Slike DVD-sprejemnik s 15,7 cm (6,2-palčnim) LCD-zaslonom
Slike DVD-sprejemnik s 15,7 cm (6,2-palčnim) LCD-zaslonom
Slike DVD-sprejemnik s 15,7 cm (6,2-palčnim) LCD-zaslonom
Neomejena zabava na poti

AV-središče vel. dvojni DIN s povezavo s pametnim telefonom z DVD-predvaj.

Z AV-središčem s povezavo BLUETOOTH®, ki podpira navigacijo, je vaša najljubša zabava vedno na dosegu roke. Takoj povežite celotno mobilno glasbeno knjižnico ali z DVD-predvajalnikom na vsakem potovanju uživajte v najljubših filmih in oddajah. 

Logotip tehnologije Extra Bass
Pristen zvok

Glasba zveni čisto in naravno, ne glede na raven glasnosti z ojačevalnikom 4 x 55 W in s funkcijo EXTRABASS™.

Logotipi Bluetooth, USB in NFC
Veliko načinov predvajanja glasbe

Z različnimi načini povezave enostavno dostopajte do glasbe v pametnem telefonu.

Logotip tehnologije TOMTOM
Pripravljeno na navigacijo

S priključitvijo našega modularnega kompleta za priklop lahko spremenite svoj sprejemnik v navigacijski sistem z zaslonom na dotik.

Povezujte in upravljajte po svoje

Poslušanje glasbe na poti še nikoli ni bilo tako enostavno. Za dostop do glasbene zbirke se povežite brezžično ali s kablom, predvajanje glasbe pa upravljajte z gumbi ali glasovnimi ukazi.

Pretakanje glasbe v nekaj sekundah

Za brezžično povezavo z enim dotikom se dotaknite zadnje strani mobilne naprave, združljive z NFC, na gumbu za glasnost na sprejemniku. Lahko tudi uporabite nastavite mobilne naprave, da hitro vzpostavite povezavo Bluetooth. 

Slika voznika v avtu z vrsticami, ki nakazujejo govor
S seboj na pot vzemite Siri

Želite upravljati mobilno napravo ali tablični računalnik iOS, ne da bi pri tem odvrnili pogled s ceste? Aplikacija Siri Eyes Free upravlja predvajanje glasbe in navigacijo, bere besedilna sporočila in še več.

Ikona glasovnega upravljanja
Glasovni nadzor za Android

Uporabite glasovni nadzor za dobivanje navodil, pošiljanje sporočil in predvajanje skladb v pametnem telefonu s sistemom Android.

Logotipa USB in AUX
Povežite z vrati USB in AUX

Ni naprave Bluetooth? Ni težav. Za dostop do skladb na vrata USB priključite mobilno napravo, pomnilnik ali predvajalnik mp3. Lahko pa uporabite kabel in povežete izhodno vtičnico za slušalke predvajalnika z vhodom AUX sprejemnika.

Skrivnost je v glasbi

Popestrite vsako potovanje z mogočnim, bogatim zvokom, ki vaše najljubše skladbe še izboljša. Lahko dodate še več ojačevalnikov in ustvarite sanjski avtomobilski glasbeni sistem.

Slika računalniškega čipa ojačevalnika Dynamic Reality 2
Izhod 4 x 55 W za popoln zvok pri vseh glasnostih 

Ojačevalnik Dynamic Reality 2 zmanjšuje zunanje šume v signalni verigi, kar prinaša 4 x 55 W izboljšane jasnosti zvoka, tudi ko povečate glasnost. 

EXTRABASS in EQ5
EXTRABASS in EQ5 Advanced

Funkcija EXTRABASS z dvema načinoma okrepitve zvoka skladbam doda bogate nizke frekvence. S funkcijo Plus EQ5 Advanced prilagodite frekvenco svojim željam.

Slika zvočnikov in logotipa 3 predizhodov
3 predizhodi nudijo več možnosti zvočnikov

Želite vzpostaviti popoln avtomobilski zvočni sistem? S tremi predizhodi povežite dodatne ojačevalnike za zvočnike in globokotonce za še večjo glasnost in dinamičnost.

Predvajajte videoposnetke kjerkoli

Ko avtomobil miruje, lahko z vgrajenim DVD-predvajalnikom uživate v najljubših filmih in oddajah. 

Posnetek sprednje strani predvajalnika XAV-650BT z zaslonskimi gumbi menija
Inteligentni zaslon na dotik

Enostavno upravljajte vse funkcije z velikimi gumbi na zaslonu na dotik. Izbirajte med petimi barvnimi shemami in prilagodite vmesnik tako, da se ujema z notranjostjo avtomobila.

Pripravljeno za vzvratno kamero

Imate nameščeno vzvratno kamero? Ko se dotaknete ikone vzvratne kamere ali prestavite v vzvratno prestavo, se vir videa takoj prikaže na zaslonu. S pomočjo prilagodljivih vodilnih črt na zaslonu enostavno zapeljite vzvratno.

Slika vzvratne kamere prostora za vozilom, prikazana na zaslonu AV-središča

Specifikacije in funkcije

Predvajajte najljubšo glasbo, filme in druge vsebine v avtomobilu s tem AV-središčem s podporo za navigacijo, ki omogoča enostavno povezavo s pametnim telefonom. V trenutku vzpostavite povezavo z mobilno napravo prek USB ali funkcije Bluetooth ter poslušajte bogat zvok zmogljivega ojačevalnika 4 x 55 W in funkcije EXTRA BASS.
  • Hitro povežite svoj pametni telefon brezžičnima tehnologijam NFC™ in Bluetooth®

  • Predvajajte filme in televizijske oddaje na predvajalniku DVD

  • Pripravljeno za vzvratno kamero za enostavno parkiranje

  • Priklopite predvajalnik MP3 ali pomnilniško napravo prek vrat USB

  • Z ojačevalnikom Dynamic Reality 2 uživajte v zvoku moči 4 x 55 W

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene

Mnenja uporabnikov