Slike Glasbeni videosnemalnik MV1
Slike Glasbeni videosnemalnik MV1
Slike Glasbeni videosnemalnik MV1
Slike Glasbeni videosnemalnik MV1
Slike Glasbeni videosnemalnik MV1
Slike Glasbeni videosnemalnik MV1

Značilnosti

Zvočna formata Linear PCM in AAC za raznoliko snemanje

Omogoča snemanje v želenem nestisnjenem formatu Linear PCM (LPCM) ali AAC za zvok CD-kakovosti in enostavno prenašanje v splet

Širokokotni 120° objektiv Carl Zeiss® Tessar®

Širokokotni 120° objektiv Carl Zeiss® Vario-Tessar® omogoča visokokakovostne videoposnetke izjemne ločljivosti, kontrasta in barvne reprodukcije, poleg tega pa lahko s širokim kotom z majhne razdalje v sliko zajamete celo glasbeno skupino in oder. Idealno za vse, od snemanja v vadnici do nastopov v živo.

CMOS-senzor Exmor™ R je idealen za šibko svetlobo

Sonyjev CMOS-senzor Exmor™ R je izjemno občutljiv: izraze na obrazih in hitre premike zajame tudi v temnem okolju, kot sta studio ali oder.

Globok stereo zvok s 120° mikrofonom X/Y

Snemalnik HDR-MV1 s 120° navzkrižno odprto konfiguracija mikrofonov snema stereo zvok, vendar za razliko od pametnih telefonov in običajnih videokamer široki kot omogoča zajem vseh tonov nastopajočega tudi v natrpanih prostorih. Poleg tega snema osredotočen na sredino, zato se glavni nastopajoči v skupini, ki je pogosto pevec, nikoli ne izgubi.

Možnost uporabe zunanjega mikrofona

Pri snemanju uporabite svoj najljubši mikrofon, tako da ga preprosto priključite na priključek MIC IN

Daljinski upravljalnik na dotik in izmenjava z enim dotikom

Z daljinskim upravljalnikom na dotik lahko pametni telefon ali tablični računalnik uporabljajte kot iskalo in daljinski upravljalnik za digitalni fotoaparat, izmenjava z enim dotikom pa vam omogoča prenašanje fotografij in videoposnetkov iz fotoaparata. ...Če v pametni telefon ali tablični računalnik Android s podporo za NFC namestite aplikacijo Imaging Edge Mobile, se lahko izognete zapleteni nastavitvi in enostavno vzpostavite brezžično povezavo tako, da se z napravo dotaknete fotoaparata. Fotoaparat lahko zdaj upravljate s pametnim telefonom in fotografirate prej nedosegljiva mesta ali tudi sami stopite v skupinski posnetek, fotografije pa lahko hitro prenašate v pametni telefon za izmenjavo v SNS. Nimate tehnologije NFC? Nič zato. Naprave lahko združite tudi ročno.

Več o tem

Snemanje visokokakovostnih videoposnetkov visoke ločljivosti 30p

Snemajte visokokakovostne videoposnetke visoke ločljivosti 1920 x 1080/30p tudi pri šibki svetlobi. Format mp4 format je idealen za deljenje in uživanje v filmih visoke ločljivosti v osebnem računalniku, računalniku Mac® in na internetu.

Brezhibno predvajanje z zvočno uskladitvijo

Časovno uskladite sliko in zvok. Zvočna uskladitev prilagodi zvok HDR-MV1 pri prenosu slike v druge naprave. Posnetek je profesionalne kakovosti.

Ročno prilagajanje glasnosti snemanja, enostaven nadzor na 2,7-palčnem LCD-zaslonu

Hitro nadzirajte, natančno nastavite in izboljšajte kakovost snemanja. Ročno nastavite glasnost snemanja v 31 korakih in izberite ustrezno glasnost za posamezno okolje nastopa. Glasnost snemanja lahko hitro preverite na svetlem 2,7-palčnem LCD-zaslonu.

Istočasno polnite baterijo in prenašajte podatke prek vrat USB

Snemalnik HDR-MV1 ima vrata USB za istočasno polnjenje baterije in dostopanje do vsebine v računalniku. Še več, s priloženo baterijo in izbirnim omrežnim napajalnikom (kupite ga posebej, AC-UD10) lahko upravljate med polnjenjem naprave.

Nizkoprepustni filter zmanjša hrup in očisti zvok

Glasbeni videosnemalnik ima nizkopropustni filter za zmanjšanje nizkofrekvenčnega zvoka. Popolno za zmanjšanje šuma med snemanjem, na primer šuma klimatske naprave ali vetra; tudi v najzahtevnejših okoliščinah ustvarjeni posnetki bodo zveneli odlično.

Uporabljate ga lahko tudi kot snemalnik Linear PCM

Včasih ne potrebujete slike, na primer pri snemanju skladbe med izvajanjem, ki jo želite deliti s člani skupine. HDR-MV1 lahko uporabite tudi kot hiter in enostaven snemalnik Linear PCM samo za zvok. Opremljen je tudi z majhnim zvočnikom, ki omogoča enostaven preizkus zvoka brez slušalk.

Nastavek za stojalo za stabilno snemanje

Pozabite stresene videoposnetke, ustvarjene z iPhoni in nekaterimi videokamerami. Z vgrajenim nastavkom za stojalo pritrdite snemalnik HDR-MV1 na stojalo za profesionalni videz čistih in jasnih slik.

Vhod za priključitev zunanje opreme

HDR-MV1 enostavno povežite s studijsko opremo, kot je mešalna miza, prek priključka LINE-OUT.

Specifikacije

  • Enosmerni, 120-stopinjski stereo mikrofon X/Y

  • Videoposnetki 1080p Full HD

  • Objektiv ZEISS Tessar

  • Vgrajen vmesnik Wi-Fi

  • Povezava NFC z enim dotikom

Vrsta objektiva
Objektiv ZEISS Tessar
Vrsta senzorja
CMOS-senzor Exmor R® z osvetlitvijo ozadja tipa 1/2,3 (7,77 mm)
Vrsta zaslona
6,7 cm zaslon Clear Photo LCD™ (tip 2.7) (230K), širok (16:9) (960 x 240)
Vhodni in izhodni priključki
Izhod HDMI (mikro), Reža za pomnilniško kartico, Večnamenski priključek/mikro USB, Vhod (analogni zvočni), Vhod za mikrofon, Vmesnik za slušalke

Kaj je v škatli?

Paket akumulatorskih baterij (NP-BX1), Kabel mikro USB, Pokrov objektiva, Pokrov, "Navodila za uporabo"

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju