SPREJEMNIKI IN PREDVAJALNIKI

Sprejemnik predstavnosti s povezavo BLUETOOTH – 16,3 cm (6,4 palca)

XAV-AX100C2
Slika Sprejemnik predstavnosti s povezavo BLUETOOTH – 16,3 cm (6,4 palca)

PMPC

€ 510,00

(z DDV)
Slike Sprejemnik predstavnosti s povezavo BLUETOOTH – 16,3 cm (6,4 palca)
Slike Sprejemnik predstavnosti s povezavo BLUETOOTH – 16,3 cm (6,4 palca)
Slike Sprejemnik predstavnosti s povezavo BLUETOOTH – 16,3 cm (6,4 palca)

Značilnosti

Upravljajte in prikažite vse na zaslonu na dotik velikosti 16,3 cm

Slika na 16,3 -centimetrskem zaslonu (6,4 -palčnim) je jasna. Z odzivnimi kontrolniki na dotik lahko odprete zemljevide, se premikate med seznami predvajanja in kličete – vse to s preprostim tapom.

Z 10-pasovnim izenačevalnikom lahko prilagodite zvok

Poslušajte glasbo na svoj način z vgrajenim grafičnim izenačevalnikom. Znižate ali ojačate lahko deset različnih frekvenc in pridobite neomejene možmosti oblikovanja zvoka.

Ojačevalnik moči 4 x 55 W za jasen in zmogljiv zvok

Ojačevalnik Dynamic Reality 2 zagotavlja 4 x 55 W moči, da lahko predvajate glasbo pri kakršni koli glasnosti. Ojačevalnik ima 47 % manj notranjega upora kot običajne enote, kar prinaša večjo moč in jasen, pristen zvok pri vsaki glasnosti.

Trije predizhodi omogočajo razširitev glasbenega sistema

Ali želite sestaviti lasten avtomobilski glasbeni sistem? Trije predizhodi omogočajo neomejene možnosti za razširitev sistema. Priključite želene ojačevalnike in nizkotonce ter prilagodite zvok.

S tehnologijo Dynamic Stage Organiser lahko ustvarite navidezne zvočnike na armaturni plošči

Zahvaljujoč tehnologiji Dynamic Stage Organiser (DSO) lahko uživate v pristnem zvoku glasbe iz katere koli naprave. Če so zvočniki nameščeni v vratih, to lahko vpliva na zvok, ki ga predvajajo. Tehnologija DSO ponovno umeri frekvenco zvočnikov, da imate občutek, kot da glasba prihaja iz zvočnikov na armaturni plošči.

Vrtljiv gumb za preprosto upravljanje

Sistem lahko preprosto upravljate z ergonomsko zasnovanim vrtljivim gumbom. Z vrtenjem integriranega gumba upravljate glasnost, s pritiskom gumba pa odprete menije za upravljanje zvoka. Če želite uporabiti glasovne ukaze, pridržite gumb.

Pripravljeno za vzvratno kamero za enostavno vzvratno vožnjo

Če imate nameščeno vzvratno kamero, jo lahko uporabite kot pomoč pri parkiranju. Ko se dotaknete ikone vzvratne kamere ali prestavite v vzvratno prestavo, se vir videa takoj prikaže na zaslonu. Prilagodljive vodilne črte vam pomagajo, da brez težav in varno zapeljete vzvratno.

Specifikacije

  • Povežite se s pametnim telefonom prek povezave Bluetooth®

  • Z ojačevalnikom Dynamic Reality 2 uživajte v zvoku moči 4 x 55 W

  • S funkcijo Dynamic Stage Organiser lahko na armaturni plošči ustvarite navidezne zvočnike

  • Ergonomsko oblikovan vrtljiv gumb za preprosto upravljanje

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju