GLASBENI SISTEMI

Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s tehnologijo BLUETOOTH®

MHC-V50D
Slika Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s tehnologijo BLUETOOTH®

PMPC

€ 523,60

(z DDV)
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s tehnologijo BLUETOOTH®

Značilnosti

LDAC™ vam omogoča pretakanje kakovostnejšega zvoka prek povezave BLUETOOTH

LDAC je Sonyjeva nova zvočna tehnologija, ki omogoča brezžično predvajanje najkakovostnejšega zvoka prek tehnologije Bluetooth. LDAC, ki omogoča do 3-kratni prenos podatkov, zagotavlja napredno doživetje ob brezžičnem poslušanju vse vaše glasbe. 

Ustvarite zabavno vzdušje

Ustvarite odlično vzdušje z osvetljavo zvočnikov klubske kakovosti. Svetloba je usmerjena skozi lečo, ki ustvari širok svetlobni vzorec. Luči lahko upravljate s sistemom in opazujete, kako usklajeno utripajo v ritmu glasbe in doma ustvarijo klubsko vzdušje.

Osvetljena upravljalna plošča s tipkami na dotik 

S tipkami na dotik in osvetljeno upravljalno ploščo je upravljanje predvajanja glasbe in luči na zabavi enostavno.

Enodelna zasnova za popolno prenosnost

Zaradi enodelne zasnove lahko zabavo pripravite kjerkoli. Kompaktna zasnova ima vgrajene ročaje za prenašanje in prenosno uporabo, zato se lahko doma družite s prijatelji ali zabavate kje drugje.

S funkcijo karaoke lahko zapojete ob skladbah 

Enostavno se s prijatelji pomerite v karaokah: MHC-V50D povežite s televizorjem in vstavite DVD za karaoke ali prek tehnologije Bluetooth prepevajte ob skladbah na spletni strani YouTube™. Dva vhoda za mikrofon, točkovanje in zvočni učinki omogočajo sestavo skupin prijateljev za vrhunsko tekmovanje v karaokah. Vgrajena funkcija za utišanje vokalov utiša pevski glas na CD-ju, da lahko prepevate najljubše skladbe.

Z DJ-učinki lahko skladbe popestrite po svoje

Navdušite množico z DJ-učinki. Štirje različni učinki so temelj vaše zabave: Flanger ustvari globok bučen učinek; WAH popači zvok; Isolator izpostavi poseben frekvenčni pas; PAN pa ponese zvok skozi zvočnike. DJ-učinke lahko preprosto uporabljate z aplikacijo in nadzorom s kretnjami za zabave. Ustvarjanje seznamov predvajanja za zabave še nikoli ni bilo preprostejše.

Vhod za kitaro

Priredite lastne mini koncerte z vhodom za kitaro. Enostavno jo priključite, pritisnite tipko za kitaro in uživajte v zmogljivem zvoku svoje kitare. Igrajte le instrument ali pa priključite mikrofon in zraven še zapojte.

Izhod HDMI za enostavno nastavitev

Enostavno povežite s televizorjem in drugimi napravami prek vhoda HDMI. Zaradi izhodnih vrat HDMI za priklop potrebujete samo en kabel.

Uživajte v filmih z vgrajenim DVD-predvajalnikom

DVD-je predvajajte z vgrajenim predvajalnikom MHC-V50D. Uživajte v vsaki eksploziji, akciji in dramatičnem prizoru s kinematografskim prostorskim zvokom, ki vam bo dal občutek, da ste v samem središču dogajanja. Dnevno sobo spremenite v kino in gostite nepozabne filmske večere.

Brezhibno pretakanje z NFC in tehnologijo Bluetooth

NFC in Bluetooth za povezavo. Z napravo s podporo za NFC se preprosto dotaknite MHC-V50D za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate povezave NFC? Nič zato. Povežite se prek tehnologije Bluetooth in že boste pripravljeni.

Združite glasbo z aplikacijo Sony | Music Center

Prenesite aplikacijo Sony | Music Center (ki se je v preteklosti imenovala SongPal) za pametni telefon ali tablični računalnik in upravljajte glasbeno zbirko. Vzpostavite povezavo prek tehnologije Bluetooth za enostaven dostop do najljubših skladb. Z aplikacijo lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka za odličen in uravnotežen zvok.

Enostavno priključite v vrata USB in predvajajte

Predvajajte skladbe, shranjene v pomnilniku USB. Enostavno priključite napravo v vrata za predvajanje/snemanje in že lahko začnete prenašati glasbo s CD-ja v USB.

Zvočni vhod in izhod

Priklopite opremo za zvok in sliko na zvočni vhod in izhod. Povežite televizor ali dodatni zvočnik in izboljšajte zvok domačega razvedrila.

Vgrajen CD-predvajalnik za zbirko CD-jev

Z vgrajenim CD-predvajalnikom lahko predvajate klasične albume ali kompilacijske CD-je. S tem domačim glasbenim sistemom lahko predvajate plošče CD, CD-R in CD-RW ter tako poslušate studijske posnetke, mešane kompilacije in iz spleta prenesene skladbe.

Radijski sprejemnik FM za najljubše oddaje

Želite poslušati najljubše DJ-je? Z gumbom radia FM izberite postajo in poslušajte.

Specifikacije

Priredite nepozabno domačo zabavo z visokozmogljivim domačim glasbenim sistemom. Lijak za zvočni tlak in funkcija Mega Bass skupaj ustvarjata mogočne, izrazite nizke tone, ki bodo doneli po vsej hiši. Popestrite vzdušje z zabavno osvetlitvijo, DJ-zvočnimi učinki in karaokami, vse skupaj pa upravljajte z aplikacijo Fiestable prek telefona.
  • LDAC za visokokakovostno poslušanje prek povezave Bluetooth

  • Zabavna osvetlitev ustvari klubsko vzdušje

  • Osvetljena zgornja plošča za enostavno upravljanje

  • S funkcijo karaoke lahko zapojete ob skladbah

  • Vgrajeni ročaji za enostavno prenosljivost

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju