Slike Kabel za polnjenje in prenos podatkov mikro USB
Slike Kabel za polnjenje in prenos podatkov mikro USB

Značilnosti

Kabel s širokim premerom za hitrejše polnjenje

Sonyjevi kabli s širšim premerom zagotavljajo višjo hitrost polnjenja. Sonyjeve kable USB je z združljivimi napravami mogoče uporabiti z vhodi ali izhodi s tokom do 2,4 A in zagotavljajo do petkrat hitrejše polnjenje kot drugi kabli.  

Hitrost prenosa: do 480 Mb/s (USB 2.0) 

Izkoristite prednosti najhitrejšega prenosa podatkov v naprave USB 2.0 s hitrostjo do 480 Mb/s.

Dolgotrajna uporaba in trpežnost

Zaradi širokega premera in kakovostnih materialov Sonyjevi kabli USB vzdržijo trikrat dlje kot običajni kabli USB. Uspešno so prestali več kot 10.000 zvijanj in 10.000 ciklov priključitve za varno in zanesljivo zmogljivost tako pri polnjenju kot tudi pri prenosu podatkov.

Združljiv z napravami USB tipa A in mikro USB

Napolnite in prenesite podatke prek vrat USB tipa A v številne naprave mikro USB.

Idealen za uporabo, ko ste na poti

Na voljo je priročen 50-centimetrski (1,64 čevlja) kabel, ki je idealen za uporabo, ko ste na poti. Uporabljate ga lahko za prenos podatkov iz računalnika s sistemom Windows ali polnjenje prek vmesnika USB iz omrežnega napajalnika, priključenega na zidno vtičnico, prenosnega polnilnika baterij in avtomobilskega polnilnika.

Zasnovan za varnejše polnjenje

Sonyjevi kabli USB so skladni z zahtevami za podeljevanje certifikatov USB-IF (USB 2.0) za boljšo varnost, s čimer je – v primerjavi z drugimi kabli USB – bistveno zmanjšano tveganje za nastanek požara, pregrevanje in prekinitve povezav.

Specifikacije
  • Kabel s širokim premerom za hitro polnjenje

  • Hitrost prenosa: do 480 Mb/s (USB 2.0)

  • Traja dlje zaradi visoke stopnje vzdržljivosti

  • Napolnite in prenesite podatke iz naprave USB tipa A v naprave mikro USB

  • Dolg kabel za vsestransko uporabo, 50 cm (pribl. 1,64 čevlja)

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju