GLASBENI SISTEMI

Visokozmogljiv zvočni sistem V90DW MUTEKI

MHC-V90DW
Slika Visokozmogljiv zvočni sistem V90DW MUTEKI

PMPC

€ 1.466,00

(z DDV)
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V90DW MUTEKI
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V90DW MUTEKI
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V90DW MUTEKI
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V90DW MUTEKI
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V90DW MUTEKI
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V90DW MUTEKI
Slike Visokozmogljiv zvočni sistem V90DW MUTEKI
Logotip sistema MCH-V90DW MUTEKI
MUTEKI

Vrhunski mogočni zvok (zvok, ki vas strese) in zasnova »Massive design«.

Več glasbe, luči in zabave

Želite prirediti večjo zabavo? MHC-V90DW ponuja vse, kar potrebujete za nepozabno noč: osvetlitev v slogu disko kluba, zabavne funkcije in izjemen zvok iz 10 zvočnikov. 

Zabavne funkcije sistema MHC-V90DW
Zabavne funkcije

Vklopite svetle luči za zabavo, dopolnite mešanico s svojim glasom in s funkcijo nadzora s kretnjami ustvarite zvočne učinke DJ.

NFC in BLUETOOTH® za MHC-V90DW
Enostavno brezžično pretakanje

Vzpostavite povezavo BLUETOOTH® s hitrim povezovanjem NFC ali pa uporabite storitve pretakanja prek povezave Wi-Fi.

DVD-predvajalnik z izhodom HDMI sistema MHC-V90DW
DVD-predvajalnik z izhodom HDMI

Z DVD-predvajalnikom boste lahko uživali ob bogatem zvoku filmov. Za pošiljanje videosignala v televizor uporabite izhod HDMI.

Mogočen zvok, ki se razprši po celotnem plesišču

Ogromen zvočni tlak Zvočniki za daljnosežen zvok. Nizki toni epskih razsežnosti in čisti visoki toni. Izjemen zvok iz zvočnika MHC-V90DW, ki je visok 170 cm, potuje naravnost v ozadje plesišča.

Popestrite noč

Ob zvočniku MHC-V90DW z vgrajeno osvetlitvijo bodo vsi začutili neustavljivo željo po plesu. Medtem ko sij svetlih luči v zvočnikih ustvari občutek pristnega disko kluba, pa barvne lučke za zabavo projicirajo svetlobne vzorce na zadnji steni.

Bodite v središču dogajanja

Zvočnik MHC-V90DW ponuja namenske vhode za mikrofon in kitaro, tako da lahko zabavate množico tudi s petjem in igranjem na instrument ob predvajanju najljubših skladbah iz zvočnika. 

Ilustracija mikrofona in električne kitare
Bodite DJ, ki nadzira glasbo s kretnjami 

Z vgrajeno funkcijo za nadzor s kretnjami upravljate funkcije DJ-način, vzorčevalnik in način za karaoke. Zvočne učinke disko kluba ustvarite tako, da podrsnete izbirne možnosti ali pa nadzirajte glasbo s potezami listanja in obračanja kolesca.

Logotip za Music Center
Bodite na čelu zabave kar na plesišču

S Sony | Music Center upravljate glasbo in nastavitve zvoka kar v telefonu. Z vtičnikom za Fiestable imate nadzor nad barvo svetlobe, prilagajate izenačevalnik ali vklop DJ-načina in načina za karaoke. Z intuitivnim nadzorom gibanja vse spremembe izvedete že z nekaj obrati v zapestju.

Sony | Music Center za Android
Sony | Music Center za iOS
Fiestable za Android
Fiestable za iOS
Več načinov povezave
DVD-predvajalnik s HDMI sistema MHC V90DW
Še bolj doživeti filmi

Z vgrajenim DVD-predvajalnikom lahko uživate ob gledanju najljubših filmov ob mogočnem zvoku, ki ga ponuja MHC-V90DW. Preprosto vstavite disk in prek izhoda HDMI pošljite videosignal v TV ali projektor.

Pretakanje prek povezave Wi-Fi
Pretakajte glasbo prek povezave Wi-Fi

Do najljubših internetnih storitev pretakanja dostopajte prek povezave Wi-Fi, medtem ko v telefonu nadzirate seznam predvajanja. 

NFC™ in BLUETOOTH®
Povežite se brezžično

S tehnologijo NFC z enim dotikom lahko takoj vzpostavite povezavo Bluetooth®. Lahko v nastavitvah naprave tudi ustvarite povezavo Bluetooth®.

Vhod USB
Priključite prek povezave USB

Za hitro povezovanje digitalnih glasbenih formatov, vključno s formati mp3, AAC, WAV/AIF, FLAC, ALAC in DSD, uporabite USB. USB lahko uporabite tudi za polnjenje telefona, da mu nikoli ne zmanjka energije.

Nagibanje in vlečenje ali potiskanje po kolescih za enostaven transport

Zvočnik MHC-V90DW lahko kadar koli premaknete tako, da enostavno primete priročno ročico za prenašanje in ga nagnete nazaj. Čvrsta kolesca vam omogočajo, da zvočnik zapeljete vse do mesta zabave.

Več zvočnikov in manj žic

Želite povečati glasnost? Z brezžično zabavno verigo lahko priključite do 10 združljivih zvočnikov in si zagotovite še mogočnejši zvok. Vse je mogoče doseči prek povezave Wi-Fi, zato ne potrebujete nobenega priključnega kabla.

Kako nastaviti zvočni sistem MUTEKI

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe zvočnika? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Navodila po korakih najdete v naših videovadnicah.

Specifikacije in funkcije

Z domačim zvočnim sistemom MHC-V90DW bodo na zabavi uživali prav vsi. Zvočnikov je deset, zato je glasnost obsežna, zaradi razpršenega zvoka, ki prihaja iz njih, pa lahko udeleženci zabave slišijo zvok iz vseh kotov. Če vklopite še vdelane lučke, bo zvok zabave popoln.
  • 170 cm visok stolp z zvočniki za razpršen zvok

  • Svetlobni učinki za zabavo, svetlobni učinki zvočnika in DJ-učinki z aplikacijo Fiestable

  • Vgrajen DVD-predvajalnik z izhodom HDMI

  • Glasbo upravljate enostavno prek pametnega telefona s funkcijami nadzora s kretnjami in nadzora gibanja

  • Ročica in kolesca za priročen transport

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju