Posebnosti sejmu IFA 2017

Preverite, zakaj bo z našimi najnovejši izdelki zvok vašega najljubšega razvedrila pristnejši, njegova slika naravnejša, vaš občutek pa prijetnejši.

#SonyIFA

WH-1000XM2

Neverjetno tihe in preprosto pametne

Brez težav in težkih nastavitev, ampak samo najboljša tehnologija za odpravljanje šumov v panogi, ki je prilagojena vam in vašemu življenju.

WI-1000X

Odpravite šum in poslušajte pametno

Prepustite se glasbi z najboljšo tehnologijo za odpravljanje šumov v panogi, enostavnimi pametnimi funkcijami in udobno zasnovo z ovratnim obročem.

WF-1000X

Brez kablov in šumov

Brez kablov, brez težav – najboljša tehnologija za odpravljanje šumov v panogi, ki je prilagojena vašemu okolju v minimalistični zasnovi.

Xperia™ XZ1

Možnost za bogatejšo izkušnjo

Podajte se v čudovit svet razvedrila, ki jo omogočajo Sonyjeve tehnologije. S fotoaparatom Motion Eye™ in zaslonom HDR vas bo navdušilo prav vse.

A1

Doživite popolnoma nov svet

Vrhunska črna in popolne barve za pristen prikaz sveta. Vsaka od več kot 8 milijonov samosvetlečih slikovnih pik je natančno upravljana. Sonyjev televizor OLED ustvari izvrsten in neprekosljiv kontrast.

Oglejte si otvoritveni govor

Udobno se namestite in si oglejte, kako smo svetu predstavili naslednjo generacijo inovativnih izdelkov.

Oglejte si zanimivosti s sejma IFA 2017

Na letošnjem sejmu smo predstavili zares nekaj nekaj inovativnih izdelkov. Oglejte si spodnjo galerijo in spoznajte razdelke, ki spreminjajo način ogleda, poslušanja in povezovanja.

Odkrijte My Sony

Preprosto ustvarite račun My Sony in redno prejemajte vse najnovejše Sonyjeve novice.