ZVOČNI SISTEMI

Visokozmogljiv zvočni sistem V82D s tehnologijo BLUETOOTH®

MHC-V82D

Slika Visokozmogljiv zvočni sistem V82D s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V82D s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V82D s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V82D s tehnologijo BLUETOOTH®
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V82D s tehnologijo BLUETOOTH®

Značilnosti

Zapolnite velik prostor za zabavo s 360-stopinjskim zvokom

Praznično vzdušje lahko ustvarite na rojstnodnevnih zabavah, ob posebnih priložnostih ali pa dvignete razpoloženje na kratkih srečanjih. S funkcijo 360° SOUND in ob podpori nizkotonskega zvoka, ki ga ponuja JET BASS BOOSTER, bo glasba na zabavi še mogočnejša povsod v prostoru.

Nagnjen visokotonec in enote s srednjim razponom

Napolnite prostor z mogočnim zvokom zabave. Nagnjen visokotonec in enote s srednjim razponom razpršijo zvok širše.

Štirje zvočniki s srednjim razponom

Vokali iz štirih zvočnikov srednjega razpona so čistejši, zato lahko ob njih zaplešete ali zapojete z najljubšimi izvajalci.

Visokotonec na hrbtni strani

Visokotonec na hrbtni strani poskrbi, da glasba enakovredno doseže ljudi za zvočniškim sistemom in tiste pred njim, tako da lahko vsi uživajo v zmogljivem in čistem zvoku.

Z generatorjem za razpršitev zvoka lahko glasbo slišite povsod

Ko se predvaja dobra skladba, želite, da se sliši povsod. Ohišje zvočnika z odprtim hrbtiščem omogoča razpršitev zvoka, zato jasno slišite glasbo iz vseh kotov.

S funkcijo JET BASS BOOSTER boste občutili ritem glasbe tudi na večji oddaljenosti

Zračni tok nizkotonskih zvokov se kanalizira skozi cevasto zasnovo bas refleksa, zato jih jasno slišite in fizično občutite, ne glede na to, kje ste v množici in kako daleč ste.

ZVOK V ŽIVO

S tehnologijo DSP ustvarite praznično vzdušje, saj prostor za zabavo preplavi realističen zvok festivalske glasbe in koncerta v živo. 

DSEE samodejno obnovi podrobnosti digitalne glasbe

Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku na CD-ju.

360-stopinjske luči za zabavo in lučke na zvočniku

Osvetlite vsak kotiček prostora za zabavo, celo velike prostore s 360-stopinjskimi, rdečimi, modrimi in zelenimi lučmi za zabavo ter lučkami na zvočniku in uživajte v pristnem klubskem vzdušju ali vzdušju festivala na prostem.

Pokažite svoj pevski talent

Poskrbite, da se bodo zabavali prav vsi – z dvema vhodoma za mikrofon lahko skupaj z gosti prepevate ob najljubših skladbah. Lahko pa dodate pridih rokenrola tako, da priključite mikrofon in kitaro ter improvizirate ali celo priključite bas kitaro, ki jo uporabite kot ojačevalnik skupaj z učinki "overdrive".

Nadzor s kretnjami navpično in vodoravno

Z zamahom roke navpično ali vodoravno lahko preskočite skladbo, zamenjate učinek flanger z učinkom WAH, vklopite mikrofon za karaoke, nadzirate glasnost mikrofona in povišate glasnost. S kretnjami hitro in preprosto upravljate funkcije zvočnika MHC-V82D in ohranjate pravo razpoloženje zabave.

Z DJ-učinki lahko skladbe popestrite po svoje

Navdušite množico z DJ-učinki. Štirje različni učinki so temelj vaše zabave: Flanger ustvari močan bučen učinek, podoben donenju reaktivnega letala; WAH samodejno premakne frekvenco filtra navzgor in navzdol; Isolator izpostavi poseben frekvenčni pas; PAN pa ponese zvok skozi zvočnike. DJ-učinke lahko preprosto uporabljate z aplikacijo in nadzorom s kretnjami za zabave. Ustvarjanje seznamov predvajanja za zabave še nikoli ni bilo preprostejše.

Način TAIKO

Zraven lahko igrate na vzorčevalnike, med katerimi so bongo, djembe, surdo in japonski boben Taiko preprosto tako, da tapkate po zgornji plošči v ritmu glasbe. 

Način TAIKO Game in ocenjevanje

V načinu TAIKO Game lahko preizkusite svoj ritem in v tekmi s prijatelji izboljšate svoj rezultat. Tapnite in podrsnite po zgornji plošči v ritmu luči in poiščite najboljšega na zabavi. Če je vaš rezultat med desetimi najboljšimi, lahko pod najboljši rezultat shranite svoje ime.

Glasovno upravljanje v aplikaciji Fiestable

Zamenjajte skladbo, vklopite luč ali izberite utripanje vseh luči preprosto tako, da ukaze izgovorite. V aplikaciji Fiestable izberite možnost glasovnega upravljanja in izgovorite ukaz za luči in zvok, vse bo izpolnjeno.

Izboljšajte izkušnjo z lučmi za zabavo v aplikaciji Fiestable

Ko v pametnem telefonu v aplikaciji Fiestable tapnete luči za zabavo, zaslon telefona začne zrcaliti svetlobne učinke zvočnega sistema z utripanjem luči in spreminjanjem barv v ritmu glasbe. Število pametnih telefonov, ki se lahko pridružijo, je neomejeno, zato je skupno doživetje vseh na zabavi nepozabno.

Postanite kralj zabave

Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable. Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Bodite na čelu zabave kar na plesišču

Z aplikacijo Sony | Music Center nadzirate nastavitve glasbe in zvoka kar v svojem telefonu. Poleg tega lahko z aplikacijo Fiestable nadzirate barvo svetlobe, vklopite DJ-način in način za karaoke. Z intuitivnim nadzorom gibanja lahko vse nastavitve spremenite že z nekaj obrati v zapestju. 

Izhod HDMI za enostavno nastavitev

Izhod HDMI (ARC) vam omogoča, da preprosto priključite sistem na televizor. Glejte TV in DVD-je na navadnem zaslonu ob mogočnem zvoku, ki prihaja iz zvočnikov MHC-V82D.

Oglejte si filme z vgrajenim DVD-predvajalnikom

Ob zmogljivi glasnosti in zvočnem tlaku se lahko vživite v dogajanje vsakega prizora, saj vas postavita v središče dogajanja. Dnevno sobo spremenite v kino in gostite nepozabne filmske večere.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom

Komunikacija v bližnjem polju (NFC – Near Field Communication) in tehnologija Bluetooth® odpravljata potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite zvočnikov za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC? Nič zato. Povežite se prek povezave Bluetooth® in začnite.

LDAC™ omogoča pretakanje visokokakovostnega zvoka prek povezave Bluetooth®

LDAC™ pošlje približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth®, zato je doživetje ob brezžičnem poslušanju vrhunsko.

Trpežna nadzorna plošča, odporna proti pljuskom

Zgornja površina zvočnika MHC-V82D je odporna proti pljuskom in je preprosta za čiščenje, zato polita pijača nikoli ne bo prekinila zabave. Na voljo je celo gumb za zaklepanje zabave, s katerim za 30 sekund onemogočite vse druge gumbe, da lahko odpravite nered.

Nagibanje in vlečenje ali potiskanje po kolescih za enostaven transport

Zvočnik MHC-V82D lahko kadar koli premaknete, primite priročno ročico za prenašanje in ga nagnite nazaj. Močna kolesca vam omogočajo, da zvočnik zapeljete vse do mesta zabave.

Dvignite razpoloženje na zabavi z dodatnimi zvočniki

Če prek povezave Bluetooth® priključite več domačih glasbenih sistemov, je zvok še mogočnejši. Priključite do 50 združljivih domačih zvočnih sistemov in sinhronizirajte glasbo ter osvetlitev.

S priključkom za več naprav lahko glasbo upravlja več ljudi

Vi in prijatelji lahko s tehnologijo Bluetooth® istočasno povežete do tri pametne telefone s sistemom MHC-V82D. Skladbe boste lahko predvajali iz vseh svojih glasbenih knjižnic, zato bo izbor še večji.

Vrata USB omogočajo priključitev, predvajanje in polnjenje

Predvajajte skladbe, shranjene v napravi USB, ali pa ustvarite lastne sezname predvajanj po meri z neposrednim snemanjem s CD-ja na USB. Preprosto priključite napravo na vrata PLAY/REC in že se lahko začnete pripravljati na naslednjo zabavo, kjer boste predvajali vse svoje priljubljene skladbe. Ali pa vrata USB uporabite tudi za polnjenje pametnega telefona, ko ste na zabavi.

Specifikacije
S funkcijo 360° SOUND in dolgim nizkotonskim zvokom je doživetje zabave na voljo širšim množicam. Ob čistih in neposrednih vokalih ter utripanju 360-stopinjskih luči za zabavo in lučkah na zvočnikih lahko zaplešete in zapojete tudi sami ter prevzamete vlogo DJ-ja tako, da zvočnik nadzirate s kretnjami navpično in vodoravno ali v pametnem telefonu.
  • 360° SOUND in nizkotonski zvoki, ki se slišijo daleč

  • 360-stopinjske luči za zabavo in lučke na zvočniku

  • Upravljanje s kretnjami za zabavo in enostavno delovanje

  • Glasovno upravljanje v aplikaciji Fiestable/lučke za zabavo v aplikaciji Fiestable

  • Vgrajen DVD-predvajalnik z izhodom HDMI

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju