SPREJEMNIKI IN PREDVAJALNIKI

6,95-palčni (17,6-cm) sprejemnik predstavnosti DAB s tehnologijo BLUETOOTH in z aplikacijo WebLink Cast

XAV-AX5550D
XAV-AX5550D
XAV-5550D – spredaj
XAV-AX5550D – prikaz s strani
XAV-AX5550D – med delovanjem
XAV-AX5550D – zadaj
Intuitivno upravljanje, izboljšana povezava 

Uživajte v tekočem in enostavnem upravljanju na vsaki poti. Kapacitivni zaslon na dotik brez okvirja z diagonalo 6,95 palca (17,6 cm) se aktivira takoj, ko prižgete avtomobilski motor, in ponuja intuitivno upravljanje glasbe, komunikacij in še več. 

Weblink
Uporaba s telefonom

Povežite združljiv pametni telefon, da dobite navodila za pot, pretakate glasbo in še več. 

Brez okvirja
Zaslon na dotik brez okvirja

Izjemno tanek zaslon z diagonalo 6,95 palca (17,6 cm) vključuje ploščo brez okvirja, ki se odlično prilega armaturni plošči, tako da se brezhibno zlije z notranjostjo avtomobila.

Dva vhoda USB
Dvoje vrat USB

Po zaslugi dvoje vrat USB lahko uživate ob poslušanju največjih uspešnic iz naprave USB, medtem ko telefon poskrbi za navodila za pot in telefonske klice. 

Združljivost s platformo WebLink™ Cast 

WebLink™ je enostavna platforma za aplikacije, zasnovana posebej za uporabo v avtomobilu. Ob povezavi z napravo s sistemom Android ali iOS lahko odslej zrcalite vsebino zaslona pametnega telefona na zaslon avtomobilskega zvočnega sistema in uživate v zanesljivih ter odzivnih informacijsko-razvedrilnih vsebinah na cesti.

Zaslon na dotik brez okvirja

 Na enostavnem zaslonu brez okvirja, ki je celovito integriran z armaturno ploščo, lahko opravite vse – prikažete zemljevide, prebrskate sezname predvajanja in opravite telefonske klice. Z zaslonom na dotik z diagonalo 6,95 palca (17,6 cm) je vse preprosto.

Enostavno upravljanje z gumbi

Do pogosto uporabljenih funkcij, kot so nastavitev glasnosti, viri, nastavitve zvoka in glasovno upravljanje, lahko dostopate takoj, zato je delovanje med vožnjo varno in brez zapletov. 

Enostavno upravljanje z gumbi
Dva vhoda USB
Dvoje vrat USB za telefon in glasbeno knjižnico

Po zaslugi dvoje vrat USB, lahko priključite naprave za shranjevanje za dostop do glasbene knjižnice, medtem ko telefon poskrbi za navodila za pot in telefonske klice,.

Glasba, kot jo želite slišati

Z več možnostmi za prilagajanje lahko prilagodite zvočno doživetje po svojem okusu. Z vgrajenim ojačevalnikom 4 x 55 W pa bo zvok jasen tudi pri visoki glasnosti. 

Hitro aktiviranje

S funkcijo hitrega aktiviranja ste pripravljeni na pot, takoj ko
prižgete motor.

Hitro aktiviranje
Vzvratna kamera
Pripravljeno za vzvratno kamero

Ali imate nameščeno vzvratno kamero? Na zaslonu so prikazana slika kamere in prilagodljiva navodila za varno vzvratno vožnjo.  

Preprosta namestitev s kompaktnim zadnjim ohišjem

Kljub dvodinskemu zaslonu je ohišje zadaj veliko manjše od običajnih enodinskih enot. Namestitev je zato veliko enostavnejša, poleg tega je v prostoru za zaslonom na dovolj prostora za kable in drugo dodatno opremo. 

Enostavna namestitev

Specifikacije in funkcije

Uživajte v povezljivosti pametnega telefona, izboljšanega z zrcaljenjem zaslona. Po zaslugi dvoje vrat USB lahko istočasno povežete pametni telefon in napravo USB. Kapacitivni zaslon na dotik z diagonalo 6,95 palca (17,6 cm) brez okvirja ponuja nemoteno intuitivno upravljanje glasbe, komunikacij in še več.
  • WebLink™ Cast za zrcaljenje in upravljanje izbranih aplikacij v pametnih telefonih

  • Kapacitivni zaslon na dotik brez okvirja za nemoten prikaz

  • Dvoje vrat USB omogoča istočasno priključitev pametnega telefona in naprave USB

  • Zgradite lasten sistem s tremi 5-voltnimi predizhodi

  • Potrjeno primerno za digitalni radio

IZHODNA MOČ
55 W x 4
PREDIZHOD
3 predizhod (za zadnji zvočnik/sprednji zvočnik/globokotonec x 1)
DIAGONALA ZASLONA (PALEC/CM)
6,95 palca
UPRAVLJANJE NAPRAVE USB (ZVOČNI KODEK)
USB1: PCM/MP3/WMA/AAC/FLAC, USB2: MP3/WMA/FLAC
UPRAVLJANJE NAPRAVE USB (KODEK ZA VIDEOPOSNEKE)
Samo USB1: MPEG4-SP/AVC (H.264 Baseline)/WMV/MKV/XviD
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju