem in čistem zvoku.

Dva visokoučinkovita visokotonca zapolnita prostor z zvokom

Dva navzgor usmerjena in visokozmogljiva lijakasta visokotonca na vrhu sprednjega dela enote razširita zvočno kuliso in zvišata zvočni tlak, zato vaša glasba seže dlje, se razprši širše ter ravno toliko višje v prostoru, da doseže vsak kotiček prizorišča. 

MHC-V13
JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER za ritem glasbe na večji razdalji

Zračni tok nizkotonskih zvokov se kanalizira skozi cevasto zasnovo bas refleksa, zato jih jasno slišite in fizično občutite, ne glede na to, kje ste v množici in kako daleč ste. 

Dvignite energijo z lučkami na zvočniku

Luč v zvočniku v prostor pošilja valove večbarvne razsvetljave, tako da lahko uživate v pristnem vzdušju nočnega kluba ali festivala na prostem.

svetloba
Pokažite svoj pevski talent

Zapojte ob svojih najljubših skladbah. MHC-V13 je z vhodom za mikrofon vaš spremljevalec na zabavah s karaokami. Na vhod za mikrofon lahko priključite tudi kitaro in uporabljate sistem kot ojačevalnik za kitaro. Uživajte v treh načinih – "Clean" za čist zvok, "Overdrive" za rokerski zvok kitare in "Nizki toni" za bas kitaro. 

Z aplikacijo Fiestable imate zabavo v svojih rokah

Aplikacija Fiestable je zabavna, intuitivna in enostavna ter ponuja popoln nadzor nad sistemom MHC-V13. Če želite uporabljati aplikacijo Fiestable, morate najprej prenesti aplikacijo Sony | Music Center. Glasbo, osvetlitev in še več lahko nato preprosto upravljate z dotikom telefona ali glasom.

zabava-seznam-fiestable
Pustite prijateljem, da ustvarijo seznam predvajanja glasbe za zabavo prek aplikacije Fiestable

Z aplikacijo Fiestable lahko vsakdo dopolni vaš seznam predvajanja s svojimi najljubšimi skladbami. Vaši gostje lahko glasbo, ki jo imajo shranjeno v svojih pametnih telefonih, dodajo prek vašega omrežja Wi-Fi®, zato nikoli ne bo zmanjkalo glasbe.

karaoke-ocena-fiestable
Poiščite pevsko superzvezdo z ocenjevanjem karaok v aplikaciji Fiestable 

Na zabavi lahko z lestvico za karaoke pripravite tekmovanje za kralja ali kraljico karaok. Če se kdo uvrsti med najboljših 10, lahko svoje ime in naslov pesem zabeleži na
lestvici vodilnih.

Kralj_zabave
Postanite kralj zabave

Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable. Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Bodite na čelu zabave kar na plesišču

Z aplikacijo Sony | Music Center upravljate glasbo in nastavitve zvoka neposredno v telefonu. Poleg tega z aplikacijo Fiestable nadzirate barvo svetlobe in aktivirate DJ-način ter način za karaoke. Z intuitivnim nadzorom gibanja izvedete vse spremembe že z obratom v zapestju.

logoptip-music-center
trgovinagoogleplay
Sony | Music Center za Android
appstore
Sony | Music Center za iOS
Razširite vzdušje zabave z brezžično povezavo  

Uživajte v mogočnejšem in polnejšem zvoku ter sinhronizirani osvetlitvi. Brezžična zabavna veriga vam omogoča, da svoj MHC-V13 prek povezave Bluetooth® povežete s katerim koli od 50 združljivih visokozmogljivih zvočnih sistemov,

Bluetooth®
Nemoteno pretakanje s tehnologijo Bluetooth®

Tehnologija Bluetooth® odpravlja žične povezave in zapletena zaporedja nastavitev. Povežite se s tehnologijo Bluetooth® in že ste pripravljeni.

Brezžična zabava
Sinhronizirajte zvok z brezžično zabavno verigo

S povezavo Bluetooth® lahko povežete do 50 združljivih visokozmogljivih zvočnih sistemov za še boljše zvočno doživetje in več užitka pri gledanju ob sinhronizirani osvetlitvi zvočnikov. 

Za več naprav
S povezavo za več naprav lahko glasbo
upravlja več ljudi

Tehnologija Bluetooth® vam omogoča, da s prijatelji s sistemom MHC-V13 istočasno seznanite do tri pametne telefone,. Izbor skladb je še večji, saj jih lahko predvajate iz vseh svojih glasbenih knjižnic. 

Logotip za dab
S tehnologijo DAB+ slišite več 

S sprejemnikom, ki je popolnoma združljiv s tehnologijo DAB+, bodo vaše najljubše radijske
postaje povsod z vami. 

Zasnovan za vzdušja zabave 

Zaradi uporabnosti in trpežne konstrukcije zvočnika MHC-V13 vam ni treba skrbeti, da zvočnik ne bi bil kos vzdušju zabave.

Zabavo si lahko pripravite kjer koli

Sistem MHC-V13 ima vgrajene ročaje za prenašanje, zato ga lahko prenesete k prijateljem ali pa enostavno premaknete iz enega prostora v drugega. 

nagibanje-vlečenje-potiskanje-transport
Trpežnost
Izdelan za hudo zabavo

Enoto z vseh strani obdaja trda plastika, vogali pa so še dodatno zaščiteni, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo sistema MHC-V13 in enostaven transport do vseh mest za zabavo.

Specifikacije in funkcije

S tem zmogljivim enodelnim zvočnim sistemom boste dvignili raven svojih zabav. Visokoučinkovita visokotonca in JET BASS BOOSTER poskrbijo, da občutite ritem svojih najljubših skladb. Uživajte v večbarvni razsvetlitvi z lučjo v zvočniku ter pripravite svojo zabavo s seznamom predvajanja ter ocenjevanjem karaok v naši aplikaciji Fiestable. Po zaslugi ročic transport še nikoli ni bil tako preprost.
  • Razpršitev zvoka z visokoučinkovitimi visokotonci

  • Lučka na zvočniku

  • Seznam predvajanja glasbe za zabavo in lestvica za karaoke v aplikaciji Fiestable

  • Ročica za varno dvigovanje in preprost transport

  • Vogalni ščitniki za dodatno vzdržljivost

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju