Skoči na vsebino

Predstavljeno na sejmu IFA 2016

Na največjem evropskem sejmu elektronike smo predstavili svoje najnovejše izdelke, ki bodo spremenili vaše načine gledanja, poslušanja, snemanja in predvajanja.

#SonyIFA

Glejte, delite z drugimi in se povežite 

Zaupajte nam svoje mnenje o naših novih izdelkih in komunicirajte v družabnih omrežjih s ključno besedo #SonyIFA.

Snemajte brez zamegljenosti

Fotoaparat pametnega telefona z naprednim zajemom premikanja in barv. Z novim izdelkom Xperia™ XZ boste lahko ujeli utrinke življenja v njihovi naravni lepoti.

ZD9 4K HDR TV: Nov standard briljantne slike

Odkrijte neverjetne podrobnosti slike, ki jo pričara 4K HDR. Novi televizorji ZD9 z novim procesorjem 4K HDR Processor X1™ Extreme in inovativnim pogonom Backlight Master Drive™ spreminjajo ustaljene definicije resničnosti.         

MDR-1000X: Vrhunska funkcija odpravljanja šumov

Z najučinkovitejšim odpravljanjem šumov lahko okolico vklopite ali izklopite z enim samim dotikom. Nove brezžične slušalke MDR-1000X s tehnologijo SENSE ENGINE so odpravljanje šumov ponesle na novo raven - zdaj je prilagojeno vam in vaši okolici.

MDR-1000X: Slušalke z odpravljanjem šumov so VKLOPLJENE
MDR-1000X: Slušalke z odpravljanjem šumov so IZKLOPLJENE
VKLOPITE odpravljanje šumov
IZKLOPITE odpravljanje šumov

Signature Series 

One Signature Sound

Višja izkušnja zvoka visoke ločljivosti: zvoka ne boste zgolj slišali, temveč ga boste začutili.

Walkman NW-WM1Z

Walkman NW-WM1Z

Prisluhnite podrobnostim z Walkmanom, našim paradnim konjem, ki združuje napredno zvočno tehnologijo z materiali visoke kakovosti.

Slušalke MDR-Z1R

Slušalke MDR-Z1R

Slušalke s širokima frekvenčnim in dinamičnim razponom so izdelali na Japonskem in nudijo brezkompromisno slušno doživetje.

Ojačevalnik TA-ZH1ES

Ojačevalnik TA-ZH1ES

Nadgradite zvok z vrhunskim ojačevalnikom, ki združuje najboljše zvočne tehnologije digitalnega in analognega zvoka.

GTK-XB5 s tehnologijo EXTRA BASS

Zabava na zahtevo z GTK-XB5

Poživite svoj večer s klubskimi ritmi in svetlobnimi učinki. Zmogljiv sistem, pri katerem je vse v eni napravi, vključuje tehnologijo EXTRA BASS, zaradi katere se bodo tresla tla kot na največjih zabavah.

FDR-X3000R: manj tresljajev, tudi za 4K.

Svoje iskanje akcije spremenite v izredno realistične filme. Akcijska kamera FDR-X3000R, s katero lahko snemate v ločljivosti 4K, zdaj vključuje tudi uravnan optični stabilizator slike SteadyShot™ (B.O.SS).

Sveže zamisli, novi koncepti

Oblikujemo prihodnost, ki bo pametnejša in bolj osebna, saj bo vse povezano med seboj. Vse je zasnovano tako, da boste lažje uživali v svojih najljubših stvareh in jih delili z drugimi, živeli bolj ustvarjalno in delali pametneje.

Uživajte v igrah z izdelkom PlayStation®VR

Raziščite nove navidezne svetove z izdelkom PlayStation®VR. S pogledom 360°, pristnim zvokom 3D in natančnim sledenjem bodo v vsakem osupljivem in z akcijo prežetem prizoru prišli do izraza vaši naravni instinkti.