Slike MEX-N5300BT | CD-sprejemnik
Slike MEX-N5300BT | CD-sprejemnik
Slike MEX-N5300BT | CD-sprejemnik
Slike MEX-N5300BT | CD-sprejemnik
Slike MEX-N5300BT | CD-sprejemnik
Slike MEX-N5300BT | CD-sprejemnik
Slike MEX-N5300BT | CD-sprejemnik
Slike MEX-N5300BT | CD-sprejemnik
Slike MEX-N5300BT | CD-sprejemnik
Slike MEX-N5300BT | CD-sprejemnik
Slike MEX-N5300BT | CD-sprejemnik
Slike MEX-N5300BT | CD-sprejemnik
Dvakrat več povezljivosti in barv

 CD-sprejemnik z dvema povezavama BLUETOOTH® in dvopodročni osvetljevalnik

MEX-N5300BT prinaša izboljšano komunikacijo in osvetlitev na poti. Zaradi dveh povezav Bluetooth® lahko brezžično priključite še drug pametni telefona in prostoročno opravite ali sprejmete klice v katerem koli telefonu. Poleg tega lahko z dvopodročnim osvetljevalnikom uskladite osvetlitev sprejemnika z barvami v notranjosti avtomobila.

Slika zvočnikov
Razširite svoj zvočni sistem

Na tri predizhode lahko priključite dodatne komponente, ki ponujajo več možnosti za zvok.

Ikona tehnologij Bluetooth® in NFC
Če se želite brezžično povezati, se dotaknite

S tehnologijo NFC lahko telefon Bluetooth® takoj povežete. Dotaknete se gumba za nastavitev glasnosti na sprejemniku. Nimate tehnologije NFC? Ne skrbite. Brezžično povezavo Bluetooth® lahko še vedno vzpostavite ročno v meniju z nastavitvami naprave.

Ikona glasovnega upravljanja
Upravljajte z glasom

Ko je priključen telefon, lahko z glasovnimi ukazi dobite navodila za pot, predvajate glasbo in komunicirate s svojimi stiki.

Povežite dva pametna telefona z dvojno povezavo Bluetooth®

S tehnologijo Bluetooth® povežite prvi telefon in omogočite poln dostop do navigacije, predvajanja glasbe in komunikacijskih funkcij. Hkrati lahko povežete drug telefon in omogočite prostoročno opravljanje in sprejemanje klicev.

Ikona aplikacije Siri
S seboj na pot vzemite Siri

Z aplikacijo Siri Eyes Free povežite svojo napravo s sistemom iOS, da boste lahko upravljali glasbo, navigacijo, sporočanje in še mnogo drugega.

Ikona aplikacije SongPal
Glasovni nadzor za Android

Uporabite glasovni nadzor za dobivanje navodil, pošiljanje sporočil in predvajanje skladb v pametnem telefonu s sistemom Android.

Upravljanje z govorom

Uživajte v priročnih funkcijah pametnega telefona, pri čemer vam ni treba nikoli umakniti pogleda s ceste. Z glasovnim upravljanjem lahko upravljate glasbo, pridobite sprotna navodila za vožnjo in komunicirate s stiki – vse to poteka prek enostavnih govornih ukazov.

Uživajte v odličnem zvoku na vsaki vožnji

Uživajte v čistem in naravnem zvoku, ki ga zagotavljajo zmogljiv ojačevalnik in prilagodljive nastavitve zvoka, ne glede na to, kam potujete.

Izbira barv

Za ujemanje osvetlitve na dveh področjih z notranjostjo avtomobila lahko izbirate med 35.000 barvami. Ko se zasliši glasba, luči na LED-zaslonu začnejo utripati v ritmu skladbe.

Ikona oblike zapisa FLAC
Predvajajte datoteke FLAC

 Združljivost z obliko zapisa FLAC omogoča predvajanje zvočnih datotek brez izgub, zato lahko uživate v vsaki podrobnosti glasbe.

Potnik, ki med potovanjem uporablja pametni telefon z izdelkom MEX-N5300BT
Vhod USB omogoča predvajanje glasbe iz naprav iPhone in iPod

Glasbo lahko preprosto predvajate iz naprave s sistemom iOS. Priključite kabel USB in upravljajte osnovne funkcije predvajanja, medtem ko si na zaslonu ogledujete informacije o skladbi.

Potnik, ki uporablja pametni telefon z izdelkom MEX-N5300BT
AOA 2.0 omogoča predvajanje glasbe iz aplikacij v pametnem telefonu

Uživajte ob poslušanju prenesene glasbe ali glasbe s pretakanjem iz pametnega telefona, ki podpira Android Open Accessory 2.0. Preprosto ga priključite na vrata USB in predvajajte priljubljene glasbene aplikacije.

Specifikacije in funkcije

CD-sprejemnik MEX-N5300BT s povezavo Bluetooth® v avtomobilu ponuja dvakratno povezljivost in dvakrat več barv. Dvojni Bluetooth® pomeni, da lahko brezžično povežete dva pametna telefona, pri čemer je drugi namenjen izključno prostoročnim klicem. Pri dvopodročnem dinamičnem barvnem osvetljevalniku lahko za ujemanje z barvami notranjosti vašega avtomobila lahko izbirate med 35.000 barvami.
  • Z dvojno povezavo Bluetooth® lahko hkrati povežete dva pametna telefona

  • Glasovno upravljanje z aplikacijo Siri Eyes Free in sistemom Android

  • Visokozmogljivi ojačevalnik omogoča čist in naraven zvok.

  • Dvopodročni dinamični barvni osvetljevalnik se lahko ujema z barvami notranjosti vašega avtomobila

  • Priključek USB, združljiv z AOA 2.0, omogoča povezovanje predvajalnikov glasbe in pametnih telefonov.

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju