SPREJEMNIKI IN PREDVAJALNIKI

DSX-GS80 | Visokozmogljiv digitalni predstavnostni sprejemnik

DSX-GS80
Slika DSX-GS80 | Visokozmogljiv digitalni predstavnostni sprejemnik

PMPC

€ 230,00

(z DDV)
Slike DSX-GS80 | Visokozmogljiv digitalni predstavnostni sprejemnik
Slike DSX-GS80 | Visokozmogljiv digitalni predstavnostni sprejemnik
Slike DSX-GS80 | Visokozmogljiv digitalni predstavnostni sprejemnik
Nadzirajte zvok povsod v avtomobilu

Globok in čist zvok se lahko z zmogljivim ojačevalnikom z možnostjo 2-ohmske impedance zvočnika razprši povsod v avtomobilu. Zaradi prefinjenega vmesnika in glasovnega nadzora je enostavna uporaba tudi funkcij za povezljivost, kot so navigacija, sporočanje in telefonski klici.

4 x 100 W
Visokozmogljiv ojačevalnik

S štirikanalnim ojačevalnikom dobite vgrajeno moč, ki je bila prej dosegljiva le z zunanjimi ojačevalniki.

ikona glasovnega upravljanja
Upravljajte z glasom

Z glasovnimi ukazi dobite navodila za pot, predvajajte glasbo in komunicirajte s stiki v pametnem telefonu.

Logotip aplikacije Music Center
Prilagajanje na dosegu prstov

Poenotite uporabo avtomobilskega zvočnega sistema in pametnega telefona z nadzorom izbranih aplikacij v glavni enoti in prilagajanjem nastavitev avtomobilskega zvočnega sistema kar v pametnem telefonu.

Dvojna povezava

Povežite prvi telefon s tehnologijo Bluetooth® za dostop do navigacije, predvajanja glasbe in komunikacijskih funkcij. Drugi telefon lahko hkrati povežete za opravljanje in sprejemanje klicev.

Ikona glasovnega upravljanja
Glasovni nadzor za Android

Z glasovnim upravljanjem lahko pridobite navodila za pot, pošljete sporočila in predvajate skladbe v pametnem telefonu s sistemom Android.

Ikona mikrofona
S seboj na pot vzemite Siri

Z aplikacijo Siri Eyes Free povežite svojo napravo s sistemom iOS, da boste lahko upravljali glasbo, navigacijo, sporočanje in še veliko drugega.

Upravljanje z govorom

Uživajte v priročnih funkcijah pametnega telefona, pri čemer vam ni treba nikoli umakniti pogleda s ceste. Z glasovnim upravljanjem lahko upravljate glasbo, pridobite sprotna navodila za vožnjo in komunicirate s stiki – vse to poteka prek enostavnih govornih ukazov.

4 x 100 W zvoka med vožnjo

Vgrajeni ojačevalnik razreda D zagotavlja ogromno moč ob minimalnih motnjah in zvok, ki je kristalno čist tudi, ko je najglasnejši. 

Pogled na DSX-GS80 od zgoraj
Optimirano za odličnost

Razporeditev vezij in komponent je premišljena, zato je stopnja šuma nizka, prenašanje električne energije pa izjemno učinkovito.

Podrobnost izdelka DSX-GS80
Natančna postavitev napajalnega bloka

Namestitev napajalnega bloka v bližino vhoda in ojačevalnika zagotavlja minimalno izgubo energije, elektrolitski kondenzatorji pa zagotavljajo natančne in odzivne nizke tone.

Prikaz izdelka DSX-GS80
Hlajenje in prezračevanje

Velik hladilnik z optimalno zasnovanim krilom zagotavlja učinkovito prezračevanje, ki preprečuje pregrevanje.

Glasba, kot jo želite slišati

Na voljo so različne možnosti prilagajanja, s katerimi prilagodite zvočno doživetje svojim željam. Možnosti neposredne priključitve globokotonca in 2-ohmska impedanca zvočnika vam omogočata, da priključite globokotonec neposredno na vgrajeni ojačevalec razreda D skupaj z več zvočniki ter zagotovite globok zvok, ki zapolni avtomobil.

Možnost prilagajanja na dosegu prstov

Aplikacija Sony Music Center za pametne telefone omogoča enotno uporabo avtomobilskega zvočnega sistema in pametnega telefona, tako da lahko nadzirate vire glavne enote ter izbrane aplikacije v pametnem telefonu. Na daljavo lahko izberete različne nastavitve, vključno z glasnostjo, uravnoteženostjo, utišanjem vokalov, funkcijo EXTRA BASS™ in z 10-pasovnim izenačevalnikom. Na ta način lahko nastavite tudi osvetlitev, položaj sedenja in konfiguracijo globokotonca. Z vtičnikom Advanced Car Audio Setting lahko izkoristite tudi prednosti, ki jih prinašajo dodatni kontrolniki za natančno prilagoditev zvoka.

Vhod USB za predvajanje glasbe iz iPhona ali iPoda

Glasbo lahko preprosto predvajate iz naprav s sistemom iOS. Priključite kabel USB in upravljajte osnovne funkcije predvajanja, medtem ko si na zaslonu ogledujete informacije o skladbi.

Popestrite armaturno ploščo

Z dinamičnim barvnim osvetljevalnikom izberite med številnimi barvami in vzorci, ki ustrezajo opremi v vašem avtomobilu. Opazujte, kako se barva enote spreminja v skladu z glasbo. 

Ikona volana
Preklapljajte med skladbami na volanu

V združljivih vozilih preprosto nastavite osnovne krmilne elemente na volanu za upravljanje zvoka brez pretvornika signalov.

Logotip za FLAC
Predvajajte datoteke FLAC

Združljivost z obliko zapisa FLAC pa omogoča predvajanje zvočnih datotek brez izgub za uživanje v vseh glasbenih podrobnostih. 

Specifikacije in funkcije

Upravljanje je enostavno, zvok pa se lepo razprši povsod v notranjosti avtomobilu. Zaradi prefinjenega vmesnika in glasovnega upravljanja je uporaba funkcij za predvajanje glasbe, navigacijo, sporočanje in klicanje enostavna. EXTRA BASS™ in zmogljiv ojačevalnik z možnostjo 2-ohmske impedance zvočnika¹ ponuja zvok, ki je dinamičen in mogočen.
  • Z dvojno povezavo Bluetooth® lahko hkrati povežete dva pametna telefona

  • Glasovno upravljanje z aplikacijo Siri Eyes Free in s sistemom Android

  • Maks. izhodna moč 4 x 100 W (45 W RMS) z možnostjo 2-ohmske impedance zvočnika

  • Ustvarite navidezne zvočnike pred sabo s funkcijo Dynamic Stage Organizer

  • Dvoje vrat USB omogoča istočasno priključitev pametnega telefona in naprave USB

EXTRA BASS
Da (1,2)
DSO (Dynamic Stage Organizer)
Da
Izhodna moč
4 x 100 W
Predizhod
x 3
Izhod za globokotonec
Da
AUX
Da (spredaj)
Pomnilnik za varnostno kopiranje
Da
USB
Da (spredaj + zadaj)
Bluetooth®
Da
Protokol MTP (Media Transfer Protocol) za USB
Da
Protokol AOA (Android Open Accessory) za USB
Da (2.0)
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju