Skoči na vsebino
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem

Značilnosti

Zmogljiv zvok, ki se prostorsko razprši, za velike zabave

Iz nagnjenih zvočnikov na vrhu sistema potuje zvok nad množico, dodatno pa se razprši še zaradi ohišja z odprtim hrbtiščem. Zaradi lijakaste zasnove vsakega od 10 zvočnikov zvok potuje dlje, zato lahko v glasbi uživa prav vsak.

Zaradi svetlobnih učinkov in osvetlitve zvočnika boste imeli občutek, da ste na plesišču v disko klubu

Zaradi barvnih lučk za zabavo, ki sijejo skozi objektiv, se svetloba v slogu disko kluba razprši izza zvočnika MHC-V90DW. Močna svetloba v vsakem posameznem zvočniku spredaj pa ustvari razburljivo vzdušje zabave. Luči lahko upravljate z aplikacijo Fiestable ali v samem sistemu in opazujete, kako usklajeno utripajo v ritmu klubskega plesišča.

Nadzor s kretnjami omogoča upravljanje zvoka in nastavitev tako, da podrsnete izbirne možnosti 

Zabaven in intuitiven nadzor s kretnjami omogoča upravljanje funkcij zvoka, vključno z DJ-načinom, načinom vzorčevalnika in načinom za karaoke. S štirimi načini za upravljanje lahko s potezami listanja ali obračanja upravljate glasnost, izbirate skladbe in veliko več. 

S funkcijo karaoke lahko zapojete ob skladbah

Tudi sami zapojte ob glasbi, ki prihaja iz radia, avdio vhoda, s CD-ja ali DVD-ja ali pa iz telefona. Preprosto priklopite mikrofon in vklopite način karaoke, MHC-V90DW pa bo nadomestil vokale v skladbi z vašimi.

Vhod za kitaro vam omogoča, da tudi sami postanete glasbeni ustvarjalec

Preprosto ga priklopite in pritisnite tipko za kitaro in že se lahko z igranjem svojega instrumenta vključite v miks. Igrate lahko le instrument ali pa priključite mikrofon in zraven še zapojete.

Z načinom »Fiesta Mode« (Način zabave) lahko zvok zabave pričarate kjer koli

Z gumbom »Fiesta Mode« (Način zabave) lahko močne zvočne vibracije, ki jih je drugače mogoče najti v glasbenih dvoranah, ustvarite v vsakem okolju, tudi na prostem.

Prilagodite nastavitve v aplikacijah Sony |Music Center in Fiestable

Z aplikacijo Sony Music Center zlahka nadzirate zabavo na plesišču. Izberite najljubše sezname predvajanj in uvrstite naslednjo skladbo v čakalno vrsto kar s pametnim telefonom. Z izbirno aplikacijo Fiestable, ki se izvaja v aplikaciji Sony | Music Center, lahko brezžično spremenite barvo osvetlitve zvočnikov ali vklopite DJ-učinke in učinke za karaoke. Zaradi funkcije za intuitivni nadzor gibanja lahko vse to dosežete že z nekaj obrati v zapestju. 

Brezžično lahko povežete še druge zvočnike

Zaradi brezžične tehnologije Party Chain boste iz več zvočnikov izvabili mogočen zvok, ne da bi morali priključiti en sam povezovalni kabel. Preprosto sinhronizirajte združljive zvočnike za poslušanje v več prostorih v omrežju Wi-Fi, tako da bodo vsi istočasno predvajali isto glasbo.

Pretakajte zvok prek povezave Wi-Fi

Z vgrajeno funkcijo Chromecast built-in lahko pretakate najljubše zvočne vsebine v MHC-V90DW prek omrežja Wi-Fi. Dostopate lahko tudi do glasbenih datotek v PC-ju s podporo za DLNA ali v domačem predstavnostnem strežniku.

Vgrajeni DVD-predvajalnik dopolnjuje vzdušje z zvokom epskih razsežnosti ob gledanju filmov

Priključite zunanji televizor ali projektor in uporabite vgrajeni DVD-predvajalnik za predvajanje filmov, med tem ko uživate ob poslušanju zvoka iz zvočnikov MHC-V90DW. Ob zmogljivi glasnosti in zvočnem tlaku se lahko vživite v dogajanje vsakega prizora, saj vas postavita v središče dogajanja. 

Izhod HDMI za enostavno nastavitev

Izhod HDMI (ARC) vam omogoča, da preprosto priključite sistem na televizor. Uživajte ob gledanju običajnih DVD- in televizijskih vsebin ob izjemnem zvoku iz zvočnikov MHC-V90DW.

Enostavno priključite v vrata USB in predvajajte

Za hitro povezovanje z digitalnimi glasbenimi knjižnicami uporabite vrata USB. Naprava je združljiva z oblikami zapisov MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC in DSD, zato lahko družbo nemoteno zabavate s svojimi seznami predvajanja. Prek vrat USB lahko tudi napolnite telefon, zato se vam baterija ne bo nikoli izpraznila.

Brezhibno pretakanje s tehnologijama NFC in Bluetooth®

Komunikacija v bližnjem polju (NFC – Near Field Communication) in tehnologija Bluetooth® odpravljata potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Ko se z napravo, ki podpira NFC, preprosto dotaknete zvočnika MHC-V90DW, lahko hitro vzpostavite brezhibno povezavo in začnete pretakati glasbeno zbirko. Nimate povezave NFC? Nič zato. Vzpostavite povezavo Bluetooth® in že ste pripravljeni.

LDAC™ vam omogoča pretakanje kakovostnejšega zvoka prek povezave Bluetooth

LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa: 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth®, kar zagotavlja višjo kakovost ob brezžičnem pretakanju glasbe.

Kolesca in ročica omogočajo preprosto prenašanje 

MHC-V90DW je narejen za preprost transport. Kolesca in ročica omogočajo, da zvok, ki zapolni prostor, prenesete kamor koli.

Poslušanje v več prostorih in brezžična funkcija za glasbo brez meja

Pustite, da vas glasba obda v vseh prostorih doma s poslušanjem v več prostorih in z brezžično funkcijo in jo nadzirajte z aplikacijo Sony | Music Center (prej imenovano SongPal). S to aplikacijo lahko povežete izbrane zvočniške module in zvočnike Sony. V skupinskem načinu lahko isto glasbo hkrati predvajate prek več zvočnikov, v enojnem načinu pa lahko prek več zvočnikov predvajate različno glasbo.

Specifikacije
Z domačim zvočnim sistemom MHC-V90DW bodo na zabavi uživali prav vsi. Zvočnikov je deset, zato je glasnost obsežna, zaradi razpršenega zvoka, ki prihaja iz njih, pa lahko udeleženci zabave slišijo zvok iz vseh kotov. Če vklopite še vgrajene lučke, bo vzdušje zabave popolno.
  • Visok stolp z zvočniki za razpršen zvok

  • LED-osvetlitev in DJ-učinki z aplikacijo Fiestable

  • Vgrajen DVD-predvajalnik z izhodom HDMI

  • Nadzor s kretnjami omogoča preprosto upravljanje glasbe

  • Ročica in kolesca za priročen transport

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju