Posebnosti na sejmu IFA 2018

Preverite, zakaj bo z našimi najnovejši izdelki zvok vašega najljubšega razvedrila pristnejši, njegova slika naravnejša, vaš občutek pa prijetnejši. #SonyIFA

Osupljiva resničnost

Naša strast je oblikovanje televizorjev, ki gledalcem podajo namen ustvarjalca. Televizorji serije MASTER Series ustrezajo kriterijem naših najboljših inženirjev in zagotavljajo prikaz čudovite slike. Prvič lahko ustvarjalci pustijo prosto pot domišljiji in si vizijo ogledajo doma. 

WH-1000XM3

SAMO GLASBA. NIČ DRUGEGA.

S pametnim poslušanjem, ki se prilagodi okoliščinam, v katerih poslušate glasbo, in z najboljšo zmogljivostjo odpravljanja šumov v panogi, ki smo jo še izboljšali, se lahko s slušalkami WH-1000XM3 še bolj prepustite tišini.

WF-SP900

Glasba za globlja doživetja

Na tekaški stezi, v bazenu ali oceanu boste s slušalkami WF-SP900 odkrili nov svet. Slušalke so popolnoma brezžične in ponujajo 4 GB vgrajenega pomnilnika, zato lahko glasbo poslušate kjer koli.

SRS-XB01

Kompaktna zasnova, mogočen zvok

Dodajte bas priljubljeni glasbi z zvočnikom, ki kljub svoji zabavno kompaktni velikosti zagotavlja sijajen zvok.

URA FES U

Nosite uro na svoj način 

Povzdignite modo na višjo raven z uro FES Watch U. E-papir z aktivno prilagodljivo matriko na številčnici in paščku zapestne ure omogoča spreminjanje videza ure s pritiskom gumba.

Xperia XZ3

Boljši prikaz, zvok in občutek.

Pobegnite iz vsakdana v svoj svet zabave z zaslonom Xperia XZ3. HDR OLED, stereo zvočniki in sistemom dinamičnih vibracij, ki so na dosegu roke v neverjetno tanki in brezmejni zasnovi.

Oglejte si glavni govor na sejmu IFA 2018

Oglejte si najnovejše izdelke in inovacije na svetovnem trgu.

Sony na sejmu IFA 2018: za javnost

Na naši strani za javnost so na voljo novice, ogledi in komentarji s sejma IFA 2018.

Odkrijte My Sony

Preprosto ustvarite račun My Sony in redno prejemajte vse najnovejše Sonyjeve novice.