SPREJEMNIKI IN PREDVAJALNIKI

6,95-palčni (17,6-cm) sprejemnik predstavnosti DAB s tehnologijo BLUETOOTH® in aplikacijo WebLink™ Cast

XAV-3550D
XAV-3550D
XAV-3550D
S STRANI – XAV-3550D
ZADAJ
XAV 3500D
Izboljšani povezljivost in razrširljivost
z manj odseva

Izkoristite prednosti zrcaljenja vsebine pametnega telefona s platformo WebLink™ na vsakem potovanju. Zaslon na dotik z diagonalo 6,95 palca (17,6 cm) s protiodsevno prevleko se aktivira takoj, ko prižgete avtomobilski motor, ponuja pa intuitiven nadzor nad glasbo, komunikacijami in še veliko več. 

weblink
WebLink™ zrcali vsebino pametnega telefona 

Za zrcaljenje in nadzor neposredno na zaslonu avtomobilskega zvočnega sistema priključite združljiv pametni telefon s sistemom Apple ali Android

protiodsevna
Protiodseven, jasen in odziven zaslon na dotik

Na 6,95-palčnem (17,6-cm) zaslonu na dotik s protiodsevno prevleko intuitivno upravljate predvajanje glasbe, telefonske klice in še več. 

dab
Poslušajte radio DAB+

Za še večjo izbiro in boljšo kakovost zvoka poslušajte radio DAB+. Sprejemnik zazna tudi vaše najljubše postaje DAB. 

Združljivost s platformo WebLink™ Cast

WebLink™ je enostavna platforma za aplikacije, zasnovana posebej za uporabo v avtomobilu. Ob povezavi z napravo s sistemom Android ali iOS lahko odslej zrcalite vsebino zaslona pametnega telefona na zaslon avtomobilskega zvočnega sistema in uživate v zanesljivih ter odzivnih informacijsko-razvedrilnih vsebinah na cesti

Zaslon na dotik s protiodsevno prevleko in s čisto, odzivno ter elegantno zasnovo

Na 6,95-palčnem (17,6-centimetrskem) zaslonu na dotik s protiodsevno prevleko, kjer so lepo vidne velike in enostavne ikone za izbiro virov ter nastavitev, je vse, kar potrebujete, na dosegu prstov. 

XAV-3550D
Enostavno upravljanje z gumbi 

Dobite takojšen dostop do funkcij, ki jih pogosto uporabljate, kot so raven glasnosti, viri in nastavitve zvoka za varno ter enostavno uporabo, ko ste na cesti. 

Glasba, kot jo želite slišati

Z več možnostmi za prilagajanje lahko prilagodite zvočno doživetje po svojem okusu. Z vgrajenim ojačevalnikom 4 x 55 W pa bo zvok jasen tudi pri visoki glasnosti. 

Hitro aktiviranje

S funkcijo hitrega aktiviranja ste pripravljeni na pot, takoj ko prižgete motor.

ročni radio
XAV-3550D
Pripravljeno za vzvratno kamero

Ali imate nameščeno vzvratno kamero? Na zaslonu si lahko ogledate sliko kamere in prilagodljiva navodila, s katerimi bo vaša vzvratna vožnja varna. 

Preprosta namestitev s kompaktnim zadnjim ohišjem

Kljub dvodinskemu zaslonu je ohišje zadaj veliko manjše od običajnih enodinskih enot. Namestitev je zato veliko enostavnejša, poleg tega je v prostoru za zaslonom na dovolj prostora za kable in drugo dodatno opremo. 

XAV-3550D

Specifikacije in funkcije

Povežite pametni telefon z aplikacijo WebLink™ Cast za zrcaljenje zaslona in uživajte v bogatem zvoku ob zmogljivi ojačitvi z močjo 4 x 55 W, ki je izboljšana s funkcijo EXTRA BASS™. 6,95-palčni (17,6-cm) zaslon s protiodsevno prevleko na dotik se odpre kmalu potem, ko prižgete motor ter ponudi intuitivno upravljanje glasbe, telefonskih klicev in še veliko več.
  • Zrcaljenje in nadzor izbranih aplikacij v pametnih telefonih z aplikacijo WebLink™ Cast

  • Protiodsevni zaslon na dotik s hitrim zagonom

  • Potrjeno primerno za digitalni radio

  • Zgradite lasten sistem s tremi 5-voltnimi predizhodi

  • Vzvratna kamera za varno parkiranje

Izhodna moč
55 W x 4
Predizhod
3 predizhod (za zadnji zvočnik/sprednji zvočnik/globokotonec x 1)
Diagonala zaslona (palec/cm)
6,95 palca
Upravljanje naprave USB (zvočni kodek)
PCM/MP3/WMA/AAC/FLAC
Upravljanje naprave USB (video kodek)
MPEG4-SP/AVC (H.264 Baseline)/WMV/MKV/XviD
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju