GLASBENI SISTEMI

Visokozmogljiv zvočni sistem V77DW

MHC-V77DW
Slika Visokozmogljiv zvočni sistem V77DW

PMPC

€ 733,01

(z DDV)
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V77DW
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V77DW
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V77DW
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V77DW
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V77DW
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V77DW
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V77DW
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V77DW

Značilnosti

Pretakajte zvok prek povezave Wi-Fi

S pretakanjem prek povezave Wi-Fi lahko najljubše vsebine poslušate prek naprav s podporo za Chromecast built-in in dostopate do glasbenih datotek v računalniku s podporo za DLNA ali domačem predstavnostnem strežniku.

Enostavno pošiljanje glasbe v zvočnike

Chromecast built-in omogoča predvajanje vsebine iz priljubljenih glasbenih aplikacij v osebni napravi v zvočnike. Dotaknite se gumba za prenašanje v zvočni aplikaciji telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android, naprave iPhone, iPad, računalnika Mac®, prenosnega računalnika s sistemom Windows ali naprave Chromebook in za začetek izberite zvočnik ali skupino zvočnikov.

S storitvijo Spotify lahko vzpostavite povezavo z vso svojo glasbo

Naprava MHC-V77DW je združljiva s storitvijo Spotify Connect, zato lahko z naročnino premium na storitev Spotify uporabite vse priljubljene sezname predvajanja in z njimi poskrbite za nepozabno zabavo.

Kolesca in ročica omogočajo preprosto prenašanje

Naprava MHC-V77DW je zasnovana za preprost prenos, zato lahko odslej kamor koli vzamete zvok, s katerim boste napolnili vsak kotiček sobe.

Z nadzorom s kretnjami upravljajte funkcije za zabavo

Enostavno na lasten način popestrite zabavo. Z zabavnim in intuitivnim nadzorom s kretnjami lahko upravljate vse funkcije za zabavo, tudi osvetlitev, DJ-učinke in zvočne učinke mikrofona. Lahko tudi hitro podrsate levo in desno za preskakovanje skladb ter navzgor in navzdol za prilagajanje glasnosti. Zabavo lahko popestrite na zelo zabaven način. 

Poslušanje v več prostorih in brezžična funkcija za glasbo brez meja

Pustite, da vas glasba obda v vseh prostorih doma s poslušanjem v več prostorih in z brezžično funkcijo in jo nadzirajte z aplikacijo Sony | Music Center (prej imenovano SongPal). S to aplikacijo lahko povežete izbrane zvočniške module in zvočnike Sony. V skupinskem načinu lahko isto glasbo hkrati predvajate prek več zvočnikov, v enojnem načinu pa lahko prek več zvočnikov predvajate različno glasbo.

Brezhibno pretakanje z NFC in tehnologijo Bluetooth

NFC in Bluetooth za povezavo. Z napravo s podporo za NFC se preprosto dotaknite MHC-V77DW za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate povezave NFC? Nič zato. Vzpostavite povezavo Bluetooth in že ste pripravljeni.

LDAC™ vam omogoča pretakanje kakovostnejšega zvoka prek povezave Bluetooth

LDAC je Sonyjeva nova zvočna tehnologija, ki omogoča brezžično predvajanje najkakovostnejšega zvoka prek povezave Bluetooth. LDAC, ki omogoča do 3-kratni prenos podatkov, zagotavlja napredno doživetje ob brezžičnem poslušanju vse vaše glasbe.

Vhod HDMI za enostavno nastavitev

Enostavno priklopite televizor za globok, mogočen zvok filmov in glasbe. Zaradi vrat HDMI za priklop potrebujete le en kabel.

Osvetljava zvočnikov ustvari zabavno vzdušje

Ustvarite odlično vzdušje z osvetljavo zvočnikov klubske kakovosti. Luči so usmerjene skozi lečo, ki ustvari širok svetlobni vzorec črt. Luči lahko upravljate z aplikacijo Fiestable ali v sistemu in opazujete, kako usklajeno utripajo v ritmu glasbe ter pričarajo klubsko plesišče doma.

Enostavno priključite v vrata USB in predvajajte

V vrata USB lahko priključite pomnilnik USB, pametni telefon, tablični ali prenosni računalnik in predvajate vse digitalne datoteke. Naprava je združljiva z oblikami zapisov MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC in DSD, zato lahko družbo nemoteno zabavate s svojimi seznami predvajanja.

S funkcijo karaoke lahko zapojete ob skladbah

Enostavno se s prijatelji pomerite v karaokah: MHC-V77DW povežite s televizorjem in vstavite DVD za karaoke ali prek tehnologije Bluetooth prepevajte ob skladbah na spletni strani YouTube™. Dva vhoda za mikrofon, točkovanje in zvočni učinki omogočajo sestavo skupin prijateljev za vrhunsko tekmovanje v karaokah. Vgrajena funkcija za utišanje vokalov utiša pevski glas na CD-ju, da lahko prepevate najljubše skladbe.

Radijski sprejemnik FM za najljubše oddaje

Želite poslušati najljubše DJ-je? Z gumbom radia FM izberite postajo in poslušajte.

Trpežna nadzorna plošča, odporna proti pljuskom

Zgornja površina naprave MHC-V77DW je odporna proti pljuskom in prahu ter je preprosta za čiščenje, zato zabave ne bo prekinila niti polita pijača.

Z načinom »Fiesta Mode« (Način zabave) lahko zvok zabave pričarate kjer koli

Z gumbom »Fiesta Mode« (Način zabave) lahko močne zvočne vibracije, ki jih je drugače mogoče najti v glasbenih dvoranah, ustvarite v vsakem okolju, tudi na prostem.

Specifikacije

S tem prenosnim zvočnim sistemom, ki ponuja vse v enem, imate vse, kar potrebujete za dobro zabavo. Svetlobni učinki, sinhronizirani z mogočnim zvokom, ustvarijo izjemno zvočno kuliso, vse to pa lahko preprosto upravljate v pametnem telefonu z aplikacijama Sony | Music Center in Fiestable. Prek storitev Spotify Connect in Chromecast built-in pa dobite neomejen dostop do glasbe.
  • Prepustite se mogočnemu zvoku iz te ergonomsko zasnovane naprave, ki ponuja vse v enem.

  • Nadzirajte svetlobne in zvočne učinke z aplikacijama Sony | Music Center in Fiestable

  • Z nadzorno ploščo, odporno proti pljuskom, vam ni treba skrbeti glede polite tekočine

  • Pretakajte glasbo s storitvama Chromecast built-in in Spotify Connect

  • Z ročico za potovanje in kolesci bo prihod na zabavo odslej še lažji

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju