MHC-V82D

Razgibajte vso množico

S funkcijo 360° SOUND in z nizkotonskim zvokom, ki se sliši daleč, se zabava več ljudi. Za ljubitelje plesnih uspešnic štirje zvočniki srednjega razpona ponujajo čiste vokale, utripajoče luči pa klubsko vzdušje.

GLASBENI SISTEMI

Visokozmogljiv zvočni sistem V82D s tehnologijo BLUETOOTH®

MHC-V82D
Slika Visokozmogljiv zvočni sistem V82D s tehnologijo BLUETOOTH®

PMPC

€ 762,50

(z DDV)
Zapolnite prostor za zabavo z mogočnim 360-stopinjskim zvokom in čistimi vokali

Spodbudite vse ljudi na zabavi k plesu in petju ob predvajanju njihovih najljubših skladb prav tam, kjer so trenutno v prostoru. S funkcijo 360° SOUND, z nizkotonskim zvokom, ki se sliši daleč, in ga ponuja JET BASS BOOSTER, ter s štirimi zvočniki srednjega razpona bodo vaša srečanja zapolnjena z mogočnim zvokom in čistimi vokali.

Logotip ZVOKA V ŽIVO
Glasba lahko zveni kot v živo

S tehnologijo DSP ustvarite festivalsko vzdušje, saj glasba ustvari resnično prostorsko doživetje festivalske glasbe in koncerta v živo.

Logotip DSEE
Obnovi podrobnosti digitalnega zapisa glasbe

Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) obnovi podrobnosti stisnjene glasbene datoteke in reproducira visokokakovosten zvok, ki je bližje izvirnemu posnetku na CD-ju.

Osvetlite vsak kotiček prostora za zabavo

S 360-stopinjskimi lučmi za zabavo in lučmi na zvočniku lahko tudi velike prostore zapolnite z rdečo, modro in zeleno svetlobo ter ustvarite tisto pristno klubsko vzdušje ali vzdušje festivala na prostem.

Spoznajte 360-stopinjske luči za zabavo 

V videoposnetku si oglejte, kako delujejo 360-stopinjske luči za zabavo.

Pokažite svoj pevski talent

Poskrbite, da se bodo zabavali prav vsi – z dvema vhodoma za mikrofon lahko skupaj z gosti prepevate ob najljubših skladbah. Vključite lahko tudi pridih rokenrola tako, da na enega od vhodov priključite kitaro in uporabite sistem kot ojačevalnik za kitaro. Izkoristite tri načine – "Clean" za čist zvok, "Overdrive" za rokerski zvok kitare in "Nizki toni" za bas kitaro.

Nadzor s kretnjami sistema MHC-V82D
Bodite DJ, ki nadzira glasbo s kretnjami

Z zamahom roke navpično ali vodoravno lahko preskočite skladbo, zamenjate učinek flanger z učinkom WAH, vklopite mikrofon za karaoke, nadzirate glasnost mikrofona in povišate glasnost. S kretnjami hitro in preprosto upravljate funkcije zvočnika MHC-V82D in ohranjate pravo razpoloženje zabave.

Sledite ritmu z načinom Taiko

Z načinom Taiko lahko miks dopolnite s svojim bobnanjem, v načinu Taiko Game pa se lahko v ritmu pomerite s prijatelji.

Oseba na zabavi uporablja glasovni nadzor v aplikaciji Fiestable, nameščeni v pametnem telefonu
Glasovno upravljanje v aplikaciji Fiestable

Zamenjajte skladbo, vklopite luč ali izberite utripanje vseh luči preprosto tako, da ukaze izgovorite. V aplikaciji Fiestable preprosto izberite glasovni nadzor in izgovorite ukaz – na voljo je do 39 različnih ukazov, vključno s predvajanjem glasbe, osvetlitvijo in načinom KARAOKE.

Ljudje uživajo v soju luči za zabavo, ki jih upravljajo v aplikaciji Fiestable, nameščeni v pametnem telefonu
Luči za zabavo v aplikaciji Fiestable

Ko v pametnem telefonu v aplikaciji Fiestable tapnete luči za zabavo, zaslon telefona začne zrcaliti svetlobne učinke zvočnega sistema z utripanjem luči in spreminjanjem barv v ritmu glasbe. 

Logotip kralja zabave
Postanite kralj zabave

Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable. Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Bodite na čelu zabave kar na plesišču

Z aplikacijo Sony | Music Center nadzirate nastavitve glasbe in zvoka kar v svojem telefonu. Poleg tega lahko z aplikacijo Fiestable nadzirate barvo svetlobe, vklopite DJ-način in način za karaoke. Z intuitivnim nadzorom gibanja lahko vse nastavitve spremenite že z nekaj obrati v zapestju. 

Nekdo uporablja aplikacijo Sony | Music Center v svojem pametnem telefonu
Logotip za Google Play
Sony | Music Center za Android
Logotip trgovine App Store
Sony | Music Center za iOS
Filmi in televizijske oddaje so zdaj še bolj dramatični

Povežite MHC-V82D s televizorjem in si oglejte najljubše filme, televizijske oddaje in športne dogodke na povsem način.

Logotip HDMI
Izhod HDMI™

Izhod HDMI (ARC) vam omogoča, da preprosto priključite sistem na televizor. Glejte TV in DVD-je na navadnem zaslonu ob mogočnem zvoku, ki prihaja iz zvočnikov MHC-V82D.

Logotip DVD
Vgrajen DVD-predvajalnik

Ob zmogljivi glasnosti in zvočnem tlaku se lahko vživite v dogajanje vsakega prizora, saj vas postavita v središče dogajanja. Dnevno sobo spremenite v kino in gostite nepozabne filmske večere.

Dvignite razpoloženje na zabavi z dodatnimi zvočniki

Če s tehnologijo Bluetooth® povežete več domačih zvočnih sistemov, je zvok še mogočnejši. Povežete lahko do 50 združljivih domačih zvočnih sistemov in sinhronizirate glasbo ter osvetlitev.

Logotipa za NFC in Bluetooth®
Brezhibno pretakanje z NFC in Bluetooth®

Vzpostavite povezavo Bluetooth® preprosto s tehnologijo NFC z enim dotikom in takoj začnite pretakati.

Logotip za LDAC™
LDAC™ za pretakanje visokokakovostnih vsebin s povezavo Bluetooth®

LDAC™ pošlje približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth®, zato je doživetje ob brezžičnem poslušanju vrhunsko. 

Povezava več naprav s sistemom MHC-V82D
Povezava z več napravami

S tehnologijo Bluetooth® lahko vi in vaši prijatelji istočasno seznanite do tri pametne telefone z zvočnikom MHC-V82D in na ta način uživate ob poslušanju skladb iz vseh glasbenih knjižnic.

Plošča sistema MHC-V82D, zaščitena pred razlitjem tekočin
Vzdržljiva nadzorna plošča, zaščitena pred razlitjem tekočin

Zgornja površina sistema MHC-V82D je zaščitena pred razlitjem tekočin in enostavna za čiščenje, zato se zabava ne prekine, če se razlije pijača. Z gumbom za zaklepanje zabave lahko za 30 sekund onemogočite druge gumbe, da odpravite nered.

Oseba z nagibanjem in potiskanjem oz. vlečenjem premika sistem MHC-V82D
Nagibanje in vlečenje ali potiskanje po kolescih za enostaven transport

Zvočnik MHC-V82D lahko kadar koli premaknete, primite priročno ročico za prenašanje in ga nagnite nazaj. Močna kolesca vam omogočajo, da zvočnik zapeljete vse do mesta zabave.

Specifikacije in funkcije

S funkcijo 360° SOUND in dolgim nizkotonskim zvokom je doživetje zabave na voljo širšim množicam. Ob čistih in neposrednih vokalih ter utripanju 360-stopinjskih luči za zabavo in lučkah na zvočnikih lahko zaplešete in zapojete tudi sami ter prevzamete vlogo DJ-ja tako, da zvočnik nadzirate s kretnjami navpično in vodoravno ali v pametnem telefonu.
  • 360° SOUND in nizkotonski zvoki, ki se slišijo daleč

  • 360-stopinjske luči za zabavo in lučke na zvočniku

  • Upravljanje s kretnjami za zabavo in enostavno delovanje

  • Glasovno upravljanje v aplikaciji Fiestable/lučke za zabavo v aplikaciji Fiestable

  • Vgrajen DVD-predvajalnik z izhodom HDMI

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju