SPREJEMNIKI IN PREDVAJALNIKI

XAV-1550D | Sprejemnik predstavnosti DAB s 15,7-centimetrskim (6,2-palčnim) zaslonom in aplikacijo WebLink™ Cast

XAV-1550D
XAV-1550D, primarni

PMPC

€ 410,00

(z DDV)
XAV-1550D
XAV-1550D
XAV-1550D
Izboljšana povezljivost, manj odseva

Izkoristite prednosti zrcaljenja vsebine pametnega telefona s platformo WebLink™ Cast na vsakem potovanju. Protiodsevni 6,2-palčni (15,7-centimetrski) zaslon na dotik (po diagonali) se aktivira takoj, ko prižgete avtomobilski motor, ponuja pa intuitiven nadzor nad glasbo, komunikacijami in še veliko več.

weblink
WebLink™ zrcali vsebino pametnega telefona

Za zrcaljenje in nadzor neposredno na zaslonu avtomobilskega zvočnega sistema priključite združljiv pametni telefon s sistemom Apple ali Android.

protiodsevna
Protiodseven, jasen in odziven zaslon na dotik

Protiodsevni 6,2-palčni (15,7-centimetrski) zaslon na dotik ponuja intuitiven nadzor nad predvajanjem glasbe, telefonskimi klici in še več.

dab
Poslušajte radio DAB+

Za še večjo izbiro in boljšo kakovost zvoka poslušajte radio DAB+. Sprejemnik zazna tudi vaše najljubše postaje DAB.

Združljivost s platformo WebLink™ Cast

WebLink™ je enostavna platforma za aplikacije, zasnovana posebej za uporabo v avtomobilu. Ob uporabi povezave s sistemom Android ali iOS je zdaj omogočeno zrcaljenje zaslona pametnega telefona neposredno na zaslon avtoradia XAV-1550D – za zanesljive in odzivne informacijsko-razvedrilne vsebine na cesti.

Protiodseven, jasen in odziven zaslon na dotik

Vse, kar potrebujete, je na dosegu prstov na 6,2-palčnem (15,7-centimetrskem) protiodsevnem zaslonu na dotik, kjer so lepo vidne velike in enostavne ikone za izbiro virov ter nastavitev.

XAV-1550D
Upravljanje z vrtenjem ali pritiskanjem gumba

Sistem lahko preprosto upravljate z ergonomsko zasnovanim vrtljivim gumbom. Z vrtenjem integriranega gumba upravljate glasnost, s pritiskom gumba pa odprete menije za upravljanje zvoka.

Glasba, kot jo želite slišati

Z več možnostmi za prilagajanje lahko prilagodite zvočno doživetje po svojem okusu. Z vgrajenim ojačevalnikom 4 x 55 W pa bo zvok jasen tudi pri visoki glasnosti.

Hitro aktiviranje

S funkcijo hitrega aktiviranja ste pripravljeni na pot, takoj ko prižgete motor.

ročni radio
XAV-1550D
Pripravljeno za vzvratno kamero

Ali imate nameščeno hrbtno kamero? Na zaslonu si lahko ogledate sliko kamere in prilagodljiva navodila, s katerimi bo vaša vzvratna vožnja še bolj varna.

Preprosta namestitev s kompaktnim zadnjim ohišjem

Kljub dvodinskemu zaslonu je ohišje zadaj veliko manjše od običajnih enodinskih enot. Namestitev je zato veliko enostavnejša, poleg tega je v prostoru za zaslonom na dovolj prostora za kable in drugo dodatno opremo.

XAV-1550D

Specifikacije in funkcije

Povežite pametni telefon z aplikacijo WebLink™ Cast za zrcaljenje zaslona in uživajte v bogatem zvoku ob zmogljivi ojačitvi z močjo 4 x 55 W, ki je izboljšana s funkcijo EXTRA BASS™. 6,2-palčni (15,7-centimetrski) zaslon na dotik s protiodsevno prevleko se odpre kmalu potem, ko prižgete motor in ponudi intuitivno upravljanje glasbe, telefonskih klicev in še veliko več.
  • Zrcaljenje in nadzor izbranih aplikacij v pametnih telefonih z aplikacijo WebLink™ Cast

  • Protiodsevni zaslon na dotik s hitrim zagonom

  • EXTRA BASS™ za mogočnejše nizke tone

  • Potrjeno primerno za digitalni radio

  • Vzvratna kamera za varno parkiranje

IZHODNA MOČ
55 W x 4
PREDIZHOD
3 predizhod (za zadnji zvočnik/sprednji zvočnik/globokotonec x 1)
DIAGONALA ZASLONA (PALEC/CM)
6,2 palca
UPRAVLJANJE NAPRAVE USB (ZVOČNI KODEK)
PCM/MP3/WMA/AAC/FLAC
UPRAVLJANJE NAPRAVE USB (KODEK ZA VIDEOPOSNEKE)
MPEG4-SP/AVC (H.264 Baseline)/WMV/MKV/XviD
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju