MHC-V83D

Vsaka zabava je lahko nepozabna

Zapolnite vsak kotiček prizorišča z vsesmernim zvokom zabave, ustvarite vzdušje festivala z utripajočim večbarvnim vsesmernim svetilom za zabave in osvetlitvijo zvočnika ali pokažite svoj pevski talent z načinom KARAOKE.

GLASBENI SISTEMI

Visokozmogljiv zvočni sistem V83D s tehnologijo BLUETOOTH®

MHC-V83D
Slika Visokozmogljiv zvočni sistem V83D s tehnologijo BLUETOOTH®

PMPC

€ 769,00

(z DDV)
Zabavne funkcije
Zabavne funkcije
Fiestable
Fiestable
HDMI®
Povezljivost
Trpežnost
Trpežnost
Zapolnite plesišče z izjemnim zvokom 

Zaplešite in zapojte ob najljubših skladbah povsod v prostoru. Visokozmogljivi visokotonci ter visokozmogljive in poševne zvočniške enote srednjega dosega poskrbijo za eksplozijo vaših zabav z mogočnim in živahnim zvokom ter s čistimi vokali, ki zadovoljijo vsakega obiskovalca zabave. 

Zvok v živo
Glasba lahko zveni kot v živo

S tehnologijo DSP ustvarite festivalsko vzdušje, saj glasba ustvari resnično prostorsko doživetje festivalske glasbe in koncerta v živo. 

DSEE
Obnovi podrobnosti digitalnega zapisa glasbe

Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) obnovi podrobnosti stisnjene glasbene datoteke in reproducira visokokakovosten zvok, ki je bližje izvirnemu posnetku na
CD-ju. 

Ustvarite nepozabno vzdušje 

Z vsesmernim svetilom za zabave in osvetlitvijo zvočnika bo vaš plesni prostor osvetljen od tal do stropa. Večbarvni trakovi z razpršenimi valovi globoko modre, nebeško modre in zelene svetlobe ustvarjajo pristno vzdušje
nočnega kluba ali festivala na prostem.

Spoznajte vsesmerno svetilo za zabave

V videoposnetku si oglejte delovanje vsesmernega svetila za zabave.

Pokažite svoj pevski talent

Pripravite zabavo za vse – z dvema vhodoma za mikrofon lahko skupaj z gosti zapojete ob najljubših skladbah. Na enega od vhodov lahko priključite kitaro in sistem uporabite kot ojačevalnik za kitaro, s čimer poskrbite za pridih rock and rolla. Na voljo so trije načini – "Clean" za čisti zvok, "Overdrive" za rokerski zvok kitare in "Bass" za bas kitaro. Enota je opremljena tudi z dvema držaloma za mikrofon, kamor ju na koncu lahko varno pospravite.

Roka, ki prikazuje nadzor s kretnjami
Nadzor s kretnjami navpično in vodoravno

Z zamahom roke navpično ali vodoravno lahko preskočite skladbo, zamenjate učinek flanger z učinkom WAH, vklopite mikrofon za karaoke, nadzirate glasnost mikrofona in povišate glasnost. S kretnjami hitro in enostavno upravljate funkcije zvočnika MHC-V73D, lučke ter poskrbite za pravo razpoloženje na zabavi. 

Sledite ritmu z načinom TAIKO

Mešanico posnetkov z načinom TAIKO dopolnite s svojim bobnanjem in preskusite svoj ritem v tekmovanju s prijatelji v načinu TAIKO Game. 

Z aplikacijo Fiestable imate zabavo v svojih rokah

Aplikacija Fiestable je zabavna, intuitivna in enostavna za popoln nadzor nad sistemom MHC-V83D. Če želite uporabljati aplikacijo Fiestable, morate najprej prenesti aplikacijo Sony | Music Center. Glasbo, osvetlitev in še več lahko nato preprosto upravljate z dotikom telefona ali glasom.

Slika telefona Xperia
Pustite prijateljem, da ustvarijo seznam predvajanja glasbe za zabavo prek aplikacije Fiestable

Z aplikacijo Fiestable lahko vsakdo dopolni seznam predvajanja s svojimi najljubšimi skladbami. Vaši gostje lahko glasbo, ki jo imajo shranjeno v svojih pametnih telefonih, dodajo prek vašega omrežja Wi-Fi®, zato nikoli ne bo zmanjkalo glasbe.   

Slika telefona Xperia
Poiščite pevsko superzvezdo z ocenjevanjem karaok v aplikaciji Fiestable 

Na zabavi lahko z lestvico za karaoke pripravite tekmovanje za kralja ali kraljico karaok. Če se kdo uvrsti med najboljših 10, lahko svoje ime in naslov pesem zabeleži na točkovni lestvici.

Kralj zabave
Postanite kralj zabave 

Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable.
Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Bodite na čelu zabave kar na plesišču

S Sony | Music Center lahko upravljate glasbo in nastavitve zvoka neposredno v telefonu. Poleg tega lahko v aplikaciji Fiestable nadzirate barvo svetlobe in aktivirate načina DJ in KARAOKE. Intuitivni nadzor gibanja
pa vam omogoča spreminjanje nastavitev že z obratom v zapestju. 

Music Center
Google Play
Sony | Music Center za Android
App Store
Sony | Music Center za iOS
Filmi in televizijske oddaje so zdaj še bolj dramatični 

Povežite MHC-V83D s televizorjem ter si oglejte najljubše filme, televizijske oddaje in športne dogodke na povsem nov način. 

HDMI®
Izhod HDMI™ za preprosto nastavitev

Prek izhoda HDMI™ (ARC) lahko sistem preprosto priključite na televizor in
ob gledanju televizijskih vsebin ali vsebin z DVD-jev uživate ob mogočnem zvoku, ki ga ponujajo zvočniki
MHC-V83D.

DVD
Oglejte si filme z vgrajenim DVD-predvajalnikom

Vaša dnevna soba se lahko spremeni v kinodvorano, kjer pripravite čudovite filmske večere za družino in prijatelje. Vživite se v dramatične prizore ob mogočnem zvoku in zvočnem tlaku, ki vas postavi v središče dogajanja.

Razširite vzdušje zabave z
brezžično povezavo

Uživajte v mogočnejšem in polnejšem zvoku ter sinhronizirani osvetlitvi. Brezžična zabavna veriga vam omogoča, da svoj MHC-V83D prek povezave Bluetooth® povežete s katerim koli od 50 združljivih visokozmogljivih zvočnih sistemov.

NFC Bluetooth
NFC™ in Bluetooth  

S tehnologijama Near Field Communication (NFC™) in Bluetooth® ne potrebujete žičnih povezav in zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo, ki podpira NFC™, se dotaknite zvočnika MHC-V83D za hitro ter brezhibno povezavo in začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC™? Nič hudega. Vzpostavite povezavo Bluetooth® in že ste pripravljeni. 

Zabavna veriga
Sinhronizirajte zvok z brezžično zabavno verigo

Prek povezave Bluetooth® lahko povežete do 50 združljivih visokozmogljivih zvočnih sistemov za še boljše zvočno doživetje in več užitka pri gledanju sinhronizirane osvetlitve ob zvočnikih. 

Povezovanje z napravami
Povezava z več napravami

Tehnologija Bluetooth® vam omogoča, da s prijatelji s sistemom MHC-V83D istočasno seznanite do tri pametne telefone. Izbor skladb je še večji, saj jih lahko predvajate iz vseh glasbenih knjižnic. 

DAB+
S tehnologijo DAB+ slišite več 

S sprejemnikom, ki je združljiv s tehnologijo DAB+, bodo vaše najljubše radijske postaje
povsod z vami. 

Zasnovan za vzdušja zabave 

Uporabnost in trpežna konstrukcija zvočnika MHC-V83D odpravljata vaše skrbi,
da zvočnik ne bi bil kos vzdušju zabave. 

Model omarice
Izdelan za hudo zabavo

Enoto z vseh strani obdaja trda plastika, vogali pa so še dodatno zaščiteni, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo sistema MHC-V83D in enostaven transport do vseh mest za zabavo.

Trpežna nadzorna plošča, odporna proti pljuskom 

Zgornja površina sistema MHC-V83D je odporna proti pljuskom in enostavna za čiščenje, zato se zabava ne prekine, če se razlije pijača. Z gumbom za zaklepanje zabave lahko za 30 sekund onemogočite druge gumbe, da odpravite nered.

Zaščita proti pršenju
Prenašanje
Nagibanje in vlečenje ali potiskanje po kolescih za enostaven transport 

Ko želite MHC-V83D premakniti, preprosto primite priročen ročaj za prenašanje in nagnite enoto proti sebi, nato pa jo na močnih kolescih potisnite do mesta, kjer bo zabava.

Specifikacije in funkcije

Vsesmerni zvok za zabavo poskrbi za dobro razpoloženje velike množice ljudi, kar popestrite še z utripajočo vsesmerno osvetlitvijo za zabavo in lučjo v zvočniku. Z aplikacijo Fiestable za upravljanje seznama predvajanja in lestvice za karaoke pa se zabava lahko še bolj razvname. Po zaslugi ščitnikov in kolesc transport še nikoli ni bil tako preprost.
  • Vsesmerni zvok zabave

  • Vsesmerno svetilo za zabavo in luči na zvočniku

  • Seznam predvajanja glasbe za zabavo in lestvica za karaoke v aplikaciji Fiestable

  • Integrirani DVD-predvajalnik z vhodom HDMI™

  • Upravljanje s kretnjami za zabavo in enostavno delovanje

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju