Slike Iz USB tipa C v mikro USB
Slike Iz USB tipa C v mikro USB

Značilnosti

Kabel s širokim premerom za hitrejše polnjenje

Sonyjevi kabli s širšim premerom zagotavljajo višjo hitrost polnjenja. Sonyjev kabel USB je z združljivimi napravami mogoče uporabiti z vhodi ali izhodi s tokom do 3 A in zagotavlja do 6-krat hitrejše polnjenje kot drugi kabli.

Hitrost prenosa do 480 Mb/s (USB 2.0)

Izkoristite prednosti najhitrejšega prenosa podatkov v naprave USB 2.0 s hitrostjo do 480 Mb/s.

Dolgotrajna uporaba in trpežnost

Zaradi širokega premera in kakovostnih materialov Sonyjevi kabli USB vzdržijo dvakrat dlje kot kabli drugih znamk. Uspešno so prestali več kot 3000 zvijanj in več deset tisoč ciklov priključitve za varno in zanesljivo zmogljivost tako pri polnjenju kot tudi pri prenosu podatkov.

Primeren za različne okoliščine uporabe

Ta kabel USB je na voljo v priročni dolžini 1,0 m (3,28 čevlja), zato je idealen za uporabo povsod v pisarni, doma ali med potovanjem. Poleg polnjenja prek vmesnika USB iz omrežnega napajalnika, priključenega na zidno vtičnico, prenosnega akumulatorskega polnilnika in avtomobilskega polnilnika, ga lahko uporabite tudi za prenos podatkov iz računalnika s sistemom Windows.

Združljiv z napravami USB tipa C in mikro USB

Kabel CP-CB100 lahko uporabite za polnjenje in prenos podatkov med napravami USB tipa C in napravami mikro USB.

Visoka raven varnosti

Sonyjev kabel USB je skladen s strogimi zahtevami za podeljevanje certifikatov USB-IF za varnost izdelkov, s čimer je – v primerjavi z drugimi kabli USB– bistveno zmanjšano tveganje za nastanek požara, pregrevanje in prekinitve povezav.

Specifikacije
  • Kabel s širokim premerom za hitro polnjenje

  • Hitrost prenosa: do 480 Mb/s (USB 2.0)

  • Traja dlje zaradi visoke stopnje vzdržljivosti

  • Združljiv z napravami USB tipa C in mikro USB

  • Dolg kabel za raznovrstno uporabo, 1,0 m (pribl. 3,28 čevlja)

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju