GLASBENI SISTEMI

Visokozmogljiv zvočni sistem V43D s tehnologijo BLUETOOTH®

MHC-V43D
Slika Visokozmogljiv zvočni sistem V43D s tehnologijo BLUETOOTH®

PMPC

€ 530,70

(z DDV)
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V43D s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V43D s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V43D s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V43D s tehnologijo BLUETOOTH®
Zabavne funkcije
Zabavne funkcije
Fiestable
Fiestable
Povezljivost
Povezljivost
Trpežnost
Trpežnost
Gostite zabave, kakršnih doslej še niste

Z zmogljivim MHC-V43D bodo za vami nepozabne noči. Ob nizkotonskem zvoku, ki se sliši daleč, in barvitimi lučmi za zabavo, ki
so sinhronizirane z ritmom glasbe, bodo vaši gosti le s težavo zapustili plesišče. 

Pustite, da plesišče oživi ob vrhunskem zvoku

Razpršitev zvoka, visokoučinkoviti visokotonci in srednjetonec razpršijo glasbo širše in višje
od sprednjega dela enote, zato bodo vsi vaši gosti uživali v bogatem ter čistem zvoku. 

Visokoučinkovita visokotonca
Visokoučinkovita visokotonca zapolnita prostor z zvokom

Visokoučinkovita lijaksta visokotonca razširita zvočno kuliso in dvigneta raven zvočnega tlaka, tako da se zvok razprši povsod po izbranem prostoru.

Boljši vokali z visokoučinkovitim srednjetoncem

Visokoučinkovita srednjetonca v lijakastem zvočniku na sprednjem delu enote porazdelita zvok, ki je čistejši, izboljšan pa je tudi zvočni tlak za nujno potrebne srednje frekvence. To pomeni, da boste plesali in prepevali ob čistih vokalih najljubših skladb.

Učinkovit srednjetonec
JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER za ritem glasbe na večji razdalji

Zračni tok nizkotonskih zvokov se kanalizira skozi cevasto zasnovo bas refleksa, zato jih jasno slišite in fizično občutite, ne glede na to, kje ste v množici in kako daleč ste. 

Zvok v živo
Glasba lahko zveni kot v živo 

S tehnologijo DSP ustvarite festivalsko
vzdušje, saj glasba ustvari resnično prostorsko
doživetje festivalske glasbe in koncerta v živo.

DSEE
Obnovi podrobnosti digitalnega zapisa glasbe

Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) obnovi podrobnosti stisnjene glasbene datoteke in reproducira visokokakovosten zvok, ki je bližje izvirnemu posnetku na CD-ju. 

Popestrite noč

Z lučmi za zabavo in lučmi na zvočniku bo vaš plesni prostor osvetljen od tal do stropa. Večbarvni trakovi z razpršenimi valovi temnomodre, nebeško modre in zelene svetlobe ustvarjajo pristno vzdušje nočnega kluba ali festivala na prostem.

Pokažite svoj pevski talent

Pripravite zabavo za vse – z dvema vhodoma za mikrofon lahko skupaj z gosti zapojete ob najljubših skladbah. Na enega od vhodov lahko priključite kitaro in sistem uporabite kot ojačevalnik za kitaro, s čimer poskrbite za pridih rock. Na voljo so trije načini – "Clean« za čisti zvok, "Overdrive" za rokerski zvok kitare in "Bass" za bas kitaro. Enota je opremljena tudi z dvema držaloma za mikrofon, kamor ju na koncu lahko varno pospravite. 

nadzor-s-kretnjami
Nadzor s kretnjami navpično in vodoravno

Z zamahom roke navpično ali vodoravno lahko preskočite skladbo, zamenjate učinek flanger z učinkom WAH, vklopite mikrofon za karaoke, nadzirate glasnost mikrofona in povišate glasnost. S kretnjami hitro in enostavno upravljate funkcije zvočnika MHC-V43D ter poskrbite za pravo razpoloženje na zabavi. 

Z aplikacijo Fiestable imate zabavo v svojih rokah

Aplikacija Fiestable je zabavna, intuitivna in enostavna ter ponuja popoln nadzor nad sistemom MHC-V43D. Če želite uporabljati aplikacijo Fiestable, morate najprej prenesti aplikacijo Sony | Music Center. Glasbo, osvetlitev in še več lahko nato preprosto upravljate z dotikom telefona ali glasom.

zabava-seznam-fiestable
Pustite prijateljem, da ustvarijo seznam predvajanja glasbe za zabavo prek aplikacije Fiestable

V aplikaciji Fiestable lahko na seznam predvajanja vsak vključi svojo najljubšo pesem. Vaši gostje na zabavi lahko dodajo glasbo, ki jo imajo shranjeno v svojih pametnih telefonih, prek vašega omrežja Wi-Fi®, tako da nikoli ne zmanjka glasbe.

karaoke-ocena-fiestable
Poiščite pevsko superzvezdo z ocenjevanjem karaok v aplikaciji Fiestable 

Na zabavi lahko z lestvico za karaoke pripravite tekmovanje za kralja ali kraljico karaok. Če se kdo uvrsti med najboljših 10, lahko svoje ime in naslov pesem zabeleži na točkovni lestvici.

Kralj zabave
Postanite kralj zabave

Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable. Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Bodite na čelu zabave kar na plesišču

Z aplikacijo Sony | Music Center upravljate glasbo in nastavitve zvoka neposredno v telefonu. Poleg tega z aplikacijo Fiestable nadzirate barvo svetlobe in aktivirate DJ-način ter način za karaoke. Z intuitivnim nadzorom gibanja izvedete vse spremembe že z obratom v zapestju. 

logoptip-music-center
google Play
Sony Music Center za Android
App Store
Sony Music Center za iOS
Filmi in televizijske oddaje so zdaj še bolj dramatični 

Priključite MHC-V43D na televizor ter si glejte najljubše filme, televizijske oddaje in športne dogodke na povsem nov način. 

logotip-hdmi
Izhod HDMI™ za enostavno nastavitev

Izhod HDMI™ (ARC) omogoča enostavno priključitev sistema na televizor. Medtem ko uživate ob mogočnem zvoku, ki se širi iz zvočnikov MHC-V43D, lahko na normalnem zaslonu gledate televizijske vsebine ali vsebine z DVD-jev.

logotip-dvd
Oglejte si filme z vgrajenim DVD-predvajalnikom

Mogočna zvok in zvočni tlak poudarita napetost dogajanja in vas postavita v središče vsakega prizora. Vaša dnevna soba lahko postane kinematograf in prostor za nepozabne filmske večere.

Razširite vzdušje zabave z brezžično povezavo

Uživajte v mogočnejšem in polnejšem zvoku ter sinhronizirani osvetlitvi. Brezžična zabavna veriga vam omogoča, da svoj MHC-V43D prek povezave Bluetooth® povežete s katerim koli od 50 združljivih visokozmogljivih zvočnih sistemov,.  

Bluetooth®
Nemoteno pretakanje s tehnologijo Bluetooth®

Bluetooth odpravlja brezžične povezave in zapletena zaporedja nastavitev. Povežite se s tehnologijo Bluetooth® in že ste pripravljeni.

Brezžična zabavna veriga
Sinhronizirajte zvok z brezžično zabavno verigo

S povezavo Bluetooth® lahko povežete do 50 združljivih visokozmogljivih zvočnih sistemov za še boljše zvočno doživetje in več užitka pri gledanju ob sinhronizirani osvetlitvi zvočnikov. 

Bluetooth®
Povezava z več napravami

Tehnologija Bluetooth® vam omogoča, da s prijatelji s sistemom MHC-V43D istočasno seznanite do tri pametne telefone. Izbor skladb je še večji, saj jih lahko predvajate iz vseh svojih glasbenih knjižnic.

DAB+
S tehnologijo DAB+ slišite več 

S sprejemnikom, ki je popolnoma združljiv s tehnologijo DAB+, bodo vaše najljubše radijske
postaje povsod z vami. 

Zasnovan za vzdušja zabave 

Zaradi uporabnosti in trpežne konstrukcije zvočnika MHC-V43D vam ni treba skrbeti, da zvočnik ne bi bil kos vzdušju zabave

huda-zabava
Izdelan za hudo zabavo

Enoto z vseh strani obdaja trda plastika, vogali pa so še dodatno zaščiteni, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo sistema MHC-V43D in enostaven transport do vseh mest za zabavo.

Nagibanje in vlečenje ali potiskanje po kolescih za enostaven transport 

Ko želite MHC-V43D premakniti, preprosto primite priročen ročaj za prenašanje in nagnite enoto proti sebi, nato pa jo na močnih kolescih potisnite do mesta, kjer bo zabava.

nagibanje-vlečenje-potiskanje-transport

Specifikacije in funkcije

Ob razpršenem zvoku, ki ga proizvedejo visokoučinkoviti visokotonca in srednjetonec, se lahko glasbi prepustite v vsakem kotičku, nato vklopite še barvito osvetlitev za zabavo in luč v zvočniku. Zabavo popestrite s seznamom predvajanja in ocenjevanjem karaok v naši aplikaciji Fiestable. Ščitniki poskrbijo za trpežnost enote, kolesca pa za transport, ki še nikoli ni bil tako preprost.
  • Razpršitev zvoka z visokoučinkovitimi visokotoncema in srednjetoncem

  • Luči za zabavo in luči na zvočniku

  • Upravljanje s kretnjami za zabavo in enostavno delovanje

  • Seznam predvajanja glasbe za zabavo in lestvica za karaoke v aplikaciji Fiestable

  • Integrirani DVD-predvajalnik z vhodom HDMI™ ARC

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju