Slike Vrhunski kabel "dva v enem" – Lightning in mikro USB
Slike Vrhunski kabel "dva v enem" – Lightning in mikro USB

Značilnosti

Narejeno za iPod/iPhone/iPad

Ta izdelek je narejen za odlično povezovanje z napravami družbe Apple v smislu združljivosti, specifikacij in zasnove, overjenih s programom MFi družbe Apple.

Združljiv z napravami USB tipa A in Lightning/mikro USB

Uporabite ta kabel "dva v enem" za polnjenje in prenos podatkov prek standardnih vrat USB tipa A v naprave Apple in različne naprave mikro USB, vključno s fotoaparati, slušalkami, tabličnimi računalniki in pametnimi telefoni.

Vrhunska zasnova in kakovost

Kabel CP-ABLP150 je zaradi visokokakovostnega, z najlonom ojačanega materiala, izjemno trpežen, elastičen in odporen na obremenitve. Sodobna zasnova je na voljo tudi v treh elegantnih barvah – zlati, sivi in rožnati.

Kabel s širokim premerom za 5-krat hitrejše polnjenje

Sonyjevi kabli s širšim premerom zagotavljajo višjo hitrost polnjenja. Sonyjeve kable USB lahko z združljivimi napravami uporabite z izhodi s tokom do 2,4 A, zagotavljajo pa do petkrat hitrejše polnjenje kot drugi kabli USB 2.0. 

Idealen za vsako lokacijo in situacijo

Ta kabel, ki je na voljo v dolžini 1,5 m (4,92 čevlja), je idealen za uporabo v pisarni ali doma oziroma na poti. Uporabljate ga lahko za prenos podatkov iz računalnika s sistemom Windows ali polnjenje prek vmesnika USB iz omrežnega napajalnika, priključenega na zidno vtičnico, prenosnega polnilnika baterij in avtomobilskega polnilnika.

Dolgotrajna uporaba in trpežnost

Kabel CP-ABLP150 zaradi širokega premera in kakovostnih materialov vzdrži trikrat dlje kot običajni kabli USB. Uspešno so prestali več kot 10.000 zvijanj in ciklov priključitve za varno ter zanesljivo zmogljivost tako pri polnjenju kot tudi pri prenosu podatkov.

Prenos podatkov z visoko hitrostjo 

Uživajte v hitrem prenosu podatkov do 480 Mb/s.

Zasnovan za varnejše polnjenje

Sonyjevi kabli USB so skladni z zahtevami za podeljevanje certifikatov USB-IF (USB 2.0) za boljšo varnost, s čimer je – v primerjavi z drugimi kabli USB – bistveno zmanjšano tveganje za nastanek požara, pregrevanje in prekinitve povezav.

Specifikacije
S tem kablom vrhunske kakovosti, ki podpira hiter prenos podatkov in hitro polnjenje, lahko naprave družbe Apple ali naprave mikro USB priključite na standardna vrata USB tipa A.
  • Kabel s širokim premerom z izhodnim tokom 2,4 A za hitrejše polnjenje

  • Vrhunska zasnova, na voljo v zlati, sivi in rožnati za dopolnitev vašega sloga

  • Najlonski sestavljen material za varno in zanesljivo delovanje

  • Polnite in prenašajte podatke med vrati USB tipa A in napravami Apple ali mikro USB

  • Dolžina 1,5 m (pribl. 4,92 čevlja) za vsestransko uporabo

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju