INZONE H9

Zaznaj. Reagiraj. Zmaga.

Izostrite čute in se pripravite na akcijo. Slušalke za igranje INZONE H9 vas prestavijo v središče dogajanja s prostorskim zvokom in odpravljanjem šuma za boljše zvoke in hitrejše reflekse. Izboljšajte svoje sposobnosti ter prvi zaznajte nasprotnike.

SLUŠALKE ZA IGRANJE IGER

Brezžične slušalke za igranje z odpravljanjem šuma INZONE H9

INZONE H9
Slika Brezžične slušalke za igranje z odpravljanjem šuma INZONE H9

PMPC

€ 300,00

(z DDV)
Dobitnik nagrade
Uradni partner za slušalke v VALORANT Champions Tour    

»Kakovost zvoka slušalk INZONE H9 boste takoj prepoznali.«

Laz | ZETA DIVISION
Tretje mesto na turnirju 2022 VCT STAGE 1 MASTERS Reykjavík/partner slušalk INZONE

Lazova fotografija s slušalkami INZONE H9 na glavi
Pridobite prednost pred svojimi nasprotniki z odpravljanjem šumov

Izboljšajte svoj zvok in izboljšajte rezultate z brezžičnimi slušalkami za igranje iger INZONE H9. S tehnologijo 360 Spatial Sound za igranje in izboljšanim odpravljanjem šumov boste vedno korak pred konkurenco, udobna zasnova pa vam bo omogočila daljše igralne seje. 

• Izjemna kakovost zvoka

• Udobno igrajte več ur

• Osebno prilagojen 360 Spatial Sound za igranje

• Preklopni usmerjen mikrofon s funkcijo utišanja

• Popolno za PlayStation®5

• Odpravljanje šumov

• Nastavitve INZONE Hub z možnostjo prilagajanja

Oglejte si slušalke INZONE H9
Izboljšano poslušanje je prava revolucija v igranju

Oglejte si, kako vam naše brezžične slušalke za igranje z odpravljanjem šuma INZONE H9 in funkcijo 360 Spatial Sound za igranje pomagajo slišati tudi najbolj prefinjene zvoke, da se boste prvi odzvali med misijami.

Prvi ukrepajte z natančnim zaznavanjem tarč

Zaslišite jih, preden oni zaslišijo vas. S funkcijo 360 Spatial Sound za igranje in našo preizkušeno tehnologijo strojne opreme lahko zaznate, kje so nasprotniki in kako daleč so. Celo igralci, ki se skrivajo v senci oziroma za stenami in ovirami, ne morejo dolgo ostati skriti.

Odkrijte tehnologijo 360 Spatial Sound za igranje

Naša tehnologija 360 Spatial Sound za igranje, ki se aktivira v programu INZONE Hub, predstavlja novo razvit virtualizator za igranje, ki reproducira prostorski zvok iz večkanalnega zvočnega signala, kot so to želeli ustvarjalci igre. Poleg tega boste z aplikacijo za pametne telefone 360 Spatial Sound Personalizer pridobili prostorski zvok, ki je optimiziran obliki vašega ušesa za resnično osebno prilagojeno igranje.

Izkusite tehnologijo 360 Spatial Sound za igranje

Želite preizkusiti naš prostorski zvok na svojih najljubših napravah? Nadenite si slušalke in se potopite. Občutite natančen izraz položaja, gibanja in dodatnih informacij o svojem nasprotniku.

Napredna tehnologija optimizira kakovost zvoka

Naše slušalke INZONE H9 smo zasnovali tako, da v življenje obudijo zvočno podlago vaše igre. Simetrična akustična struktura je dovolj prilagodljiva, da se prilega številnim različnim oblikam in velikostim glav ter hkrati izboljša kakovost in natančnost prostorskega zvoka.

Pristna poustvaritev čisto vsakega zvoka iz igre

Pri zasnovi membrane slušalke INZONE H9 smo uporabili naše znanje s področja glasbenih slušalk. Njena edinstvena oblika omogoča verno reprodukcijo zvokov pri zelo visokih frekvencah ter pristne nizke frekvence za izjemno realistično izkušnjo med igranjem.

Mogočni nizki toni 

Vodi na ohišju slušalk INZONE H9 uravnavajo in optimizirajo nizkofrekvenčno reprodukcijo zvoka za izjemno realistične nizke tone pri zvokih, kot so eksplozije in delovanje motorjev. Prisluhnite drami in intenzivnosti sveta iger v vaši okolici.

Udobno igrajte več ur

Slušalke INZONE H9 smo zasnovali za udobje, tudi med daljšimi igralnimi sejami. Slušalke so zasnovane za varno in stabilno nošenje z minimalnim pritiskanjem ob straneh – pripravljene na večurno akcijo.

Popolno objamejo vašo glavo

Široko in mehko oblazinjenje naglavnega traku enakomerno razporedi težo po celotni glavi za dolgotrajno udobje med nošenjem.

Tesno se prilega okrog vaših ušes

Gladke ušesne školjke iz mehkega usnja so oblikovane tako, da zmanjšajo pritisk na vaša ušesa z optimizacijo stika s stranskim delom glave. Ta izjemno raztegljiv material za ušesne školjke je zasnovan za udobje, stabilnost in zvočno izolacijo.

Zgolj igranje, brez drugih zvokov

Od grelnikov in računalniških ventilatorjev do gradbenih del, slušalke INZONE H9 odpravljajo šum z več mikrofoni in vas izolirajo pred motečimi zvoki. Za nepremagljivo igranje smo vključili tehnologijo dvojnega senzorja šumov, ki se uporablja v naši najboljši seriji 1000X.

Uživajte in bodite pozorni 

Med igranjem nikoli ne zamudite pomembnih zvokov, na primer telefonskega klica, zvonca ali govorjenja drugih. Način zvoka okolice, kot je uporabljen v slušalkah, vam omogoča takojšnji preklop med odpravljanjem šumov in zvokom iz okolice s pritiskom gumba na slušalkah. 

Moški s slušalkami INZONE H9 sedi za mizo z monitorjem in igro na zaslonu. Pogovarja se s partnerko spredaj desno
Popeljite svojo ekipo do zmage z jasno komunikacijo

Jasno in odločno usklajujte misije. Prilagodljiv usmerjen mikrofon z možnostjo preklopa navzgor in funkcijo utišanja vam omogoča enostavno komunikacijo s člani ekipe med igranjem.

Usmerjen na zvok osredotočen mikrofon

Visoko kakovosten usmerjen mikrofon, oblikovan tako, da ga lahko približate ustom, zagotavlja, da boste vedno jasno slišni. Ker je mikrofon usmerjen v dve smeri, jasno posname vaš glas celo med najbolj kaotičnimi trenutki igranja.

Bližnji posnetek slušalk INZONE H9 s prikazom ušesnih školjk in usmerjenega mikrofona, ki je podaljšan v levo
Logotip certifikata za Discord
S certifikatom za Discord

Slušalke potrjeno dobro delujejo v storitvi za glasovno, video in besedilno komunikacijo za glasovni klepet s prijatelji brez motenj med igranjem spletnih iger.

Prosto igrajte – brez žic, brez zamika

Naše brezžične slušalke za igranje INZONE H9 vam omogočijo svobodno igranje, saj vam ni treba misliti na moteče kable. Zahvaljujoč nizkemu zamiku ne boste nikoli nič zamudili, saj sta zvok in slika izjemno dobro sinhronizirana. 

Prebijte se skozi ves dan misij

Uživajte v igranju podnevi in celo ponoči z največ 32 urami neprekinjenega igranja z enim polnjenjem.

Enostavna ovalna zasnova za preprosto upravljanje

Naše slušalke INZONE H9 imajo ergonomsko zasnovane upravljalne gumbe in stikala, da boste med igranjem lahko enostavno spreminjali funkcije in nastavitve. 

Upravljalni elementi na levi strani

Na levi ušesni školjki so glavni upravljalni elementi, vključno z vrtljivim gumbom za glasnost, gumbom za odpravljanje šuma/zvoke iz okolice in utišanjem mikrofona. Na voljo je tudi usmerjen mikrofon in USB-vrata z LED-indikatorjem polnjenja.

Leva ušesna školjka z lokacijo gumba za glasnost, odpravljanja šuma/zvokov okolice, utišanjem mikrofona, mikrofonom in USB-vrati
Desna ušesna školjka s prikazom gumba za ravnovesje igra/klepet, vklop/izklop in Bluetooth
Upravljalni elementi na desni strani

Na desni ušesni školjki je gumb za ravnovesje igra/klepet ter gumba za vklop/izklop in Bluetooth

Igranje po vaši meri

Naša programska oprema za osebne računalnike INZONE Hub vam omogoča osebno prilagoditev vaše izkušnje INZONE H9 z nastavitvijo različnih načinov delovanja, kar vključuje tudi različne nastavitve zvoka in strojne opreme. Zvočne frekvence natančno prilagodite svoji igri za več jasnosti in boljše vzdušje prek funkcije izenačevalnika.

Popoln za PlayStation®5

INZONE H9 vam omogoča uživanje v pristnem zvoku Tempest 3D AudioTec sistema PlayStation® 5 za igranje z boljšim prostorskim učinkom. Deluje brez motenj s konzolami PlayStation®5 in zagotavlja posebne funkcije na PS5™ za izboljšano učinkovitost delovanja.

Z mislijo na trajnost

Naši izdelki niso lepi zgolj na pogled, so tudi prijazni do okolja. Embalaža izdelka INZONE H9 ne vsebuje plastike. Uporablja samo reciklirane materiale in netkano celulozo, kar odraža predanost družbe Sony k zmanjšanju vpliva naših izdelkov in praks na okolje.

Tri ploščice z izbiro trajnostnih materialov
Skupinski posnetek s prikazom slušalk, USB-sprejemnika in polnilnega kabla
Kaj je v škatli

Odprite embalažo svojih slušalk INZONE H9, ki vključuje kabel za polnjenje USB-C (1,5 m) in USB-sprejemnik.

Izostrite svoje čute z monitorji za igranje INZONE

Naši monitorji INZONE izboljšajo vašo izkušnjo igranja, da boste v celoti izkoristili vse svoje sposobnosti.Specifikacije in funkcije

Pripravite se na zmago z vrhunskimi slušalkami za igranje Sony INZONE H9. S tehnologijo 360 Spatial Sound za igranje bo vaš zvok ojačan za vašo misijo.
  • Tehnologija 360 Spatial Sound za igranje in natančno zaznavanje nasprotnikov

  • Mehko oblazinjenje naglavnega traku in udobne ušesne školjke iz sintetičnega usnja

  • Tehnologija dvojnega senzorja šumov vas loči od zvokov okolice

  • Način zvoka okolice se vam pomaga zavedati pomembnih zvokov iz okolice

  • Usmerjen mikrofon za ekipno komunikacijo brez motenj

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju