ZVOČNI SISTEMI

Visokozmogljiv zvočni sistem V42D s tehnologijo BLUETOOTH®

MHC-V42D

Slika Visokozmogljiv zvočni sistem V42D s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V42D s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V42D s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V42D s tehnologijo BLUETOOTH®

Značilnosti

Zapolnite prostor za zabavo z zvokom

Praznično vzdušje lahko ustvarite na rojstnodnevnih zabavah, ob posebnih priložnostih ali pa dvignete razpoloženje na kratkih srečanjih. Ob nizkotonskih zvokih, ki se slišijo daleč, in ki jih zagotavlja JET BASS BOOSTER, bo glasba na zabavi še mogočnejša povsod v prostoru.

Nagnjeni visokotonci

Zapolnite sobo z mogočnim, prazničnim zvokom, ki jo ponuja nagnjena visokotonska enota, s katero se zvok razprši širše po prostoru.

S funkcijo JET BASS BOOSTER boste občutili ritem glasbe tudi na večji oddaljenosti

Zračni tok nizkotonskih zvokov se kanalizira skozi cevasto zasnovo bas refleksa, zato jih jasno slišite in fizično občutite, ne glede na to, kje ste v množici in kako daleč ste.

ZVOK V ŽIVO

S tehnologijo DSP ustvarite praznično vzdušje, saj prostor za zabavo preplavi realističen zvok festivalske glasbe in koncerta v živo.

DSEE samodejno obnovi podrobnosti digitalne glasbe

Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku na CD-ju.

Luči za zabavo in luči na zvočniku

Osvetlite vsak kotiček prostora za zabavo, celo velike prostore, z večbarvnimi lučmi za zabavo in lučkami na zvočniku ter uživajte v pristnem klubskem vzdušju ali vzdušju festivala na prostem.

Pokažite svoj pevski talent

Zabavajte vse okrog sebe – z dvema vhodoma za mikrofon lahko vi in vaši gostje skupaj prepevate ob najljubših skladbah. Poskrbite za pridih rock and rolla tako, da priključite kitaro na enega od vhodov in uporabite sistem kot ojačevalnik za kitaro. Izkoristite tri načine – "Clean" za čist zvok, "Overdrive" za rokerski zvok kitare in "Nizki toni" za bas kitaro.

Nadzor s kretnjami navpično in vodoravno

Z zamahom roke navpično ali vodoravno lahko preskočite skladbo, zamenjate učinek flanger z učinkom WAH, vklopite mikrofon za karaoke, nadzirate glasnost mikrofona in povišate glasnost. S kretnjami hitro in preprosto upravljate funkcije zvočnika MHC-V42D ter ohranjate pravo razpoloženje na zabavi.

Glasovno upravljanje v aplikaciji Fiestable

Zamenjajte skladbo, vklopite luč ali izberite utripanje vseh luči preprosto tako, da ukaze izgovorite. V aplikaciji Fiestable izberite možnost glasovnega upravljanja in izgovorite ukaz za luči in zvok, vse bo izpolnjeno.

Izboljšajte izkušnjo z lučmi za zabavo v aplikaciji Fiestable

Ko v pametnem telefonu v aplikaciji Fiestable tapnete luči za zabavo, zaslon telefona začne zrcaliti svetlobne učinke zvočnega sistema z utripanjem luči in spreminjanjem barv v ritmu glasbe. Število pametnih telefonov, ki se lahko pridružijo, je neomejeno, zato je skupno doživetje vseh na zabavi nepozabno.

Postanite kralj zabave

Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable. Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Bodite na čelu zabave kar na plesišču

Z aplikacijo Sony | Music Center nadzirate nastavitve glasbe in zvoka kar v svojem telefonu. Poleg tega lahko z aplikacijo Fiestable nadzirate barvo svetlobe, vklopite DJ-način in način za karaoke. Z intuitivnim nadzorom gibanja lahko vse nastavitve spremenite že z nekaj obrati v zapestju. 

Izhod HDMI za enostavno nastavitev

Izhod HDMI (ARC) vam omogoča, da preprosto priključite sistem na televizor. Glejte TV in DVD-je na navadnem zaslonu ob mogočnem zvoku, ki prihaja iz zvočnikov MHC-V42D.

Oglejte si filme z vgrajenim DVD-predvajalnikom

Ob zmogljivi glasnosti in zvočnem tlaku se lahko vživite v dogajanje vsakega prizora, saj vas postavita v središče dogajanja. Dnevno sobo spremenite v kino in gostite nepozabne filmske večere.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom

Komunikacija v bližnjem polju (NFC – Near Field Communication) in tehnologija Bluetooth® odpravljata potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite slušalk za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC? Nič zato. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

LDAC™ omogoča pretakanje visokokakovostnega zvoka prek povezave Bluetooth®

LDAC™ pošlje približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth®, zato je doživetje ob brezžičnem poslušanju vrhunsko.

Ročica za enostavno prenašanje

Zvočnik MHC-V42D lahko kadar koli premaknete, primite priročno ročico za prenašanje, dvignite zvočnik in ga odnesite na mesto zabave.

Dvignite razpoloženje na zabavi z dodatnimi zvočniki

Če prek povezave Bluetooth® priključite več domačih glasbenih sistemov, je zvok še mogočnejši. Priključite do 50 združljivih domačih zvočnih sistemov in sinhronizirajte glasbo ter osvetlitev.

S priključkom za več naprav lahko glasbo upravlja več ljudi

Vi in prijatelji lahko s tehnologijo Bluetooth® istočasno povežete do tri pametne telefone s sistemom MHC-V42D. Skladbe boste lahko predvajali iz vseh svojih glasbenih knjižnic, zato bo izbor še večji.

Vrata USB omogočajo priključitev, predvajanje in polnjenje

Predvajajte skladbe, shranjene v napravi USB, ali pa ustvarite lastne sezname predvajanj po meri z neposrednim snemanjem s CD-ja na USB. Preprosto priključite napravo na vrata PLAY/REC in že se lahko začnete pripravljati na naslednjo zabavo, kjer boste predvajali vse svoje priljubljene skladbe. Ali pa vrata USB uporabite tudi za polnjenje pametnega telefona, ko ste na zabavi.

Specifikacije
Z zmogljivim sistemom MHC-V42D so domače zabave vedno odlične. Ob zvoku, ki zapolni prostor in se sliši daleč, glasba preplavi ves prostor, tako da se vsi lahko prepustijo istemu navdušujočemu ritmu. Barvite luči za zabavo in lučke na zvočniku so usklajene z ritmom, vi pa lahko prevzamete vlogo DJ-ja in upravljate zvočnik s kretnjami navpično ter vodoravno ali v pametnem telefonu.
  • Nizkotonski zvoki, ki se slišijo daleč, s funkcijo JET BASS BOOSTER

  • Luči za zabavo in luči na zvočniku

  • Upravljanje s kretnjami za zabavo in enostavno delovanje

  • Glasovno upravljanje v aplikaciji Fiestable/lučke za zabavo v aplikaciji Fiestable

  • Vgrajen DVD-predvajalnik z izhodom HDMI ARC

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju