Sony nudi objektive prihodnosti

Standardi za objektive se spreminjajo

Napredna zmogljivost fotoaparatov in vedno višji ustvarjalni ideali zahtevajo nov pristop pri razvoju tehnologije objektivov. Objektivi se morajo nenehno razvijati, da lahko omogočajo uporabo novih tehnik.

Sony je z jasno vizijo fotoaparatov prihodnosti povsem predelal svoje objektive.

Končno združeni visoka ločljivost in privlačna zameglitev – to je doseglo vodilno podjetje na področju slikovnih inovacij.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Novi standardi za objektive

En objektiv vam zagotavlja visoko ločljivost in spektakularne učinke zameglitve, kar omogoča nove ustvarjalne možnosti za snemanje in umetnost.

Nova raven ločljivosti

Za prihodnost v visoki ločljivosti

Ločljivost razkriva podrobnosti, ki so bistvo lepote. Ti izjemni objektivi bodo še vrsto let omogočali osupljivo podrobne posnetke.

Ločljivost, ki je korak pred evolucijo

Kakšni morajo biti izmenljivi objektivi, da bodo združljivi z vedno bolj zmogljivimi in naprednimi ohišji fotoaparatov? Sony je vodilna družba na področju razvoja, zato pozna odgovore. 

Resnica se skriva v podrobnostih

Najvišji standardi zasnove zagotavljajo osupljive podrobnosti in teksture. Sheme MTF dokazujejo, da pri ločljivosti ne sklepamo kompromisov. Slike so dokaz.

[1]Visok kontrast[2]Nizek kontrast * Slike so simulirane.

Nova raven učinkov zameglitve

Uresničite svojo vizijo

Prestopite meje običajnega in se podajte v svet navdušujočih slik – z 0,01-mikronsko natančnostjo novih izjemno asferičnih elementov (XA) objektiva zajamete resnico in lepoto vseh prizorov.

Vrhunska natančnost površine izboljša zameglitev

Izdelava asferičnih objektivov je precej zahtevnejša od enostavnih sferičnih modelov. Elementi objektiva XA zagotavljajo izjemno natančnost površine, ki odpravlja optične pomanjkljivosti za najčudovitejše učinke zameglitve.

[1–1] Površina standardnega asferičnega objektiva [1–2] Neželen učinek zameglitve [2–1] Površina izjemno asferičnega objektiva XA [2–2] Čudovit učinek zameglitve

Ravnovesje je ključno

Optika je zasnovana tako, da zagotavlja vrhunske učinke zameglitve, posamično umerjanje vsakega objektiva, tekoče prehode od izjemne ostrine do razkošno tekočih učinkov zameglitve.

 [1] Neželen učinek zameglitve [2] Dodelana zasnova za čudovite učinke zameglitve

Napredna simulacija za boljše učinke zameglitve

Napredna tehnologija za računalniško simulacijo omogoča vrhunske učinke zameglitve z optiko, ki zagotavlja razkošne, tekoče in prijetne učinke zameglitve ozadja brez grobih linij ali robov.

Profesionalno upravljanje in uporaba

Več kot samo osupljive slike

Vsi vidiki vrhunskih objektivov serije G so izpopolnjeni tako, da povsem izpolnjujejo zahteve pri delu v studiu ali na terenu. Neprekosljiva slikovna zmogljivost dopolnjujejo izjemna hitrost, učinkovitost in zanesljivost.

Prefinjeni sprožilniki izboljšajo ostrenje

Najboljša tehnologija sprožilnikov zagotavlja hitrejše in natančnejše ostrenje v ročnem ali samodejnem načinu. Z zanesljivim in natančnim ostrenjem lahko izkoristite vse možnosti teh izjemnih objektivov.

Brezhibno in zanesljivo delovanje

Trdno ohišje, številni krmilniki in zasnova, ki je odporna na prah in vlago, sodijo med številne značilnosti, ki zagotavljajo brezhibno delovanje v vseh razmerah snemanja.