Slike Vrhunski kabel iz USB-A v kabel mikro USB za polnjenje
Slike Vrhunski kabel iz USB-A v kabel mikro USB za polnjenje

Značilnosti

Vrhunska zasnova in kakovost

Kabel CP-ABP150 je zaradi visokokakovostnega najlonskega sestavljenega materiala izjemno trpežen, elastičen in odporen na obremenitve. Sodobna zasnova je na voljo tudi v treh elegantnih barvah – zlati, sivi in rožnati.

Kabel s širokim premerom za 5-krat hitrejše polnjenje

Sonyjevi kabli s širšim premerom zagotavljajo višjo hitrost polnjenja. Sonyjeve kable USB je z združljivimi napravami mogoče uporabiti z vhodi ali izhodi s tokom do 2,4 A, kabli pa zagotavljajo do petkrat hitrejše polnjenje kot drugi kabli, ki podpirajo tok 0,5 A (specifikacija USB 2.0). 

Dolgotrajna uporaba in trpežnost

Kabel CP-ABP150 zaradi širokega premera in kakovostnih materialov vzdrži trikrat dlje kot običajni kabli USB. Uspešno so prestali več kot 10.000 zvijanj in 10.000 ciklov priključitve za varno in zanesljivo zmogljivost tako pri polnjenju kot tudi pri prenosu podatkov.

Idealen za vsako lokacijo in situacijo

Ta kabel, ki je na voljo v dolžini 1,5 m (5 čevljev), je idealen za uporabo v pisarni ali doma oziroma na poti. Uporabljate ga lahko za prenos podatkov iz računalnika s sistemom Windows ali polnjenje prek vmesnika USB iz omrežnega napajalnika, priključenega na zidno vtičnico, prenosnega polnilnika baterij in avtomobilskega polnilnika.

Prenos podatkov z visoko hitrostjo 

Uživajte v hitrem prenosu podatkov do 480 Mb/s.

Združljiv z napravami USB tipa A in mikro USB

Napolnite in prenesite podatke prek vrat USB tipa A v številne naprave mikro USB.

Zasnovan za varnejše polnjenje

Sonyjevi kabli USB so skladni z zahtevami za podeljevanje certifikatov USB-IF (USB 2.0) za boljšo varnost, s čimer je – v primerjavi z drugimi kabli USB – bistveno zmanjšano tveganje za nastanek požara, pregrevanje in prekinitve povezav.

Specifikacije
S tem vrhunskim vmesniškim kablom, ki podpira hiter prenos podatkov in hitro polnjenje, lahko naprave mikro USB priključite na standardna vrata USB tipa A.
  • Kabel s širokim premerom z izhodnim tokom 2,4 A za hitrejše polnjenje

  • Vrhunska zasnova, na voljo v zlati, sivi in rožnati za dopolnitev vašega sloga

  • Najlonski sestavljen material za varno in zanesljivo delovanje

  • Napolnite in prenesite podatke iz naprave USB tipa A v naprave mikro USB

  • Dolžina 1,5 m (pribl. 4,92 čevlja) za raznovrstno uporabo

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju