Razvoj novega zvoka

Lepo sliko mora spremljati vrhunski zvok. Sonyjevi televizorji temeljijo na uporabi edinstvenih in naprednih zvočnih tehnologij, ki vas postavijo v središče dogajanja in zagotavljajo povsem novo doživetje.

Zaslon za zvok 

Tehnologija Acoustic Surface™ omogoča zvok, ki prihaja neposredno iz zaslona. Prefinjeno tresenje dveh inovativnih sprožilnikov za televizorjem ustvarja zvok, ki se premika znotraj slike, zato lahko govor in posebne učinke slišite natančno na pravem mestu. Globokotonec zagotavlja mogočne in zmogljive nizke tone za dinamične akcijske prizore.

Natančna nastavitev ob vsakem trenutku 

Sony ClearAudio+ je nabor zvočnih tehnologij, ki samodejno natančno nastavi zvok televizorja, kar omogoča pristnejše in bogatejše doživetje ob gledanju vseh vsebin.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Jasna faza

Zvočniški modul za kinematografsko izkušnjo 

Povežite ustrezen zvočniški modul s Sonyjevim televizorjem, ki podpira Dolby Vision™, in v svojem domu ustvarite pravo kinematografsko vzdušje. Izjemnim slikam dodajte pristen in mogočen zvok. Nekateri modeli ponujajo tehnologije, kot je Dolby Atmos® za natančno umestitev zvok in učinke nad glavo.

Spider-Man™: Film Homecoming je zdaj na voljo v 4K Ultra HD™.