Perfect for PlayStation®5

Povežite TV BRAVIA XR s konzolo PlayStation®5 za fantastično igralno doživetje.

BRAVIA XR in HT-A9 sta odlična za igranje Gran Turismo® 7

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Prostorski zvok, ki se ujema z akcijami in prizori

S pomočjo naše tehnologije zvoka iz zaslona sam zaslon postane zvočnik. To pomeni, da zvok prihaja iz mesta, kjer se odvija na zaslonu.

Maksimizirajte potencial svoje konzole PS5™ s televizorjem BRAVIA XR
Sliki razdeljenega zaslona Gran Turismo 7 s prikazom razlike med vklopljeno in izklopljeno samodejno barvno preslikavo HDR

Simulirane slike na zaslonu

Samodejna barvna preslikava HDR

Samodejna barvna preslikava HDR takoj optimizira nastavitve HDR med začetno nastavitvijo PS5™. Celo v temnih sencah in svetlih poudarkih bodo vidne natančne podrobnosti in realistične barve.

Dva TV-ja BRAVIA s konzolo PS5™. Na levem je igralni način vklopljen. Na desnem je igralni način izklopljen.
Samodejni slikovni načini za žanr

BRAVIA XR samodejno preklopi v način igranja s PS5®, da zmanjša zakasnitev in izboljša odzivnost. Med ogledom filmov preklopi nazaj v standardni način za bolj izrazne prizore

Grafika kaže konzolo PlayStation®, ki pretaka vsebino na TV-zaslone v različnih sobah ter še na dodaten zaslon na drugi, oddaljeni lokaciji.
Pretakajte igre PlayStation® v svoj televizor BRAVIA

PS Remote Play vam omogoča oddaljeno upravljanje konzole PlayStation® z druge lokacije. Potrebujete zgolj združljivo napravo, kot je televizor BRAVIA, in visokohitrostno internetno povezavo . Prek aplikacije PS Remote Play lahko pretakate PS5®ali PS4 igre v televizor BRAVIA in igrate iz druge sobe v stanovanju ali z druge oddaljene lokacije.

Spoznajte našo ponudbo televizorjev za igranje
Druge funkcije za igranje
Posnetek zaslona kaže meni z nastavitvami igranja BRAVIA prek prizora iz God of War Ragnarok
Eno mesto za vse vaše nastavitve iger

Nikoli ni bilo lažje natančno prilagoditi stanja, nastavitve in funkcije pomoči v igrah. Vse nepogrešljive predmete imate pri roki za enostavnejšo in bolj udobno igranje.

Multi-View, prelomna funkcija

Predstavljajte si, da lahko na eni strani zaslona igrate igro, na drugem pa istočasno v storitvi YouTube gledate videoposnetek z navodili za igranje. Multi-View vam prav to omogoča – ne potrebujete dodatnega zaslona.

Posnetek zaslona kaže Multi-View z igro God of War Ragnarok na levi strani in aplikacijo YouTube na desni strani
Razdeljen zaslon z dirkaško igro s funkcijo Dolby Vision na levi in SDR na desni
Dolby Vision za igranje. Podprto.

Take bi morale biti vaše igre. Neverjetno živahne barve, življenjski kontrast v svetlobi in temi ter intenzivna svetlost. S tehnologijo Dolby Vision bo igranje doseglo povsem nov nivo globine in realizma.

Različne funkcije v HDMI 2.1

Z zmogljivostjo 4K/120 sličic/s, tehnologijo Variable Refresh Rate in načinom Auto Low Latency Mode nudijo naši televizorji nemoteno premikanje za izjemno izkušnjo igranja