GLASBENI SISTEMI

Visokozmogljiv domači glasbeni sistem z DVD-jem

SHAKE-X30D
Slika Visokozmogljiv domači glasbeni sistem z DVD-jem

PMPC

€ 789,00

(z DDV)
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem z DVD-jem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem z DVD-jem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem z DVD-jem
Slike Visokozmogljiv domači glasbeni sistem z DVD-jem

Značilnosti

Lijak za zvočni tlak za nizke tone, ki jih lahko občutite

Naj vas navdušijo osupljivi nizki toni z lijakom za zvočni tlak. Notranji zloženi lijak učinkovito izboljša zvočni tlak tako, da energijo potisne skozi ojačevalni kanal. Rezultat je učinkovitejši od običajnih, energijsko potratnih ojačevalnikov in obdelave signalov, saj nizkim tonom doda pravo ostrino in poln zvok.

LDAC™ vam omogoča pretakanje kakovostnejšega zvoka prek povezave BLUETOOTH®

LDAC je Sonyjeva nova zvočna tehnologija, ki omogoča brezžično predvajanje najkakovostnejšega zvoka prek povezave Bluetooth. LDAC, ki omogoča do 3-kratni prenos podatkov, zagotavlja napredno doživetje ob brezžičnem poslušanju vse vaše glasbe.

Zvočniki z LED-osvetljavo ustvarijo zabavno vzdušje

Ustvarite odlično vzdušje z zvočniki z LED-osvetljavo klubske kakovosti. Zvočniki z LED-diodami so na voljo v različnih barvnih vzorcih, od čiste bele do mavričnih barv. Svetloba je usklajena z ritmom glasbe, zato se moč in hitrost osvetljave ujemata z glasbo in vzdušjem.

Z DJ-učinki lahko skladbe popestrite po svoje

Navdušite množico z DJ-učinki. Štirje različni učinki so temelj vaše zabave: Flanger ustvari globok bučen učinek; WAH popači zvok; Isolator izpostavi poseben frekvenčni pas; PAN pa ponese zvok skozi zvočnike. DJ-učinke lahko preprosto uporabljate z aplikacijo in nadzorom s kretnjami za zabave. Ustvarjanje seznamov predvajanja za zabave še nikoli ni bilo preprostejše.

S funkcijo karaoke lahko zapojete ob skladbah

Enostavno se s prijatelji pomerite v karaokah: predvajalnik SHAKE-X30D priključite na televizor, vstavite DVD za karaoke in sledite besedilu na zaslonu. Dva vhoda za mikrofon in funkcije, kot so shranjevanje izbrane pesmi, točkovanje in odmev, omogočajo sestavo skupin prijateljev za vrhunsko tekmovanje v karaokah. Vgrajeno utišanje vokalov utiša pevski glas na CD-ju, da lahko prepevate najljubše skladbe.

Vhod za kitaro

Priredite lastne mini koncerte z vhodom za kitaro. Enostavno jo priključite, pritisnite tipko za kitaro in uživajte v zmogljivem zvoku svoje kitare. Igrajte le instrument ali pa priključite mikrofon in zraven še zapojte.

Vhod HDMI za enostavno nastavitev

Enostavno priklopite televizor za globok, mogočen zvok filmov in glasbe. Zaradi vrat HDMI za priklop potrebujete le en kabel.

Uživajte v filmih z vgrajenim DVD-predvajalnikom

Predvajajte DVD-je z vgrajenim predvajalnikom SHAKE-X30D. Uživajte v vsaki eksploziji, akciji in dramatičnem prizoru s kinematografskim prostorskim zvokom, ki vam bo dal občutek, da ste v samem središču dogajanja. Dnevno sobo spremenite v kino in gostite nepozabne filmske večere.

Brezhibno pretakanje z NFC in tehnologijo Bluetooth

NFC in Bluetooth za povezavo. Z napravo s podporo za NFC se preprosto dotaknite predvajalnika SHAKE-X30D za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate povezave NFC? Nič zato. Vzpostavite povezavo Bluetooth in že ste pripravljeni.

Združite glasbo z aplikacijo Sony | Music Center

Prenesite aplikacijo Sony | Music Center (ki se je v preteklosti imenovala SongPal) za pametni telefon ali tablični računalnik in upravljajte glasbeno zbirko. Vzpostavite povezavo prek tehnologije Bluetooth za enostaven dostop do najljubših skladb. Z aplikacijo lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka za odličen in uravnotežen zvok.

Enostavno priključite v vrata USB in predvajajte

Kopirajte skladbe med CD-ji in ključi USB. Enostavno priključite napravo v vrata za predvajanje/snemanje in že lahko začnete. Če snemate neposredno na ključ USB, lahko tudi povečate bitno hitrost s privzete hitrosti 128 kb/s na 256 kb/s in si zagotovite boljšo kakovost zvoka.

Zvočni vhod za razširitev zvočnega sistema

Izkoristite vse možnosti domačega glasbenega sistema. Dvojni vhod RCA omogoča priključitev na televizor, da lahko uživate v filmih in igralnih konzolah z dodatno močjo.

Vgrajen CD-predvajalnik za zbirko CD-jev

Z vgrajenim CD-predvajalnikom lahko predvajate klasične albume ali kompilacijske CD-je. S tem domačim glasbenim sistemom lahko predvajate plošče CD, CD-R in CD-RW ter tako poslušate studijske posnetke, mešane kompilacije in iz spleta prenesene skladbe.

Radijski sprejemnik FM za najljubše oddaje

Želite poslušati najljubše DJ-je? Z gumbom radia FM izberite postajo in poslušajte.

Specifikacije

Poskrbite za divjo zabavo z visokozmogljivim domačim zvočnim sistemom predvajalnika SHAKE-X30D. Občutite mogočne nizke tone iz lijaka za zvočni tlak in ustvarite pristno klubsko vzdušje z DJ-učinki in večbarvnimi LED-lučmi.
  • Lijak za zvočni tlak za mogočne nizke tone

  • LDAC za visokokakovostno poslušanje prek povezave Bluetooth

  • DJ-učinki za klubski zvok

  • S funkcijo karaoke lahko zapojete ob skladbah

  • Zaslon z LED-osvetlitvijo ustvari zabavno vzdušje

Dimenzije glavne enote (Š x V x G cm) (pribl.)
45,5 x 16,5 x 33,0
Dimenzije sprednjega zvočnika (Š x V x G cm) (pribl.)
36,8 x 58,5 x 39,1
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju