Skoči na vsebino
ZVOČNI SISTEMI

Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo BLUETOOTH®

MHC-V81D

Slika Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo BLUETOOTH®

Značilnosti

360-STOPINJSKI ZVOK V ŽIVO v vašem domu

Ustvarite praznično vzdušje kar doma in pripravite najboljšo domačo zabavo. Zadnji visokotonci in zvočniki, izdelani pod kotom, pokrivajo celotno plesišče, tako da lahko vsi uživajo v mogočnem in zmogljivem zvoku.

Z generatorjem za razpršitev zvoka lahko glasbo slišite povsod

Ko se predvaja dobra skladba, želite, da se sliši povsod. Ohišje zvočnika z odprtim hrbtiščem omogoča razpršitev zvoka, zato jasno slišite glasbo iz vseh kotov.

360-stopinjske luči za zabavo

S 360-stopinjskimi večbarvnimi lučmi za zabavo lahko osvetlite vsak kotiček prostora, kjer se odvija zabava, in uživate v pristnem klubskem ali prazničnem vzdušju.

Z uporabo funkcij za karaoke lahko zapojete

Enostavno se s prijatelji pomerite v karaokah: preprosto priklopite MHC-V81D na TV in vstavite DVD za karaoke. Dva vhoda za mikrofon, točkovanje in zvočni učinki omogočajo sestavo skupin prijateljev za vrhunsko tekmovanje v karaokah. Vgrajena funkcija za utišanje vokalov utiša pevski glas na CD-ju, da lahko prepevate najljubše skladbe.

Bobnajte zraven v načinu TAIKO 

Z načinom TAIKO lahko mešanico popestrite s svojim bobnanjem. Zraven lahko igrate na vzorčevalnike, med katerimi so bongo, djembe, surdo in japonski boben TAIKO preprosto tako, da tapnete in podrsnete po zgornji plošči v ritmu glasbe. 

Način TAIKO Game 

Preizkusite svoj ritem v načinu TAIKO Game – tapnite zgornjo ploščo skladno z utripanjem luči in si oglejte, kdo je najboljši na zabavi.

Z DJ-učinki lahko skladbe popestrite po svoje 

Navdušite množico z DJ-učinki. Štirje različni učinki so temelj vaše zabave: Flanger ustvari močan bučen učinek, podoben donenju reaktivnega letala; WAH samodejno premakne frekvenco filtra navzgor in navzdol; Isolator izpostavi poseben frekvenčni pas; PAN pa ponese zvok skozi zvočnike. DJ-učinke lahko preprosto uporabljate z aplikacijo in nadzorom s kretnjami za zabave. Ustvarjanje seznamov predvajanja še nikoli ni bilo preprostejše.

Zraven lahko še zaigrate na kitaro

Vhod za kitaro vam omogoča, da najljubše skladbe spremljate z igranjem na instrument. Enostavno jo priključite, pritisnite tipko za kitaro in pustite, da zmogljiv zvok preglasite učinke, tako da vaša kitara pride do izraza. Igrajte le instrument ali pa priključite mikrofon in zraven še zapojte.

Z nadzorom s kretnjami upravljajte funkcije za zabavo 

Enostavno na lasten način popestrite zabavo. Zabaven in intuitiven nadzor s kretnjami omogoča upravljanje funkcij zabave, vključno z DJ-učinki in s funkcijami vzorčevalnika ter načina za karaoke. Lahko tudi hitro podrsate levo in desno za preskakovanje skladb ter navzgor in navzdol za prilagajanje glasnosti. Zabavo lahko popestrite na zelo zabaven način.

Z brezžično zabavno verigo lahko prek povezave Bluetooth® razširite zvočniški sistem

Če prek povezave Bluetooth® priključite več domačih glasbenih sistemov, je zvok še mogočnejši. Prek tehnologije Bluetooth® priključite do 50 združljivih domačih glasbenih sistemov in sinhronizirajte glasbo ter osvetlitev.

Aplikacija Sony | Music Center 

Z aplikacijo Sony | Music Center za Android in iOS nadzirate nastavitve glasbe in zvoka kar v svojem telefonu.

Postanite kralj zabave

V aplikaciji Fiestable lahko že z enim klikom delite z drugimi informacijo o stanju vašega novega zvočnega sistema v družabnem omrežju. Nato vklopite glasbo, se povzpnite na lestvici ljudi, ki prirejajo zabavo, ter pustite, da vas razglasijo za kralja zabave.

Aplikacija Fiestable

Fiestable je brezplačna aplikacija za iOS in Android, s katero upravljate svetle barve ali vklopite načina DJ in karaoke. Z intuitivnim nadzorom gibanja lahko vse nastavitve spremenite že z nekaj obrati v zapestju.

Izhod HDMI za enostavno nastavitev

Izhod HDMI (ARC) vam omogoča, da preprosto priključite sistem na televizor. Glejte TV in DVD-je na navadnem zaslonu ob mogočnem zvoku, ki prihaja iz zvočnikov MHC-V81D.

Oglejte si filme z vgrajenim DVD-predvajalnikom

Ob zmogljivi glasnosti in zvočnem tlaku se lahko vživite v dogajanje vsakega prizora, saj vas postavita v središče dogajanja. Dnevno sobo spremenite v kino in gostite nepozabne filmske večere.

DSEE samodejno obnovi podrobnosti digitalne glasbe

Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku na CD-ju.

Nogometni način

Ob gledanju lepe igre se vsakič počutite, kot da bi bili na stadionu. Če izklopite govor, je hrup množice še boljši, zato se lahko popolnoma prepustite izjemno pristnemu doživetju ob gledanju.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom

Tehnologiji NFC (Near Field Communication) in Bluetooth odpravljata potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Enostavno se z napravo, ki podpira NFC, dotaknite slušalk za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati svojo glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC? Nič hudega. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

Trpežna nadzorna plošča, odporna proti pljuskom

Zgornja površina zvočnika MHC-V81D je odporna proti politju in prahu ter je preprosta za čiščenje, zato zabave ne bo prekinila niti polita pijača. Na voljo je celo gumb za zaklepanje zabave, s katerim za 30 sekund onemogočite vse druge gumbe, da lahko odpravite nered.

S priključkom za več naprav lahko glasbo upravlja več ljudi

Vi in prijatelji lahko s tehnologijo Bluetooth® istočasno povežete do tri pametne telefone s sistemom MHC-V81D. Skladbe je mogoče predvajati iz vseh glasbenih knjižnic, tako da se lahko vsak preizkusi v vlogi DJ-ja.

Boljša zvočna povezava BLUETOOTH®

S tehnologijo LDAC™ prenesete več podatkov kot z običajno brezžično povezavo Bluetooth, pri čemer je kakovost zvoka izjemna in bliže zvoku visoke ločljivosti.

Nagibanje in vlečenje ali potiskanje po kolescih za enostaven transport

Zvočnik MHC-V81D lahko kadar koli premaknete, saj le primete priročno ročico za prenašanje in ga nagnete nazaj. Močna kolesca vam omogočajo, da zvočnik zapeljete vse do mesta zabave.

Specifikacije
Zapolnite svoj dom z zvokom in vzdušjem glasbe v živo. Zvočnik MHC-V81D se ponaša s 360-stopinjskim ZVOKOM V ŽIVO in 360-stopinjskimi lučmi za zabavo, s katerimi lahko ustvarite izjemno pristno doživetje v slogu glasbenega festivala. V načinu TAIKO in ob uporabi vhodov za kitaro in mikrofon lahko zraven celo igrate na bobne, kitaro ali pa zapojete.
  • 360-STOPINJSKI ZVOK V ŽIVO

  • 360-stopinjske luči za zabavo

  • Način TAIKO in način TAIKO Game

  • Vgrajen DVD-predvajalnik z izhodom HDMI

  • Ročica in kolesca omogočajo enostavno prenašanje

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju