Skoči na vsebino
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo BLUETOOTH®

Značilnosti

Mogočen zvok, ki zapolni prostor

Napolnite prostor z mogočnim zvokom zabave. MHC-V41D vključuje nagnjen srednjetonec in visokotonec, ki omogočata širšo razpršitev zvoka, da lahko vsi občutijo enake navdušujoče ritme.

Več luči ustvari zabavno vzdušje 

Ustvarite odlično vzdušje z lučmi, ki so sinhronizirane z glasbo Zelene in modre luči za zabavo ter večbarvne luči na zvočniku ustvarijo vzdušje disko kluba.

S funkcijo karaoke lahko zapojete ob skladbah 

Enostavno se s prijatelji pomerite v karaokah: MHC-V41D povežite s televizorjem in vstavite DVD za karaoke. Dva vhoda za mikrofon, točkovanje in zvočni učinki omogočajo sestavo skupin prijateljev za vrhunsko tekmovanje v karaokah. Vgrajena funkcija za utišanje vokalov utiša pevski glas na CD-ju, da lahko prepevate najljubše skladbe.

Vhod za kitaro

Vhod za kitaro vam omogoča, da najljubše skladbe spremljate z igranjem na instrument. Enostavno jo priključite, pritisnite tipko za kitaro in pustite, da zmogljiv zvok preglasite učinke, tako da vaša kitara pride do izraza. Igrajte le instrument ali pa priključite mikrofon in zraven še zapojte.

Z DJ-učinki lahko skladbe popestrite po svoje 

Navdušite množico z DJ-učinki. Štirje različni učinki so temelj vaše zabave: Flanger ustvari močan bučen učinek, podoben donenju reaktivnega letala; WAH samodejno premakne frekvenco filtra navzgor in navzdol; Isolator izpostavi poseben frekvenčni pas; PAN pa ponese zvok skozi zvočnike. DJ-učinke lahko preprosto uporabljate z aplikacijo in nadzorom s kretnjami za zabave. Ustvarjanje seznamov predvajanja še nikoli ni bilo preprostejše.

Z nadzorom s kretnjami upravljajte funkcije za zabavo 

Enostavno na lasten način popestrite zabavo. Zabaven in intuitiven nadzor s kretnjami omogoča upravljanje funkcij zabave, vključno z DJ-učinki in s funkcijami vzorčevalnika ter načina za karaoke. Lahko tudi hitro podrsate levo in desno za preskakovanje skladb ter navzgor in navzdol za prilagajanje glasnosti. Zabavo lahko popestrite na zelo zabaven način.

Z brezžično zabavno verigo lahko prek povezave Bluetooth® razširite zvočniški sistem

Če prek povezave Bluetooth® priključite več domačih glasbenih sistemov, je zvok še mogočnejši. Prek tehnologije Bluetooth® priključite do 50 združljivih domačih glasbenih sistemov in sinhronizirajte glasbo ter osvetlitev.

Aplikacija Sony | Music Center 

Z aplikacijo Sony | Music Center za Android in iOS nadzirate nastavitve glasbe in zvoka kar v svojem telefonu.

Postanite kralj zabave

V aplikaciji Fiestable lahko že z enim klikom delite z drugimi informacijo o stanju vašega novega zvočnega sistema v družabnem omrežju. Nato vklopite glasbo, se povzpnite na lestvici ljudi, ki prirejajo zabavo, ter pustite, da vas razglasijo za kralja zabave.

Aplikacija Fiestable

Fiestable je brezplačna aplikacija za iOS in Android, s katero lahko upravljate barvo svetlobe ali vklopite DJ-način in način za karaoke. Z intuitivnim nadzorom gibanja lahko vse nastavitve spremenite že z nekaj obrati v zapestju.

Izhod HDMI za enostavno nastavitev

Izhod HDMI (ARC) vam omogoča, da preprosto priključite sistem na televizor. glejte televizor in DVD-je na običajnem zaslonu in hkrati uživajte ob izjemnem zvoku iz zvočnikov MHC-V41D.

Oglejte si filme z vgrajenim DVD-predvajalnikom

Ob zmogljivi glasnosti in zvočnem tlaku se lahko vživite v dogajanje vsakega prizora, saj vas postavita v središče dogajanja. Dnevno sobo spremenite v kino in gostite nepozabne filmske večere.

Nogometni način

Ob gledanju lepe igre se vsakič počutite, kot da bi bili na stadionu. Če izklopite govor, je hrup množice še boljši, zato se lahko popolnoma prepustite izjemno pristnemu doživetju ob gledanju.

DSEE samodejno obnovi podrobnosti digitalne glasbe

Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku na CD-ju.

Boljša zvočna povezava BLUETOOTH®

S tehnologijo LDAC™ prenesete več podatkov kot z običajno brezžično povezavo Bluetooth, pri čemer je kakovost zvoka izjemna in bliže zvoku visoke ločljivosti.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom

Tehnologiji NFC (Near Field Communication) in Bluetooth odpravljata potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Enostavno se z napravo, ki podpira NFC, dotaknite slušalk za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati svojo glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC? Nič hudega. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

Enodelna zasnova za popolno prenosnost

Zaradi enodelne zasnove lahko zabavo pripravite kjerkoli. Ni pomembno, ali se s prijatelji družite doma ali pa z zabavo nadaljujete drugje, saj ima kompaktna zasnova sistema vgrajen ročaj za lažje prenašanje in priročnost.

S priključkom za več naprav lahko glasbo upravlja več ljudi

S sistemom MHC-V41D in sočasno uporabo tehnologije Bluetooth® lahko s prijatelji združite do tri pametne telefone. Skladbe boste lahko predvajali iz vseh svojih glasbenih knjižnic, zato se lahko vsi preizkusite v vlogi DJ-ja.

Specifikacije
Z zmogljivim sistemom MHC-V41D boste vedno priredili odlično domačo zabavo. Nagnjene zvočniške enote napolnijo prostor z zvokom, da lahko vsi uživajo v poslušanju enakega odličnega zvoka, barvite luči na zvočniku pa so sinhronizirane z glasbo.
  • Napolnite prostor z zvokom

  • Svetlobni učinki za zabavo in svetlobni učinki zvočnika

  • Nadzor s kretnjami prek pametnega telefona

  • Vgrajen DVD-predvajalnik z izhodom HDMI ARC

  • Ročaj za varno dvigovanje in preprosto prenašanje

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju